Skocz do zawartości
ParkaZostr

Jak przekonać ukochaną do następnego kroku?

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj. Myślę, że absorbowanie kochanków robieniem dużej ilości zdjęć i filmików w trakcie zabawy nie jest dobrym pomysłem. Zwłaszcza, że to dopiero początek znajomości i potrzebują trochę więcej czasu dla siebie i dla poznania. Jeśli już się zdecydowała na spotkanie w dwójkę to daj im trochę swobody i nie nalegaj na rozpraszanie uwagi swoim warunkiem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, Emotion seeker pisze:

Witaj. Myślę, że absorbowanie kochanków robieniem dużej ilości zdjęć i filmików w trakcie zabawy nie jest dobrym pomysłem. Zwłaszcza, że to dopiero początek znajomości i potrzebują trochę więcej czasu dla siebie i dla poznania. Jeśli już się zdecydowała na spotkanie w dwójkę to daj im trochę swobody i nie nalegaj na rozpraszanie uwagi swoim warunkiem.

Mam zdanie odmienne. Będę bronił jak niepodległości realizowania potrzeb każdej ze stron w takim układzie. Jeśli Rogacz potrzebuje tych relacji to powinien je dostać. A jako że to właśnie początek znajomości, to dobrze jest żeby była nieco rozproszona, i jednak pamiętała że ma faceta;-) Ja bym osobiście nie dawał "możliwości popłynięcia".  

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie oczekuje, żeby cały czas mi przysyłali zdjęcia podczas zabawy, wystarczy kilka...

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, Druh. pisze:

...realizowania potrzeb każdej ze stron w takim układzie. Jeśli Rogacz potrzebuje tych relacji to powinien je dostać...

No właśnie @Druh.u. Każdej ze stron. Co z potrzebami Pani w tym układzie? Tylko Rogacz ma dostać co chce? Nie wspomnę już o kochanku. Pomijam oczywiście teraz "ciemną" stronę zagadnienia o której pisała wcześniej @Dragonfly. Przecież takie tematy rozkminiane były tu na milion sposobów. Przeważnie dla tych co początkują. Ja uważam, że w takich sytuacjach nie trzeba przeszkadzać Pani. Rogacz sam tego chce i pragnie. Co z tego wyniknie nie wiadomo bo to początek ich prawdziwej "przygody". Miejmy nadzieję, że ..."nie będzie za bardzo rozproszona i popłynie... (bo chyba o to Rogaczowi chodzi)" ale po wszystkim będzie pamiętać, że ma faceta. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
28 minut temu, Emotion seeker pisze:

No właśnie @Druh.u. Każdej ze stron. Co z potrzebami Pani w tym układzie? Tylko Rogacz ma dostać co chce? Nie wspomnę już o kochanku. Pomijam oczywiście teraz "ciemną" stronę zagadnienia o której pisała wcześniej @Dragonfly. Przecież takie tematy rozkminiane były tu na milion sposobów. Przeważnie dla tych co początkują. Ja uważam, że w takich sytuacjach nie trzeba przeszkadzać Pani. Rogacz sam tego chce i pragnie. Co z tego wyniknie nie wiadomo bo to początek ich prawdziwej "przygody". Miejmy nadzieję, że ..."nie będzie za bardzo rozproszona i popłynie... (bo chyba o to Rogaczowi chodzi)" ale po wszystkim będzie pamiętać, że ma faceta. 

@Emotion seeker - wyraźnie napisałem że powinny być spełnione potrzeby każdej ze stron. I w tej sytuacji potrzebą Pani jest to, że Rogacza fizycznie nie będzie na tym spotkaniu. Tak wynika ze wcześniejszych wpisów. Natomiast jego potrzebą jest otrzymywanie relacji z tego spotkania. Jedno z drugim się ani trochę nie gryzie, a przynajmniej nie musi gryźć.

Podejrzewam się, że jeśli Rogacz z @ParkaZostr sformułował takie potrzeby tu, to wie o nich również doskonale jego HotWife. Więc mają tą kwestię również przegadaną. 

A jeśli potrzeby Rogacza i Hotwife znacząco się w tej kwestii rozmijają... to układ nie powinien wcale się zacząć, bo wchodzenie w niego w takiej sytuacji to jest otwarte proszenie się o kłopoty. 

A czy to jest jedynie pragnienie samego Rogacza czy jego HotWife też tego pragnie, to tego nie wiemy, bo nic o tym nie zostało napisane. To jest @Emotion seeker Twoje domniemywanie. 

Było u nas na forum sporo takich osób/par które uważały podobnie jak Ty. Nie przeszkadzać, dać płynąć, itd, itd, itd... I tych osób już tu nie ma, ich związków też już nie ma... 

@ParkaZostr trzymam kciuki za pozytywne "zakończenie" ?

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł na spotkanie wyszedł ode mnie, z kilku powodów.

Po pierwsze, na poprzednim spotkaniu we troje, moja hot oraz bull sie stresowali, Ona nie mogła się przełamać i podjąć jakąś inicjatywę, a on przez stres miał problemy ze wzwodem. W końcu jednak się przełamał ale zabawa nie trwała zbyt długo bo szybko skończył.

Po drugie, mieliśmy powtórzyć spotkanie razem ale z powodu nie zgrania terminu, nie wypaliło. Umówiliśmy się wstępnie na następne i trafił mi się wyjazd na kilka tyg do NL, więc wpadłem na pomysł, ponieważ o tym też fantazjowałem , żeby spotkali się tylko we dwoje. Ostatnio przy mnie się krępowali, więc dam im wolną rękę.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z moją Hot Wife przeprowadziłem wiele rozmów, i nie raz pytałem czy tego chce i jeśli robi to tylko dla mnie, to żeby odłożyć to w czasie, bo nie będzie z tego żadnej przyjemnej zabawy. Zawsze twierdzi że nigdy bym jej nie zmusił, jeśli by sama nie chciała...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co do spotkania, to co dzień adrenalina rośnie, nie powiem... Powoli dopytuje o szczegóły co moja hot założy itp...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po moim powrocie do PL, jeśli spotkanie przebiegnie pomyślnie mamy zamiar jeszcze co naj mniej raz spotkać się we troje, mam nadzieję że po tym spotkaniu na następnym będzie już im łatwiej, nawet we troje ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...