Skocz do zawartości
Cloud

Cześć Wszystkim!

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie moi Mili,

Jestem tu nowy i mam nadzieję, że mnie tu ciepło przyjmiecie. Mam dwie fantazje:

1. Chciałbym żeby moja dziewczyna zrobiła to z innym facetem. Podnieca mnie to bardzo, ale muszę jeszcze "dojrzeć" do tematu (i ona też :p), więc proszę nie naciskajcie.

2. Chciałbym poczuć jak wokół mojego kutasa zaciska się inna gorąca cipka. Podnieca mnie to, że mógłbym zdradzić.

Tak jak wyżej napisałem - są to na razie fantazje i nie wiem czy się spełnią, ale wszystko przede mną ;). Jeśli chcecie piszcie śmiało. Postaram się odpowiadać w miarę szybko :).

GORĄCO POZDRAWIAM ;)!

M.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Jeżeli posiadane przez Ciebie konto jest kontem VIP, wówczas nie możesz skorzystać z Systemu preferencji na czas trwania Twojej subskrypcji.

Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają konta podstawowe. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, miło widzieć "rasowego Bulla" który DOBRZE wybrał swoje Preferencje :) Na pewno nikt Cię nie będzie tu naciskał. Społeczność, jak to społeczność.  Organizujemy zloty i spotykamy się, czego nie da się ukryć. Ale też nie naciskamy, nie krytykujemy i nie naśmiewamy się nigdy z  "wirtualnych"  bo to są tacy sami ludzie jak my, prawda? W ogóle zapomnij o takich podziałach jak Ci "realni na real" i Ci "nierealni" bo to są brednie. Każdy człowiek, zdolny obsłużyć klawiaturę, myśleć, mieć fantazję, jest człowiekiem realnym.

Do zobaczenia w tematach na forum :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Cloud pisze:

Witajcie moi Mili,

Jestem tu nowy i mam nadzieję, że mnie tu ciepło przyjmiecie. Mam dwie fantazje:

1. Chciałbym żeby moja dziewczyna zrobiła to z innym facetem. Podnieca mnie to bardzo, ale muszę jeszcze "dojrzeć" do tematu (i ona też :p), więc proszę nie naciskajcie.

2. Chciałbym poczuć jak wokół mojego kutasa zaciska się inna gorąca cipka. Podnieca mnie to, że mógłbym zdradzić.

Tak jak wyżej napisałem - są to na razie fantazje i nie wiem czy się spełnią, ale wszystko przede mną ;). Jeśli chcecie piszcie śmiało. Postaram się odpowiadać w miarę szybko :).

GORĄCO POZDRAWIAM ;)!

M.

Witaj kolego :)

Bardzo dobrze trafiłeś, więc zapoznawaj się z tematem, czytaj historie prawdziwe, są idealne dla osób takich jak Ty - takich, którzy mają fantazje, a jednocześnie nie wiedzą czy je spełnić. Mam nadzieję, że Twoja dziewczyna będzie zaznajomiać się wraz z Tobą, w końcu Jej to również dotyczy. 

Zawsze też możesz porozmawiać prywatnie, jest tu wiele otwartych osób.

W jakimkolwiek kierunku u Was to pojdzie, źyczę powodzenia.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Sem. pisze:

Cześć, miło widzieć "rasowego Bulla" który DOBRZE wybrał swoje Preferencje :) Na pewno nikt Cię nie będzie tu naciskał. Społeczność, jak to społeczność.  Organizujemy zloty i spotykamy się, czego nie da się ukryć. Ale też nie naciskamy, nie krytykujemy i nie naśmiewamy się nigdy z  "wirtualnych"  bo to są tacy sami ludzie jak my, prawda? W ogóle zapomnij o takich podziałach jak Ci "realni na real" i Ci "nierealni" bo to są brednie. Każdy człowiek, zdolny obsłużyć klawiaturę, myśleć, mieć fantazję, jest człowiekiem realnym.

Do zobaczenia w tematach na forum :)

@Sem. @onwawa dzięki za powitanie! Mam nadzieję, że spędzę tu miło czas.

Jeśli ktoś chce się przywitać to zaprasza również żeby napisał krótko jak by się zabawił z moją dziewczyną ;) (albo ze mną jeśli jesteś kobietą :))

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Cloud pisze:

żeby napisał krótko jak by się zabawił z moją dziewczyną ;) (albo ze mną jeśli jesteś kobietą :))

Mamy do tego celu wa działy służące. "Jak zacząć" oraz Dział z fantazjami. Polecam byś tam się skierował.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj.

Miło, ze do nas dołączyłeś i fantazje, które chodzą Ci po głowie chcesz realizować.  Czego Tb/Wam życzę. 

Ale...

Na spokojnie sobie usiądź poczytaj interesujace Cie działy, poznaj innych ludzi  ich poglądy choćby nawet w tematach i nie bądź w akcie desperacji :) 

Pozdrawiam :)

/Ona.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...