Skocz do zawartości
Oscar

Kochanek dla seksownej hotki poszukiwany

Rekomendowane odpowiedzi

Rozpoczynam poszukiwania:

Warunek - zabawa wyłącznie we troje – najpierw Wy na moich oczach, potem prawdopodobnie dołączam się ja.

Czas – połowa grudnia.

Miejsce – Poznań lub okolice.

Hot wife czyli Ona – Nadal młoda, piękna, seksowna, wyluzowana, wesoła, lubiąca seks i przygody, szczupła, bardzo duże piersi, jędrna, kształtna dupcia, kuszące wcięcia, długie włosy, śliczna buzia. Diablica;)

Bull czyli Ja – Jestem jaki jestem, i dobrze mi z tym, po przeczytaniu mojej opowieści i fantazji można sobie pewne zdanie wyrobić. Jestem 100% hetero.

Kochanek czyli Ty – Przystojny, zadbany, wysportowany, elokwentny, nie nachalny (bo z kobietami nigdy nie wiadomo;), wiek około 30 – 40.

Scenariusz: hotka bardzo tego chce, ale nie zna dnia i godziny, to ma być dla niej niespodzianka, więc - „przypadkowe” spotkanie w hotelowym basenie lub jacuzzi, zapoznanie, potem wspólne saunowanie, uwodzenie hotki, potem drink w pokoju, ciąg dalszy to już pełen spontan, w zależności od stworzonego klimatu i nastroju. Może się wydarzyć coś fajnego lub też po prostu się poznamy i umówimy na następny raz.

Mile widziane wcześniejsze, męskie spotkanie w celu zapoznania i uzgodnienia szczegółów, no i zobaczenia fotek mojej hot wife.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...