Skocz do zawartości
Mariusz49

Hotki niby chcą ,ale tylko wirtualnie

Rekomendowane odpowiedzi

@Mariusz49 skomentuję to tylko tak:  :facepalm:

Już wiem dlaczego kobiety zrywają z Tobą kontakt.

Ty weź ochłoń. Przemyśl na spokojnie swoje zachowanie i zmień w sobie to co trzeba zmienić.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
1 minutę temu, Mariusz49 pisze:

Ten post zamieściłem 2 lata temu , od tego czasu dużo sie wydarzyło

@Mariusz49

rok :)

i jak przeczytałam, poznałeś jedną panią lecz wyjechała plus masz doświadczenia, że odpadają po propozycji spotkania

ja oceniam, jedynie po tym jak się tu na forum prezentujesz.... a bezczelnie twierdzę, że daje ono ogromne możliwości nawiązywania prawdziwych znajomości ..

tylko jak napisałam wcześniej, warto wyjść z cienia a nie ograniczać się do jednego komunikatu

te aktywne, prawdziwe kobiety bywają na zlotach :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Mariusz49 pisze:

Sory upłyna rok ale cóz to był za rok!

Proponuję byś zamiast tego, opowiedział cóż to był za rok. Być może wszyscy są w błędzie. Tylko wtedy, po co ten temat..

Pozdrawiam

• Lubię 3
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najpierw chciałbym tu poznać miłą hotkę , i z nia kiedyś pojechać na zlot , sam jakoś nie mam śmiałośći , nie wiem czy nie popełniłbym jakiejś gafy , która by mnie w jakis sposób uwsteczniła , w tym temacie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na wesele też byś się bał pojechać sam? Bo to prawie to samo. Zabawa, muzyka, ludzie. Dj, wodzirej...

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Teraz, Mariusz49 pisze:

Najpierw chciałbym tu poznać miłą hotkę , i z nia kiedyś pojechać na zlot , sam jakoś nie mam śmiałośći , nie wiem czy nie popełniłbym jakiejś gafy , która by mnie w jakis sposób uwsteczniła , w tym temacie.

a jak daleko wg własnej oceny już jesteś w temacie, że czujesz że byś się uwstecznił? ;)

jaka gafa? na imprezie?  z tańcami? rozmowami? i kilkunastoma osobami, które też będą pierwszy raz? plus stali bywalcy?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wczesniej pisałem  w teori jestem dobry  , natomiast w praktyce , jeszcze raczkuję , stąd moje obawy pojechania na taki zlot , nie wiem jak wygląda taki zlot , ale napewno jest wpaniale to wiem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Mariusz49 pisze:

Jak wczesniej pisałem  w teori jestem dobry  , natomiast w praktyce , jeszcze raczkuję ,

Tzn nie masz doświadczenia w praktyce dot rozmowy? Nie rozmawiałeś nigdy z nikim na żywo ?

5 minut temu, Mariusz49 pisze:

nie wiem jak wygląda taki zlot , ale napewno jest wpaniale to wiem. 

Jest opisane na forum jak wyglądają zloty. Wystarczy przeczytać

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
1 minutę temu, Mariusz49 pisze:

Jak wczesniej pisałem  w teori jestem dobry  , natomiast w praktyce , jeszcze raczkuję , stąd moje obawy pojechania na taki zlot , nie wiem jak wygląda taki zlot , ale napewno jest wpaniale to wiem.

zajrzyj do tematu "instrukcja ogólnozlotowa", powinno pomóc...

jednak nic na siłę.... klikaj dalej :) nie wróżę sukcesów jeśli nie zmienisz swojego sposobu komunikacji

howgh - tyle ode mnie i trzymajcie mnie bym milczała :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...