Skocz do zawartości
Mariusz49

Hotki niby chcą ,ale tylko wirtualnie

Rekomendowane odpowiedzi

Swoją drogą @Mariusz49 założyłeś temat na zasadzie "Czy wszystkie HW chcą tylko pisać", następnie napisałeś na czatboxie ogłoszenie typu "Czy jest tu jakaś hotka która chce poklikać" a potem napisałeś ogłoszenie "Kto chce pogadać o doświadczeniach i emocjach związanych z ZK" na forum na którym 80% treści stanowią opisy doświadczeń i emocji związanych z ZK. Zaczynam rozumieć skąd wynikają Twoje problemy z tego typu rozmowami ;)

• Lubię 5
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
21 minut temu, Wichura pisze:

Zaczynam rozumieć skąd wynikają Twoje problemy z tego typu rozmowami

też to zauważyłam lecz zmilczałam :D i zastanawiam się czy jakoś do nas autor tematu przyjdzie, powie coś więcej powie...  czy tylko ot tak rzucił w eter co go spotyka czy może faktycznie jest zainteresowany doświadczeniami innych i spojrzeniem na swoją drogę...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, WiktorK pisze:

Uważam, że należy szanować zarówno tych, którzy szukają z myślą o realizacji fantazji, tych, którzy szukają tylko żeby popisać i przeżyć coś wirtualnie,  jak i tych, którzy jeszcze nie wiedzą czy będą realizować czy tylko pisać.

Nawet mamy do tego celu odpowiednie pola w Profilu, do których wypełnienia wszystkich Was poprosiłem tak samo, jak prosi gangster ze spluwą przy skroni kasjerki o wydanie pieniędzy. Resztę już znasz, oczywiście że należy wszystkich szanować. Wielokrotnie zaznaczałem, że mamy tutaj miejsce dla tych którzy chcą się spotykać, oraz dla permanentnych koniojebców, fantastów i tych, którzy nigdy nie wyjdą poza obrys, poza ramy. Pole w Profilu, nikogo nie czyni odważniejszym. Jest wyrażeniem tego czy jestem na "Tak" czy też na "Nie". czy się "Waham".

Istotna jest deklaracja. Jeśli ktokolwiek deklaruje prywatnie bycie na tak, lecz zawsze tak się składa że w efekcie jest na nie, to szkoda tracić czas i energię na dalsze dyskusje, które do niczego nie zaprowadzą.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a tak przy okazji bo właśnie mi przyszło na myśl , ten koniec korespondencji nie następuje aby po przesłaniu zdjęcia ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, ktoś pisze:

a tak przy okazji bo właśnie mi przyszło na myśl , ten koniec korespondencji nie następuje aby po przesłaniu zdjęcia ?

Niekoniecznie, ale prawdopodobne tak też może być i tak samo jak to, ze może stawać się np. nachalny itp. 

Bywając na czatach omijalam takich szerokim łukiem bo mnie lekko mówiąc drażnili.  I ani mi było w glowie się z kimś takim spotkać.  Kolega raczej nie wdał się tutaj w szczegóły i można gdybać. 

/Ona. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Mariusz49 czy Tobie nie dało do myślenia dlaczego kobiety w trakcie wirtualnej dyskusji wycofują się i stwierdzają, że chciały tylko poklikać, pofantazjować? Może wina leży po Twojej stronie?

Niby twierdzisz, że chcesz realnego spotkania, a tu na forum w dwóch  miejscach  dajesz jasny sygnał, że szukasz wirtualnych rozmów. Wysyłasz sprzeczne sygnały. 

Gdy kobieta w trakcie wirtualnej rozmowy wyczuje, że coś jest nie tak, gdy pojawi się chociaż cień wątpliwości względem Twojej osoby czy Twoich zamiarów, to odpuszcza. My naprawdę mamy o wiele większy wybór niż wy -mężczyźni, a do tego potrafimy cierpliwie poczekać,  aż trafi się ktoś, kto będzie nam w 100% odpowiadał.

Gdy ja szukam kogoś do mojego układu z przyjacielem, to nie łapię pierwszego chętnego, który się odezwie. Rozmowa trochę trwa i czasem tuż przed umówionym terminem zapoznawczego spotkania rezygnuję, bo pan nagle napisał coś co sprawiło , że uruchomił mi się alarm w głowie. Odwołuję spotkanie tłumacząc co jest powodem. Rozmowa nigdy nikogo do niczego nie zobowiązuje.  

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może macie rację, ciekawi mnie taka znajomość , a zarazem nie jestem desperatem ,i nie szukam hotki na siłę ,mialem przyjemność dosyć długo pisac z pewna hotką , wszystko było na dobrej drodze jesli chodzi o realną przyjażn ,zaakceptowaliśmy sie równiez w realu ,było 2 spotkania , poczym ona wyjechała za granica i realna znajomośc sie skonczyła .To ona zainspirowała mnie tematem ZK , więc czasem sobie klikam wirtualnie z innymi hotkami , ponieważ kręci mnie wszystko co jest związane z ZK Myslę ze jest kwestią czasu żebym kogos fajnego poznał ,a ja jestem cierpliwy i zazwyczaj dostaję to co chcę.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

@Mariusz49

ja się nie czepiam, jednak ehkm.... sugeruję proaktywność w działaniu.... w Twoim starym temacie dostałeś podobne treści co i jak czynić....

a prawda jest taka, że z Twojego sposobu komunikacji nijak nie można wyczytać, że interesuje Cię prawdziwa, długo trwająca znajomość

dla mnie, subiektywnie wybrzmiewasz jako osoba szukająca jedynie wirtualnie treści i doznań...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...