Skocz do zawartości
Mariusz49

Hotki niby chcą ,ale tylko wirtualnie

Rekomendowane odpowiedzi

Od dłuzszego czasu szukam zdecydowanej hotki na dłuzszą znajomośc , czasem na czacie , czasem po innych forach , piszą ze mna dłuzszy czas , ale jak proponuje zapoznawcze spotkanie , to na ogól sa niezdecydowane i mówia ze to tylko ich fantazja , czy wy tez tak macie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zdajesz sobie sprawy ilu jest takich pseudorogaczy, co to chcą, ale tylko popisać.

Kobiety w naszej kulturze wychowuje się w pruderii, a tej która często zmienia partnerów bardzo szybko przykleja łatkę puszczalskiej. Nie wypada mieć takich fantazji, a co dopiero preferencji. 

• Lubię 8
  • Smutny 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Mariusz49 pisze:

czy wy tez tak macie?

A my tak nie mamy. :D

• Lubię 4
  • Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Mariusz49 pisze:

czy wy tez tak macie?

oczywiście że i nawet nie korespondujemy na wszelki wypadek

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To nie jest tylko kwestia niezdecydowania. To, że człowiek o czymś fantazjuje, że to go podnieca, nie znaczy jeszcze, że jest zobowiązany do uczynienia zadość fantazjom.
Uważam, że należy szanować zarówno tych, którzy szukają z myślą o realizacji fantazji, tych, którzy szukają tylko żeby popisać i przeżyć coś wirtualnie,  jak i tych, którzy jeszcze nie wiedzą czy będą realizować czy tylko pisać.

Wiem, że czasem jest to frustrujące.  Gdy rozmawiam z kimś przez dłuższy czas i wkładam cząstkę siebie w relację, która nagle okazuje się być ślepą uliczką, to sam mam czasem wrażenie, że wydatkowałem energię "na marne".

Inna rzecz, że nie zawsze fajna rozmowa wystarczy, żeby poczuć to wstępne coś, co prowadzi do chociażby zapoznawczego spotkania.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Mariusz49 pisze:

czy wy tez tak macie?

Nie. Ja tam czasami z hotkami pogadam między spotkaniami żeby jakoś to wyglądało ;)

A tak poważniej. Trochę napisał Co już Wiktor.  Powody dla których Twoje rozmowy nie kończą się spotkaniem mogą być różne. Możesz źle szukać, nie tam gdzie trzeba, nie tych co trzeba, słabo rozmawiać, nie trafiać w gusta, nie podobać się, pisać z kimś kto póki co fantazjuje (i nie ma w tym nic złego), z kimś kto się podszywa (bo w końcu to Internet) itd. 

Nie wiem też czy szukasz HW jako rogacz czy kochanek (nie widzę na mobilu preferencji)  ale każdą znajomość zaczyna się od rozmowy. Bardzo wiele osób zaczyna od pisania. Niektórzy na tym kończą a inni idą dalej. Nie każda rozmowa będzie też się kończyć spotkaniem nawet gdy druga osoba "spotyka się i szuka na spotkanie". Hotki to takie same kobiety jak inne (tylko często bardziej świadome siebie i swoich potrzeb) i trzeba je sobą zainteresować, poznać i dać siebie poznać, zaciekawić, czasem zauroczyć... Zadaj sobie pytanie w jaki sposób Ty to robisz w rozmowach i dokąd one dochodzą to się dowiesz co robisz nie tak. A jak chcesz po prostu łatwego seksu bez zbędnej rozmowy i poznawania to nie tu... 

• Lubię 6
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
8 godzin temu, Mariusz49 pisze:

czy wy tez tak macie?

nie mam tak

Tobie poradzę, wyjdź z cienia i przyjedź na zlot, urealnij siebie, pokaż się bardziej na forum - w dyskusjach

u mnie tacy panowie, większe budzą zainteresowanie, gdy poznam ich poglądy szersze... w różnych tematach; działa na mnie świadomość własnych opinii, sposób wyrażania się i jakość dialogu i choć wiem, że nie każdy umie / lubi pisać to jednak.... gdy odzywa się do mnie osoba, której z czytania na forum nijak nie mogę wyczuć, bo jest nieobecna... marne ma szanse na to bym chciała jej poświęcić więcej czasu .... zmanierowałam się :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
7 godzin temu, WiktorK pisze:

Uważam, że należy szanować zarówno tych, którzy szukają z myślą o realizacji fantazji, tych, którzy szukają tylko żeby popisać i przeżyć coś wirtualnie,  jak i tych, którzy jeszcze nie wiedzą czy będą realizować czy tylko pisać.

szanować owszem, lecz Ci co nie zamierzają wyjść poza sferę dialogu, choćby dlatego że jeszcze nie wiedzą... to powinni również szanować swojego rozmówcę i do tego mu się przyznać... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Wichura pisze:

nie widzę na mobilu preferencji

Widzisz. Kolor Grupy w poście, który dla każdej Grupy Preferencji jest inny, widzisz też Grupę Preferencji z jej nazwy, w Profilu Użytkownika. Pod jego Loginem.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze dodam bo się przesiadłem na kompa i widzę preferencje. Skoro @Mariusz49 jesteś forumowym "Bullem" to pogadaj ze swoją kobietą jak ona podchodzi do takich rozmów. Może to pozwoli Ci lepiej zrozumieć oczekiwania drugiej strony.

7 minut temu, Sem. pisze:

Widzisz. Kolor Grupy w poście, oraz Grupę w Profilu Użytkownika pod jego nazwą.

Tak. Zagłębiając się widzę oczywiście lub mogę widzieć. Skrót myślowy ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...