Skocz do zawartości
Dratew

Porada, dylemat?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam lekki dylemat. Otóż chciałem prosić o poradę. Jakoś od 2 dni jesteśmy z dziewczyną na pewnym portalu chcieliśmy spróbować czegoś nowego, nowych doznań. Wpierw plan był taki ze para na parę sex równoległy. Ale tam zazwyczaj pisali mężczyźni do nas. Więc na próbę wzięliśmy od jednego telefon i kochalismy się przy nim głosem. Niby fajnie emocje opadły. Później jakoś się przelamalismy na Skype i tam zrobilsimy to przy 1 mężczyźnie. Ten co mieliśmy do niego telefon pisał SMS z moją luba. Jakieś dyskretne spotkania przedemna on też musi dyskretnie bo ma żonę. Moja kobieta oczywiście się nie zgodziła i powiedziała mi o ty od razu. Ale on nachalny I pisał itp. No dobra później mojej kobiecie się nawet spodobał wysłał fotki itp. I teraz moja dziewczyna chce się z nim spotkać na sex. Oczywiście pyta mnie o zdanie bo jej na mnie zależy i mi o wszystkim mówi. Chciałaby spróbować z innym bo mi kiedyś o tym mówiła. Ja jej kiedyś powiedziałem że oglądałem taki filmik który należy do grupy "Cuckold" i powiedziałem jej ze szczególami o co tam chodzi. I teraz ona mi mówi że chciałaby spróbować. My jesteśmy ze sobą 8 lat (nie po ślubie,nie zareczeni) ona nigdy jeszcze nikogo nie miała lozkowego oprócz mnie w sumie ja też. Poprostu typowy związek. Zakochalismy się I przeszło od pocałunków po macanie do sexu. Myślę że ja podnieca fakt że ma możliwość zrobić to z innym. Mówi mi że nie to nie chce przy tym bo czuła by się nie zręcznie. I nie chciała by tego przy mnie robić bo nie wie jak bym zareagował. Bardzo się na niego napalila. Ja od kad mi otym powiedziała mam bardzo silne emocje, serce wali mi jak oszalale. Mam mieszane uczucia. Ona mówi że to nic między nami nie zmieni. W sumie mówi że nie wie jak to będzie. A może że mną to nie była miłość jak to zrobi z innym ona ma takie myśli. Ja mam myśli takie że nie wiem czy podołam emocjonalnie. Czy z nią zerwe, czy przytulę I powiem jak bardzo ją kocham. Poprostu nie wiem. Raz powiedziałem że możemy spróbować tego. Ale za chwilę jak nie dopadły emocje, bo nie wiem jak to będzie to się nie zgodziłem. Ona sie widziałem że lekko obraziła bo się bardzo napalila na to. Powiedziała że zdjęcia porobia z tego I może filmk nagraja dla mnie. Dlatego nie wiem co o ty myśleć. Doradzcie jak to może u was wyglądało. A może komuś się nie udało i zakończyli związek oprócz tego mamy 3 miesięczna córkę i też boję się co to będzie dalej. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze chciałem dodać. Ze jak zapytałem się czy by mnie puściła z inną kobieta. To od razu warknela że nie! Od razu by że mną zerwała jak bym to zrobił. A i jak od mówiłem jej tego partnera to się zdenerwowała i powiedziała stanowczo że jak się nie zgodzę to zrobi to za moimi plecami a później zdjęcia pokaże. I ogolnie później powiedziała że mogła mi wogole nie mówić tylko zrobić to i zdjęcia pokazać i filmik. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedno jest dla mnie pewne. Gotowi na takie rzeczy to Wy nie jesteście. Nowy portal oceńcie po 2 miesiącach a nie dniach to po pierwsze. Po drugie radzę olać typów którzy jak piszesz są nachalni bo z tego nic dobrego nie będzie. Po trzecie nie róbcie nic czego nie jesteście pewni (przynajmniej tego że jesteście pewni spróbować). Z tymi filmikami i Skype z video też bym uważał bo w Internecie nic nie ginie. Jak dla mnie zwolnijcie bo pędzicie i to możliwe że w stronę przepaści. 

Silne emocje są i będą bo to taki 'sport'. Nauczcie się nad nimi panować i o nich wzajemnie mówić (choć z tym jak piszesz nie jest źle). Macie wątpliwości to nie wstrzymajcie i zobaczcie jak to ocenicie za jakiś czas. 

A tego "jak to wyglądało u nas"  są na forum dwa pełne działy. 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Dratew trochę to dla mnie smutne, co piszesz, bo ani nie chodzi przecież o to, żeby robiła to za Twoimi plecami, ani żebyś Ty się na coś zgadzał wbrew sobie. Jak zauważył @Wichura bardzo szybko to u Was poszło - wręcz lawinowo. To nie są wyścigi. Tym bardziej jak macie małe dziecko, potrzebujecie spokoju a nie dodatkowych stresów i huśtawek emocjonalnych. Albo chcecie tego oboje i wówczas to ma sens, albo któreś z Was nie wytrzyma nerwowo... I pamiętaj, że Ty też jesteś w tym wszystkim ważny, to że ona czegoś bardzo chce nie znaczy, że powinna to dostać za cenę Twoich zszarganych po wszystkim nerwów. 

Trzymam kciuki, żeby udało Wam się to sensownie poukładać :)

Pozdrawiam

K. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj nie ma co rozstrzygać nie jesteście na to gotowi z pewnością. 

Można się w tym  pogubić i na nic słowa, deklaracje, że to między Wami nic nie zmieni bo już zmieniło i wcale nie na lepsze...

Miej w tym wszystkim chłodną głowę  bo targanie Waszymi emocjami z pewnością Wam nie pomaga, a wręcz odwrotnie. 

W tym wszystkich musicie myśleć o sobie nawzajem. Nic za wszelką cenę. Czasem trzeba sie zwyczajnie poświęcić dla ukochaj osoby i odpuścić, a Twoja kobieta się obraża o Twoje wątpliwości. Jak myslisz? Tak to powino wygladac?

Albo idziecie w tym razem albo w ogóle. Na dobre i złe. 

Poczytaj o różnych prawdziwych historiach opisanych na forum może w pewien sposób pomogą Ci spojrzeć na to z boku. 

Źle się do tego zabieracie i szkoda by było to spieprzyć tym bardziej, ze macie malutkie dziecko :) 

Życzę powodzenia i cierpliwości dla Cb, a jeszcze więcej dla żony bo pośpiech to zły doradca.

/Ona.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

nie musisz tego robić w tym wątku, lecz po kolei przejdę Twoją wypowiedź i zadam pytania, na które odpowiedz sobie sam przed sobą i ze swoją partnerką też

6 godzin temu, Dratew pisze:

Jakoś od 2 dni jesteśmy z dziewczyną na pewnym portalu chcieliśmy spróbować czegoś nowego, nowych doznań.

dlaczego tego szukacie? co jest motorem? nuda w sypialni (ciąża, połóg, małe dziecko i Wasze fizyczne zmęczenie) czy fantazje któregoś z Was?

. Myślę że ja podnieca fakt że ma możliwość zrobić to z innym. Mówi mi że nie to nie chce przy tym bo czuła by się nie zręcznie. I nie chciała by tego przy mnie robić bo nie wie jak bym zareagował.

podnieca? czy tylko z racji niewielkich doświadczeń chce tego spróbować?

a Ty, co czujesz na taką wizję, że ona spotyka się z innym? a co Ty czujesz, że ona Ci nie pozwoli z inną? - to już napisałeś, prawda - nie podoba Ci się ta opcja..

Raz powiedziałem że możemy spróbować tego. Ale za chwilę jak nie dopadły emocje, bo nie wiem jak to będzie to się nie zgodziłem. Ona sie widziałem że lekko obraziła bo się bardzo napalila na to.

Powiedziała że zdjęcia porobia z tego I może filmk nagraja dla mnie.

brzmi to jak szantaż emocjonalny....

zgadzam się z przedmówcami a od siebie dodam, że Wy nawet się nie zbliżyliście do rozmowy o zk, jakąś jazdę bez trzymanki sobie fundujecie, będąc o siebie cholernie zazdrosnymi

jest tyle dróg, spełniania się tylko we dwoje...

do tego macie małe dziecko i dochodzi Wasze zmęczenie nową sytuacją w rodzinie, jak i opieką nad nim

fatalny moment na wprowadzanie kogokolwiek do relacji, nawet wyłącznie w dialogu

dla mnie Twoja historia nawet się nie zbliżyła do cuckoldu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Dratew

A co myslisz nad pokazaniem jej tresci forum? Poczytajcie razem.

Mysle, ze wiele tu juz zostalo napisane a ja od siebie dodam, ze mam wrazenie ze zachlysneliscie sie tym wszystkim zbyt szybko. To moim zdaniem wynika z pewnych skrywanych pragnien, ktore nagle wybuchly i ktore musicie razem okielznac i przepracowac.

Jedno jest pewne. Rozbudziles swoja kobiete i ona raczej z tego nie zrezygnuje. Co najwyzej, Ty nie bedziesz juz wiedzial o jej pragnieniach bo nie bedzie sie nimi z Toba dzielic. Musicie przez to przejsc razem ale pamietaj ze pospiech to bardzo zly doradca... zwolnijcie.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sięgnęłam pamięcią do czasów, gdy moje młodsze dziecię miało 3 miesiące.

Ależ miałam wtedy huśtawki emocjonalne. A jak bardzo chciało mi się seksu i nowości. Oj i pomysłów było co nie miara. Tylko problem, że co chwila inne do nich podejście.

@Dratew, jestem tego samego zdania co @iko. Wy do ZK macie jeszcze daleką drogę.

Twoja kobieta, jest świeżo po ciąży i porodzie. Prawdopodobnie czuje się mało atrakcyjnie. Wasze skypowe zabawy (zapewne widzowie chwalili panią) i fakt, że nagle interesuje się nią obcy mężczyzna (on ją pożąda!) podnosi jej samoocenę. Dzięki temu zaczyna ponownie czuć się seksownie, kobieco i pociągająco. Teraz łatwo też o zauroczenie nowym kochankiem (typowe zauroczenie poprzez cipkę) i tragedia gotowa.

I tu jestem tego samego zdania co @Z piernika Paź. Pokaż żonie forum. Zacznijcie najpierw od powolnego odkrywania Waszych fantazji, celebrowania ich, byście oboje byli pewni czego chcecie. To niespieszne odkrywanie również daje wiele emocji, spełnienia, oraz dostarcza dodatkowych bodźców. Z konsumpcją radzę zaczekać, aż będziecie pewni Waszej wspólnie ustalonej drogi.

A tego pana do sms'ów to radzę pogonić. Skoro proponował żonie, by spotkała się z nim bez Twojej wiedzy, to jest raczej niebezpieczny typ i mogą być z tego tylko same kłopoty. 

• Lubię 9
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jeszcze ja dodam coś od siebie mimo że dostałeś dużo cennych porad od bardziej doświadczonych. Przede wszystkim zweryfikujcie Wasze oczekiwania, bo z tego co napisałeś rejestrowaliście się na jakimś portalu z myślą o seksie równoległym z parą, a znaleźliście potencjalnego kandydata na seks tylko dla Twojej partnerki. Potem dopisałeś, że pytałeś jej czy by Ci pozwoliła na seks z inną kobietą na co ona zareagowała złością. Musicie poukładać sobie w głowach czego chcecie czy to ma być cuckold czy swing, bo mam wrażenie ze macie z goła odmienne oczekiwania względem tematu. 

My też jesteśmy na początku drogi i rozumiem Was że można się tym zachłysnąć i się pogubić bo jest masa nowych doznań i emocji nieraz tak sprzecznych ze sobą że głowa paruje. Grunt to się opamiętać i próbować przegadać temat na chłodno. Znaleźć odpowiedni moment i porozmawiać bez emocji (co przy 3 miesięcznym szkrabie wcale nie jest łatwe). Trochę się Wam dziwię że taki akurat wybraliście czas na nowe doznania łóżkowe w większym gronie, ale może z czegoś to wynika. 

Powodzenia.

/On

• Lubię 5
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję bardzo za cenne rady i przemyślenia. Pogadałem z partnerka i chcemy spróbować nowych wrażeń poprzez delikatne kroki. Pierw spotkanie z parą zapoznawcze na kawę. Później może coś wyjdzie bez wymiany (żona chce lekkich pieszczot spróbować z inną kobieta, ale podkreśliła lekkich.) a co z tego wyjdzie zobaczymy :) jeszcze raz wielkie dzięki. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...