Skocz do zawartości
AlexDark

Give Her What She's Afraid To Ask For..

Rekomendowane odpowiedzi

Witam(y) wszystkich serdecznie!

Gwoli wyjaśnienia - początkowo będę tu sam, by przygotować lepszą połówkę na ewentualne niespodzianki. ;)
Gdy poznam zasady rządzące forum, jego klimat oraz Szanownych Forumowiczów i odnajdę się w konwencji, z pewnością będziemy z tego konta korzystać oboje.

Do założenia konta zbierałem się od pewnego czasu, zazwyczaj pod wpływem impulsu, który jednak mijał w natłoku innych zajęć. Tym razem postanowiłem dokończyć dzieła i czytając kilka wątków jestem więcej niż ustaysfakcjonowany poziomem dyskusji. Jedną z obaw był właśnie powszechny w internecie brak kultury i łatwość wydawania osądów na podstawie strzępków informacji o człowieku, tym bardziej o tak specyficznych jak nasze zainteresowaniach. ;)

Ten krok podyktowany został potrzebą znalezienia sposobu na urozmaicenie naszego pożycia i wskrzeszenie pożadania. Od pewnego czasu staram się zrobić coś, co obojgu nam da odskocznię od nadmiaru pracy i szarej codzienności. Spowoduje, że każdy kolejny dzień będziemy zaczynać z wypiekami na twarzy z ekscytacji i podniecenia.
Forum wydaje mi się miejscem, które może pełnić taką rolę. Chciałbym, aby tak było.

Nie mamy za sobą żadnych doświadczeń w temacie ZK. Nie mamy też jednak problemu, by o tym rozmawiać i oboje nas to kręci. Temat towarzystwa w łóżku zdecydowanie poprawia temperaturę seksu i praktycznie za każdym razem o niego zahaczamy. Wiem, że żona fantazjuje o kochanku czy trójkącie równie mocno, jak obawia się konsekwencji takiego ruchu i jego wpływu na nasze dalsze relacje. Ja osobiście patrzę na podobne potrzeby raczej w kategoriach pokonywania własnych ograniczeń, uprzedzeń czy spełniania fantazji.

Pozwolcie, że bedziemy czerpać z forum w swoim własnym tempie. Zakładam też sytuację, że nigdy nie wyjdziemy poza etap fantazjowania czy znajomości internetowej. Cenimy sobie szczerość i uczciwość w relacjach. Nie chcielibyśmy nikogo zwodzić czy zbywać czując, że nie nadszedł właściwy czas, by zrobić kolejny krok. Jestem pewien, że to miejsce daje nam gwarancję uszanowania tego założenia.

Na dzień dzisiejszy szukamy dla siebie emocji wynikających z samej perspektywy i potencjału zawartych tu znajomości. Nie tyle chodzi o sam seks, a możliwość wzajemnego poznawania się, uwodzenia, budowania napięcia niedopowiedzeniami i podtekstami. Aczkolwiek znalezienie odpowiedniej osoby może skutkować decyzją o wykonaniu kolejnego kroku. ;)

Osobiście uważam, że największe pożadanie wzbudza sam proces i obserwowanie zmian w partnerce/partnerze. Przełamywanie zahamowań, doświadczanie emocji z tym związanych, przekraczanie dotychczasowych granic. To wymaga czasu, budowania zaufania i czerpania z nowych doświadczeń. Nie tylko swoich, co mam nadzieję umożliwi nam aktywny udział w życiu społeczności.

Jeszcze kilka słów o nas samych i kończę to przydługie powitanie. ;)
Jesteśmy ze sobą od ponad 20 lat, oboje po 40-tce. Zadbani, ceniący sobie higienę. Dużo razem przeszliśmy, sporo osiągnęliśmy i mamy do obu tych rzeczy właściwy dystans. Z racji ogromu obowiązków służbowych możemy znikać na dłuższy czas. Sporo podróżujemy.

Alex - atrakcyjna blondynka, 170 cm wzrostu, 52 kg, rozmiar 32/34. Genialne nogi, uwielbia klasyczne szpilki na 12-cm obcasie. Nieobiektywnie dodam, że figury mogą jej pozazdrościć niektóre dwudziestolatki. Mimo tylu lat razem, codziennie kręci mnie równie mocno. Ona niestety nie do końca w to wierzy. ;)

Dark - ogolona głowa, broda. Nienachalna uroda ;) 188 cm wzrostu, 92 kg. Nieco zapuszczony przez ostatnie kilka miesięcy bez treningu i diety, ale z determinacją by to zmienić. Wybujała fantazja. Wysokie wymagania wobec innych i siebie przede wszystkim.

Miło nam Was poznać! :)

• Lubię 2
  • Dziękuję 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

,

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej! Mam nadzieję że znajdziecie na forum to czego szukacie, powodzenia!

/On

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Się rozpisałeś... Ale to dobrze. Lubimy tu osoby które potrafią pisać coś więcej niż 1 zdanie. Korzystajcie do woli, czytajcie, poszerzajcie horyzonty. To Wasze fantazje, pragnienia i "rozwój" więc sami nadacie sobie właściwe tempo we wszystkim. Witamy ;)

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Cześć,

ładnie... tak lubię.... witajcie 

tylko uwaga... są takie natury, które ognia potrzebują... najpierw drwa rąbią, potem nimi palą

potem meble dorzucają a i chałupę można spalić...

nie straszę, stwierdzam jedną z możliwych opcji...

powodzenia na Waszej drodze...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo interesujące powitanie.

Ja poczekam, aż pojawi się z nami żeńska połowa Waszego profilu, bo jestem ciekawa jak Pani odnajdzie się na forum oraz w samym temacie Zdrady Kontrolowanej.

Pozdrawiam gorąco oboje i trzymam za Was kciuki :)

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż powiedzieć jak słów brakuje jedno jednak powiedzieć trzeba - witajcie :) i świat ZK poznawajcie :)

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Wichura pisze:

Się rozpisałeś... Ale to dobrze. Lubimy tu osoby które potrafią pisać coś więcej niż 1 zdanie. Korzystajcie do woli, czytajcie, poszerzajcie horyzonty. To Wasze fantazje, pragnienia i "rozwój" więc sami nadacie sobie właściwe tempo we wszystkim. Witamy ;)

Wiem, że przydługawe i naiwnie amatorskie. ;)
Ale szanuję swój i innych czas i jasne sytuacje. Łatwiej kogoś później odesłać do tego wątku, niż kolejny raz nieporadnie tłumaczyć intencje. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, AlexDark pisze:

naiwnie amatorskie. ;)

W żadnym razie! Poruszyłeś w swoim poście wiele aspektów cuckoldu. To tak jakbyś jeszcze przed otwarciem drzwi, wiedział co jest za nimi. Możesz nacisnąć klamkę i przez nie wejść do środka, albo tylko rozglądać się w progu. To zależy od Ciebie. Od Was.

Puk, puk, zapraszamy :)

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Mel. pisze:

W żadnym razie! Poruszyłeś w swoim poście wiele aspektów cuckoldu. To tak jakbyś jeszcze przed otwarciem drzwi, wiedział co jest za nimi. Możesz nacisnąć klamkę i przez nie wejść do środka, albo tylko rozglądać się w progu. To zależy od Ciebie. Od Was.

Puk, puk, zapraszamy :)

Czasami lepiej zapukać i zaczekać na otwarcie przez gospodarza, niż wpadać do środka wyważając drzwi kopniakiem, orientując się po fakcie, że to niełaściwe mieszkanie. ;) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...