Skocz do zawartości
bbb02

Zainteresowanie kochankiem

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 16.10.2018 o 15:13, bbb02 pisze:

Ale czy w tym układzie jest to faktycznie tak konieczne? Co Panie o tym sądzicie?

Panią nie jestem, ale napisze co sądzę. W każdym układzie miłosnym, seksualnym czy przyjacielskim  powinniśmy się starać, bo żadna znajomość/relacja nie stoi w miejscu.  Więc i my wykazując nasze zaangażowanie zwiększamy szanse na pozytywną przyszłość.  Moment w którym decydujemy, że nie musimy się starać, to chwila w której kupujemy bilet do stacji "Kłopoty".  I nie jest to kwestia czy ten pociąg przyjedzie, tylko kiedy. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja bym odwrócił pytanie...

Czy kochanek powinien (jeśli już pisze od jakiegoś czasu z HW, albo żoną która jeszcze się nie zdecydowała, ale by chciała) ją adorować? Starać się o nią?  

Czy czekać na wiadomość od niej? Zdecydowanej i konkretnej, tu i teraz, przyjedź! 

(kris)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, Ann&Kris pisze:

A ja bym odwrócił pytanie...

Czy kochanek powinien (jeśli już pisze od jakiegoś czasu z HW, albo żoną która jeszcze się nie zdecydowała, ale by chciała) ją adorować? Starać się o nią?  

Czy czekać na wiadomość od niej? Zdecydowanej i konkretnej, tu i teraz, przyjedź! 

(kris)

Zalezy co masz na myśli  poprzez slowo adoracja. Bo widzisz dla mnie to za duże słowo jak na zdobywanie czyjejś kobiety.

Chcąc przekonać niezdecydowaną kobietę do sb wydaje mi sie byc trudno. 

Odwracając zaś ja nie widząc zainteresowania mną mimo jakiejś tam rozmowy odpuszczam bo po co robić coś na siłę. I tak jest z drugą stroną. 

Zaś jeśli ona jest zainteresowana, ale się waha to facet musi pokazać  ciągote i kobieta musi ją czuć. Nikt nikomu od razu do łóżka wskakiwac nie każe. Po to są te "kawy" by sie poznać na żywo i wtedy zdecydować co dalej. 

Zaś jeśli ktoś jest w pewien sposób natretny to tez odstrasza  i trzeba poznac granice.

Tekst typu "przyjedź teraz, zaraz" jest dla pewnych i konkretnych kobiet. 

/Ona. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję:) 

Twoja odpowiedź mnie satysfakcjonuje i wyjaśnia pewne kwestie;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...