Skocz do zawartości
Wichura

Negatywny feedback po spotkaniu. Czy dajemy, komu i kiedy?

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Widar napisał:

Bardzo zdrowe i mądre podejscie Ritta

Z gustami się nie dyskutuje, ale... gdyby mi facet wyłącznie kadził i zgadzał się ze mną, to :

1. uznałabym to za nieszczere;

2. znudziłabym się po 3 spotkaniu. :D

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza to akurat dość proste. Jeśli wzajemne zrozumienie jest naturalne, przychodzi bez spiny (i w łóżku i w rozmowie) chcę więcej i więcej. Daję wytedy z siebie wszystko i sadzę, że druga strona to czuje bo wtedy też dostaję więcej. I tak oto jestem rzucona na kolana.  

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Zouza napisał:

Z gustami się nie dyskutuje, ale... gdyby mi facet wyłącznie kadził i zgadzał się ze mną, to :

1. uznałabym to za nieszczere;

2. znudziłabym się po 3 spotkaniu. :D

Hola hola. Ja nie oczekuję kadzenia. Jak jest dobrze, fajnie, super to po prostu się tym cieszę. Nie potrzebuję konstruktywnej zjebki żeby mi się nie nudziło. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam wrażenie, że temat podzielił rozmówców na dwie kategorie. Tych od ucinania znajomości "gdy nie bangla" i tych którzy chcieliby reperować. Mniej więcej fifty fifty. Myślę że to zdrowe są podziały i każdy ma swoją argumentację. Nie jest to oczywiście czas na podsumowanie tematu, bo na pewno jeszcze się pojawią jakieś posty, to jedynie taki "przecinek".

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Ritta napisał:

Nie potrzebuję konstruktywnej zjebki żeby mi się nie nudziło. 

Ale czemu zjebki? 

Chyba mylimy tu pojęcia...

Ale, jeśli się mylę - popraw mnie - facet nie ma prawa powiedzieć nic nie po Twojej myśli, bo wtedy już nie jest Wam po drodze. Na ten moment tak to dla mnie wygląda. 

I żeby nie było - żaden to atak, zwykła ciekawość i dopytywanie o Twój punkt widzenia. :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Sem. napisał:

Tych od ucinania znajomości "gdy nie bangla" i tych którzy chcieliby reperować.

A ja jestem po środku, jak ta żaba. :D

Wszystko bowiem zależy od człowieka po drugiej stronie.

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Zouza napisał:

Wszystko bowiem zależy od człowieka po drugiej stronie.

A ja myślę że połowa zależy od Ciebie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Sem. napisał:

A ja myślę że połowa zależy od Ciebie.

Ależ oczywiście! 

Tylko dla jednego będzie mi się chciało, dla innego nie.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza jeszcze mi się nie zdarzyło żeby kochanek marudził. Nie odmawiam nikomu prawa do krytyki ale po co mam inwestować czas swój i kochanka jeśli to nie jest to. Jak do tej pory ja też nie marudziałam po prostu nie dążyłam do kolejnych spotkań. Wszystkie moje wcześniejsze wypowiedzi dotyczyły sytuacji kiedy to ja nie jestem zadowolona. Nie wiem jak by było gdyby to kochanek na którym mi zależy wyraził niezadowolenie. Mogę tylko przypuszczać co bym zrobiła. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ritto, o nieco innych kwestiach mówimy, ale... dam już spokój. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...