Skocz do zawartości
Sailor&Lula

Osobisty Ranking Kochanek/Kochanków

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Kiki napisał:

Tak, bo takie babskie jest, wyższy stopień wtajemniczenia i trzeba mieć cycki mocy by zrozumieć:facepalm:

Widzisz ja wiem czułem, doświadczałem kto i kiedy i jak był najwspanialsza kochanką.... nie rozumiem jedynie potrzeby porównywania.

Naprawdę nie umiesz wybrać tych najbardziej wyjątkowych spośród wyjątkowych?

To będzie właśnie porównanie. Jeśli uświadomisz sobie ich cechy, które stanowiły o tej wyjątkowości, to nagle będziesz miał materiał do tego straszliwego rankingu 8-) .

Ja chyba po prostu użyłam złego słowa. Za mało romantycznego... :P Ranking... to takie nieseksualne.

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Emma_38 napisał:

Lula nie tytuł a treść ... czytałam . Po prostu z jednym zagra tak , że można z nim wracać i wracać do zbliżeń a z innym mniej . Ale jakie to są czynniki ?? Nie rozdrabniam sexu na czynniki pierwsze . Nie analizuję . Tylko czerpię przyjemność z bycia w swoim żywiole . 

A ja wiem, że analiza tego żywiołu mnie rozwija. Bo nie z każdym będę jednak w pełni w swoim żywiole.

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
9 minut temu, Sailor&Lula napisał:

Lula. Ja może bym i umiała. Lecz nie chcę. I tu rozumiem Kikiego doskonale. Mi jest to zupełnie niepotrzebne.

Tak jak parę osób wcześniej napisało, że małżonek jest nr 1. A ja nie chcę nikogo stawiać na jakimkolwiek miejscu.

9 minut temu, Sailor&Lula napisał:

Jeśli uświadomisz sobie ich cechy, które stanowiły o tej wyjątkowości, to nagle będziesz miał materiał do tego straszliwego rankingu 8-) .

Tylko po co ten ranking? Ja tego nie rozumiem. Lecz rozumiem, że Tobie jest przydatny :D (i użyłam cycków mocy ponownie :lach:  )

9 minut temu, Kiki napisał:

Bez sensu!!!

ach, jak Ty pięknie mnie nie rozumiesz.. nie chodziło mi o to byś uznał ranking za zasadny lecz jedynie o to, że rozumiesz wywód Luli :D o tej wyjątkowości wśród wyjątkowych :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I tak trzymaj Lula skoro Ci to potrzebne jest . Każdy jest inny i każdy potrzebuje czego innego :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Sailor&Lula napisał:

Umiem... metodycznie, rzeczowo i pewnie w oparciu o konkretne wytyczne.... Tylko po co? Ja nie żałuję żadnego swojego doświadczenia, nie dlatego iż każde było kosmicznie cudowne ale dla tego, że każde mnie budowało, składało w tego kogoś kim jestem dziś. To tyle... ja nie chce sprowadzać moich z kochankami relacji jedynie do kwestii technicznych i poziomu uzyskanego zadowolenia. To moje podejście... mogę mieć takie?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Kiki napisał:

Umiem... metodycznie, rzeczowo i pewnie w oparciu o konkretne wytyczne.... Tylko po co? Ja nie żałuję żadnego swojego doświadczenia, nie dlatego iż każde było kosmicznie cudowne ale dla tego, że każde mnie budowało, składało w tego kogoś kim jestem dziś. To tyle... ja nie chce sprowadzać moich z kochankami relacji jedynie do kwestii technicznych i poziomu uzyskanego zadowolenia. To moje podejście... mogę mieć takie?

Kiki, ja też nie żałuję... Bo mnie to zbudowało właśnie. I wiele uświadomiło.

Kwestie techniczne a poziom uzyskanego zadowolenia to dwie zupełnie inne sprawy.

Myślę sobie, co w tym moim rozumowaniu jest nie tak, co takiego dla Was jest trudne... i chyba już wiem. Sailor. Sailor sam prowokuje mnie do porównań. Lubi wiedzieć, co z kim czułam. Co było odmienne, co było dla mnie najlepsze. On chce, bym poświęcała czas właśnie dla tych, z którymi czuję kosmiczne rzeczy. I o ile mnie interesują odczucia kochanków po spotkaniach ze mną, to Sailor skupia się na moich odczuciach. Bym nie spalała się tam, gdzie nie do końca jestem na swoim miejscu (choć mogę kogoś bardzo, bardzo lubić).

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 12.10.2018 o 20:26, Sailor&Lula napisał:

Po prostu chciałam dosadnie wytłumaczyć, o co mi tak naprawdę w tym temacie chodziło. Śmieszy mnie, gdy ktoś twierdzi, że każdy jego partner seksualny był boski.

W skrócie, ode mnie...

Są znajomości, które były ciekawe, pouczające, przyjemne - lecz nie chciałabym do nich wracać. Choć na przykład świetnie spędzało mi się z kimś czas, ktoś przychylał mi orgazmicznego nieba. Takie kontakty znajdą się wysoko w rankingu, ale nie w czołówce.

Na samym dole będą totalne pomyłki, niezgrania oczekiwań i temperamentów. Takie, które postanowiłam obrócić w żart i nauczkę na przyszłość. Ciut wyżej będą przelotne przyjemności, które z góry potraktowałam jako "chwilówki" (z których skorzystałam z ciekawości i potrzeby chwili).

Na samej górze są znajomości, które pragnęłabym odtworzyć jeszcze raz co do sekundy, tak wielkich dostarczały mi emocji. Składa się na to miliard czynników, ale przede wszystkim umiejętność czerpania z mojej uległej natury seksualnej.

Pozostałe miliard czynników to: spojrzenie, głos, sposób wysławiania się, zapach, smak, dyspozycyjność, komunikatywność... No, cała masa cech, które można ze sobą zestawić, choć przecież są tak rożne i mogą mieć totalnie odmienne skale. Gdy jednak zebrać je ze sobą do kupy - wyjdzie osobisty ranking smakosza. Smakosza gruszek i jabłek ;)

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
12 godzin temu, Sailor&Lula napisał:

Sailor. Sailor sam prowokuje mnie do porównań. Lubi wiedzieć, co z kim czułam. Co było odmienne, co było dla mnie najlepsze. On chce, bym poświęcała czas właśnie dla tych, z którymi czuję kosmiczne rzeczy.

i Lula, tu może jest właśnie klucz do potrzeby tworzenia rankingu... Sailor i jego uważność na Ciebie, wspólne przerobienie Twoich emocji i doznań... jesteście razem, oboje Was to spełnia...

czy sama z siebie aż tak głęboko byś analizowała to wszystko?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, iko napisał:

i Lula, tu może jest właśnie klucz do potrzeby tworzenia rankingu... Sailor i jego uważność na Ciebie, wspólne przerobienie Twoich emocji i doznań... jesteście razem, oboje Was to spełnia...

czy sama z siebie aż tak głęboko być analizowała to wszystko?

Nie wiem :) . Sama z siebie bez obecności Sailora w moim życiu nie uprawiałabym zdrady kontrolowanej. Przynajmniej nie w taki sposób, jak to jest ułożone między nami.

Mogę tylko gdybać.

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, Sailor&Lula napisał:

Myślę sobie, co w tym moim rozumowaniu jest nie tak, co takiego dla Was jest trudne...

Myślę że istota dyskusji w tym temacie lezy zupełnie gdzie indziej. Ty odczuwasz potrzebę tworzenia rankingu. Wielu uczestników dyskusji nie. Ja osobiście nie widzę nic trudnego w zrozumieniu Ciebie (i wydaje mi się, że inni tez z tym nie mają problemu). Po prostu mamy inaczej i nie odczuwamy potrzeby rankingowania i patrzenia na to w taki sposób jak Ty. Równie dobrze każde z nas mogłoby napisać "co jest w naszym rozumowaniu nie tak i co takiego jest dla Ciebie trudne... (w przyjęciu, że po prostu nie mamy takich potrzeb)". Dla mnie miejscami ta dyskusja znaczy przypomina dialog typu:

- Lubisz jajecznicę?

- Nie

- Ala dlaczego?

- Po prostu nie smakuje mi i nie odczuwam potrzeby jej robienia

- Ale gdybyś rano miał w lodówce same jajka a sklep zamknięty to zrobiłbyś?

- Pewnie tak, ale na co dzień nie lubię i nie odczuwam potrzeby robienia

- Czyli do wszystkich dań podchodzisz tak samo ? Co jest gorszego w jajecznicy?

...
(przejaskrawienie celowe)

• Lubię 4
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...