Skocz do zawartości
Sailor&Lula

Osobisty Ranking Kochanek/Kochanków

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek

Lula!! skrzywdziłaś mnie!!

wybaczcie OT, jest po północy, gra TV, ja wieszam pranie, leci reklama jakiegoś suplementu diety - dialog zaczyna się pytaniem

"zrobisz mi jajecznicę?"

a moje myśli do tego tematu poleciały.... już się boję że tak reklama na mnie zadziała, że zacznę rankingować :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mimo wszystko trudny temat, z jednej strony "sprzęt" kochanka jest ważny. I nie chodzi mi wcale o wielkość, a umiejętność obsługi :P. Preferuje raczej średnią krajową w tej kwestii.

Z mniej przyziemnej specyfikacji na pierwszym miejscu byłby mój facet. Bezapelacyjnie. A potem kochankowie pewni siebie, którzy znają i szanują i podzielają moje preferencje. Idealny kochanek to taki , którego również kręci to co mnie. Dodatkowy atut to gdy czerpią z klimatu cuckoldingu. A prócz łóżka jest z nimi chemia i napięcie podczas pisania. Mogę się "pochwalić", że zdarzył mi się w "karierze" jedynie jeden "kochanek" z którym "bawiłam" się naprawdę źle. Trudno mi zaklasyfikować również tych którym zdarzyło się skończyć zanim zaczęłam się bawić. Ale wtedy zawsze wkracza @MajiinBuuz odsieczą :P No i trudno w rankingu umieścić tych z jednorazowych szybkich przygód, bo ja mimo niż cicha i potulna na co dzień to i takie przygody czasem miewam.

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 25.10.2019 o 08:39, napisano:

"sprzęt" kochanka jest ważny. I nie chodzi mi wcale o wielkość, a umiejętność obsługi

Mnie tego typu rankingi osobiście drażnią, ponieważ zależy od tego co oceniamy, czy tak jak w cytowanym fragmencie wypowiedzi. Czy to że dana osoba nam mentalnie pasuje lub też nie. My wtedy napiszemy że taka i taka osoba nam nie odpowiada, powiedzmy w jakimś zamkniętym środowisku fetyszystów ta osoba już ma łatkę, jest rozpoznawalna i ktoś może do niej nabrać uprzedzenia. Jednak może okazać się, że ktoś inny tą samą osobę polubi i napisze, że jest zajebiaszcza. Komu wtedy głupio?

Kolejny nasz aspekt to my sami, czy im więcej kochanek\kochanków świadczy o naszej "zajebistości" czy raczej wybredności. Trudno to wypośrodkować ocenić - to mój pogląd.

Jeżeli napiszę, że każdy winien mieć szansę - ktoś poczuje się, napisze iż testerem nie ma zamiaru być, co znowu zwiększa omawianą liczbę.
Wiele dzieje się na etapie rozmów, spotykania się i poznawania siebie.

Czy jeżeli zgodzimy się na "łóżkowe zabawy" a potem coś nie wyjdzie to czyja to wina. Nasza, bo źle dobraliśmy osobę. Czy kochanki\kochanka bo nie spełnił/a naszych oczekiwań?

Tutaj powrócę do wspólnych rozmów, że wybór kochanki\kochanka to wg mnie jak kółka na fladze olimpijskiej. Coś się za zębia a coś nie, więc ustalmy co to ma być i w jakim stopniu, powiedzmy to drugiej stronie i zobaczmy jaka będzie jej reakcja.

Wiem, że nieraz w ocenie przyszłej osoby akceptowanej w łóżku obietnice są jak Dar Pomorza a w realu okazuje się że to nawet nie żaglówka. Dlatego daleki jestem od rankingów, jakby mnie ktoś zapytał, która "sunia" była lepsza - odpowiem, że każda. Każda z nich mnie czegoś nauczyła, każda z nich mi dała emocje, których chciałem doświadczyć. Wiem też, że nie spotkam takiej osoby, która połączy wszystkie ich cechy i walory i będzie w jednej osobie. Wiec znowu pojawiają się "kółka olimpijskie".

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
38 minut temu, napisano:

My wtedy napiszemy że taka i taka osoba nam nie odpowiada, powiedzmy w jakimś zamkniętym środowisku fetyszystów ta osoba już ma łatkę, jest rozpoznawalna i ktoś może do niej nabrać uprzedzenia. Jednak może okazać się, że ktoś inny tą samą osobę polubi i napisze, że jest zajebiaszcza. Komu wtedy głupio?

Mi się zdarzyło nie zgrać się z mężczyzną, do którego lgnęło mnóstwo uległych kobiet. Rozciągałam w czasie zakończenie spotkań chyba tylko dlatego, że zastanawiałam się, czy to czasem ze mną coś nie tak. Nikomu nie powinno być głupio. Ludzie mają różne preferencje, nawet jeśli poruszają się w tej samej płaszczyźnie, na przykład D/s.

38 minut temu, napisano:

Kolejny nasz aspekt to my sami, czy im więcej kochanek\kochanków świadczy o naszej "zajebistości" czy raczej wybredności. Trudno to wypośrodkować ocenić - to mój pogląd.

Obecnie jestem bardzo wybredna, a dla niektórych zapewne zajebista - jedno drugiego nie wyklucza :lach: .

38 minut temu, napisano:

Jeżeli napiszę, że każdy winien mieć szansę - ktoś poczuje się, napisze iż testerem nie ma zamiaru być, co znowu zwiększa omawianą liczbę.
Wiele dzieje się na etapie rozmów, spotykania się i poznawania siebie.

Ano właśnie. Toteż nie będę testować osób, w których wiele mi nie pasuje. Owszem, ciekawość drugiego człowieka uczy, rozszerza perspektywy... Ale ja osobiście ten etap bardzo szerokiej fascynacji naturą seksualną ludzi mam za sobą. Jestem sekspozytywna, tolerancyjna i to wystarczy. Dla własnych relacji mocno zacieśniłam swoje podwórko.

38 minut temu, napisano:

Czy jeżeli zgodzimy się na "łóżkowe zabawy" a potem coś nie wyjdzie to czyja to wina. Nasza, bo źle dobraliśmy osobę. Czy kochanki\kochanka bo nie spełnił/a naszych oczekiwań?

Niczyja wina, nie wszyscy do siebie pasują, to zupełnie normalne. Czasem coś przyciąga dwie osoby, ale gdy już dojdzie do czegoś więcej - brakuje zgrania, a nawet trudno je wypracować z biegiem czasu i pomimo chęci. Tak już jest, ponieważ jesteśmy różni.

38 minut temu, napisano:

Tutaj powrócę do wspólnych rozmów, że wybór kochanki\kochanka to wg mnie jak kółka na fladze olimpijskiej. Coś się za zębia a coś nie, więc ustalmy co to ma być i w jakim stopniu, powiedzmy to drugiej stronie i zobaczmy jaka będzie jej reakcja. 

Wiem, że nieraz w ocenie przyszłej osoby akceptowanej w łóżku obietnice są jak Dar Pomorza a w realu okazuje się że to nawet nie żaglówka.

A ja chcę mieć całą flagę! :) Dlatego wybieram osoby, w których jak najwięcej cech zbliża je do mojego ideału.

38 minut temu, napisano:

Dlatego daleki jestem od rankingów, jakby mnie ktoś zapytał, która "sunia" była lepsza - odpowiem, że każda. Każda z nich mnie czegoś nauczyła, każda z nich mi dała emocje, których chciałem doświadczyć. Wiem też, że nie spotkam takiej osoby, która połączy wszystkie ich cechy i walory i będzie w jednej osobie. Wiec znowu pojawiają się "kółka olimpijskie".

Widzisz, a dla mnie nie każdy kochanek był najlepszy czy nawet dobry. Również wszyscy mnie czegoś nauczyli, dali emocje, zbudowali w jakiś sposób świadomość moich potrzeb.  Wszystkich szanuję. Stworzyli moją wizję kompletnej olimpijskiej flagi i takową właśnie chcę się otulać :) .

Lula.

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, napisano:

Jednak może okazać się, że ktoś inny tą samą osobę polubi i napisze, że jest zajebiaszcza. Komu wtedy głupio?

Przecież ten ranking jest subiektywny. Dla jednej osoby kochanek x może być słaby, a dla drugiej dawcą orgazmów samym dotykiem. Ja na pewno jestem kiepską dominą. Dominacja łóżkowa nie leży w mojej naturze. Nie jestem też "szmatą do podłogi" dominujący master z zapędami sadystycznymi nie ma czego u mnie szukać.

1 godzinę temu, napisano:

Kolejny nasz aspekt to my sami, czy im więcej kochanek\kochanków świadczy o naszej "zajebistości" czy raczej wybredności.

Lubię się spotykać z mężczyznami, który uważają mnie za "zajebistą". I raczej sama szukam "zajebistych" :P

Ogólnie dla mnie spotkania w klimacie cuckold to zabawa a nie sport :P Po spotkaniu z Panem "x" nie wystawię mu oceny publicznie i nie będę innym Hotkom go odradzać (no chyba że to jakiś świr się okaże).

• Lubię 5
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...