Skocz do zawartości
Sailor&Lula

Osobisty Ranking Kochanek/Kochanków

Rekomendowane odpowiedzi

Pytałam o najważniejsze cechy i czynniki, które cenicie sobie u kochanków, byście mogli nazwać ich wyjątkowymi...

To Wy się powiesiliście na tym, że to takie straszne, iż romantyczne sprawy można próbować usystematyzować  :P . Ranking to tylko pewna żartobliwa symbolika... (bo taka się pojawiła podczas dyskusji na czatboxie).

Lula

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Teraz, Sailor&Lula napisał:

Pytałam o najważniejsze cechy i czynniki, które cenicie sobie u kochanków, byście mogli nazwać ich wyjątkowymi...

ależ każda z tych osób mogła mieć zupełnie inną cechę / cechy :D nieporównywalne z innymi :facepalm:

i ów zestaw pełen, posiadanych cech tę osobę taką czynił i porównanie jej z drugą wg jakiś nadanych kryteriów (i niech będzie że własnych: niech będzie minetka, wielkość cyca mocy, subiektywne odczucie zadowolenia po mierzone od 0 do 12 czy też gładkość torsu, elastyczność czasowa, uroda, elokwencja, wirtuozeria erotyczna rozbita na milion składowych)

czynił z CZŁOWIEKA całość WYJĄTKOWĄ w tym właśnie MOIM czasie na MOJEJ drodze rozwoju tudzież jego braku (bo go np. nie potrzebuję)

2 minuty temu, Sailor&Lula napisał:

To Wy się powiesiliście na tym, że to takie straszne, iż romantyczne sprawy można próbować usystematyzować 

Nikt nie powiedział że straszne. Dużo osób powiedziało, że jest to niepotrzebne im :P Rozumiesz?

Że to nie wniesie im (i mi) NIC :D Że jest po prostu zupełnie niepotrzebne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, Sailor&Lula napisał:

..na potrzeby mniej lub bardziej skonkretyzowanego) rankingu.

- Ale ja nie robię rankingu, nie myślę w ten sposób, inaczej to odbieram

- Ale gdybyś robił(a) co co byś brał(a) pod uwagę? 

czyli

- Jaka czynniki bierzecie pod uwagę przy robieniu jajecznicy ?

- Ale ja nie robię i nie lubię jajecznicy

- Ale jakbyś robił to wolałbyś na kurkach czy na boczku....

@Lula - przeczytałem wszystkie Twoje posty tutaj. Rozumiem Twoje podejście. Mam (podobnie jak niektórzy tutaj) inne wobec czego Twoje precyzyjne pytania nie maja dla nas zastosowania. Może więc po prostu dajmy się innym wypowiedzieć w temacie - być może inni odbierają to inaczej i Twoje pytania dla nich będą bardziej zasadne.

• Lubię 1
  • Haha 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Teraz, Wichura napisał:

Jaka czynniki bierzecie pod uwagę przy robieniu jajecznicy ?

wyjdź z tej kuchni już :lach:

Lula, aby nie było... nikt nie neguje Twojej potrzeby. Dużo łatwiej mi przyszło ją ogarnąć / zrozumieć gdy dopisałaś, że to Sailor tak z Tobą rozmawia, dopytuje... patrzy przez pryzmat Twoich doznań i Twojej drogi.

Mało tego, pisząc masz na myśli te swoje konkretne potrzeby, które wynoszą Cię na wyżyny (nam nie znane) i może one łatwiej ulegają jakiemukolwiek zakwalifikowaniu. Co też może mieć znaczenie prawda?

Nie jesteś atakowana. Masz inne podejście niż ogół i co z tego? No co? :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie w pierwszym poście brzmiało "gdybyście mieli skonstruować ranking, na co szczególnie zwrócilibyŝcie uwagę go tworząc".

Skoro ktoś nie podejmuje rękawicy by zrobić tę pieprzoną jajecznicę dla osoby, która o nią pyta - po co w ogóle wypowiadać się w tym wątku?

Zaprawdę powiadam Wam, w naszym domu nie ma szafki z teczkami poświęconymi moim kochankom :facepalm: . Myśleć o tym w kategorii zabawnej systematyki zaczęłam dopiero po rozmowie na czatboxie. A że moje zdrady mam od A do Z przegadane z Sailorem - umieściłam (jako jedna z nielicznych) schemat takiego osobistego rankingu. Większość Waszych wypowiedzi, to oburzanie się, że nie jecie jajecznicy. Nie musicie jej nawet wąchać - liczyłam, że ktoś usmaży ją dla mnie.

Lula.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, iko napisał:

Mało tego, pisząc masz na myśli te swoje konkretne potrzeby, które wynoszą Cię na wyżyny (nam nie znane) i może one łatwiej ulegają jakiemukolwiek zakwalifikowaniu. Co też może mieć znaczenie prawda?

Nie jesteś atakowana. Masz inne podejście niż ogół i co z tego? No co? :D

Są Wam znane - ja umieściłam mój schemat rankingu.

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
1 minutę temu, Sailor&Lula napisał:

Są Wam znane - ja umieściłam mój schemat rankingu.

Lula.

Lula, ja nie pisałam o składowych rankingu lecz o tym

W dniu 13.10.2018 o 20:06, Sailor&Lula napisał:

Natomiast wiem, co szczególnie zachwyca mnie teraz (i w istocie co najbardziej zachwyca mnie od lat).

zresztą to nie ma znaczenia, nie usmażę dla Ciebie jajecznicy...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
33 minuty temu, iko napisał:

Lula, ja nie pisałam o składowych rankingu lecz o tym

zresztą to nie ma znaczenia, nie usmażę dla Ciebie jajecznicy...

A to co zachwyca mnie od lat, umieściłam właśnie w pierwszej kategorii rankingowej.

Spoko, jakoś przeżyję bez jajecznicy od Ciebie ;) .

W szkole nieraz wypowiadałam się na tematy, które mi nie leżały. Bo nie miałam wyjścia. Na szczęście to jest forum, a nie szkoła. I nikt nic nie musi :) .

Lula.

EDYCJA. Deklaracje, że nie zrobicie mi jajecznicy w temacie, w którym o nią proszę i chcę o niej pogadać odbieram tak, jakby ktoś w dyskusji np. o spankingu pisał: "nie lubię, nie rozumiem, nie potrzebuję, ale skoro Ty lubisz to ja to szanuję". :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
53 minuty temu, Sailor&Lula napisał:

odbieram tak, jakby ktoś w dyskusji np. o spankingu pisał: "nie lubię, nie rozumiem, nie potrzebuję, ale skoro Ty lubisz to ja to szanuję".

Mhm.

A to trzeba było mówić, że wszyscy, którzy myślą inaczej mają się nie wypowiadać. :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...