Skocz do zawartości
Sailor&Lula

Osobisty Ranking Kochanek/Kochanków

Rekomendowane odpowiedzi

17 minut temu, RobertWaWa napisał:

Tak może tylko po chwili zastanowienia, to chyba nie chciał bym porównywać kobiet, z którymi było mi dobrze. Może dlatego, że każda była inna i trudno porównać, może też trochę ze względu na szacunek do każdej z nich.

Nie ma dwóch takich samych ludzi, ale nie wierzę Ci, że nie porównujesz. Masz swoje potrzeby, jak każdy z nas. Chwała Tobie, że szanujesz każdą kochankę. Jednak sam fakt, że "było mi z kimś dobrze" nie sprawia, że wszystkich traktuję równo. Trochę więcej wymagam od życia :P

Lula.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, GrzesznikWędrowny napisał:

To po co Ci inni? :)

Naprawdę muszę odpowiadać na to pytanie? Aż sprawdziłam czy jestem na dobrym forum internetowym ;)

On uwielbia patrzeć jak robię to z innymi... Mam też kilka innych jeszcze bardziej oczywistych powodów ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Sailor&Lula napisał:

Nie ma dwóch takich samych ludzi, ale nie wierzę Ci, że nie porównujesz. Masz swoje potrzeby, jak każdy z nas. Chwała Tobie, że szanujesz każdą kochankę. Jednak sam fakt, że "było mi z kimś dobrze" nie sprawia, że wszystkich traktuję równo. Trochę więcej wymagam od życia :P

Lula.

To tak jak porównywać przysłowiową gruszkę z jabłkiem. Jednego dnia bardziej mi smakuje gruszka, innego jabłko, ale nie da się porównać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, RobertWaWa napisał:

To tak jak porównywać przysłowiową gruszkę z jabłkiem. Jednego dnia bardziej mi smakuje gruszka, innego jabłko, ale nie da się porównać.

Lecz gdybyś miał wybrać, to generalnie wolisz gruszki czy jabłka? Co bardziej uderza w Twoje gusta?

Też szanuję swoich kochanków, każdy mi coś dał od siebie. Ale sumarycznie nie każdy jest dla mnie równie dobry, ponieważ mam swe wymagania i upodobania, którym nie każdy sprosta dając mi pełnię satysfakcji - co jest zupełnie normalne. 

Fajnie jest skosztować gruszki, jabłka i moreli, zwłaszcza, jeśli jest się otwartym na nowe smaki. Nowe smaki to nowe, cenne doświadczenia - które ostatecznie winny dać nam wnioski dotyczące tego, co lubimy najbardziej.

Lula.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
43 minuty temu, Sailor&Lula napisał:

Lecz gdybyś miał wybrać, to generalnie wolisz gruszki czy jabłka? Co bardziej uderza w Twoje gusta?

Też szanuję swoich kochanków, każdy mi coś dał od siebie. Ale sumarycznie nie każdy jest dla mnie równie dobry, ponieważ mam swe wymagania i upodobania, którym nie każdy sprosta dając mi pełnię satysfakcji - co jest zupełnie normalne. 

Fajnie jest skosztować gruszki, jabłka i moreli, zwłaszcza, jeśli jest się otwartym na nowe smaki. Nowe smaki to nowe, cenne doświadczenia - które ostatecznie winny dać nam wnioski dotyczące tego, co lubimy najbardziej.

Lula.

Można odpowiedzieć, czy słodsza jest gruszka czy jabłko. Podobnie mógłbym zrobić ranking, która kochanka najlepiej robiła loda i tutaj mam swoje faworytki. Ale nie potrafię ocenić, która kochanka jest lepsza. Te o których myślę wszystkie są cudowne.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, RobertWaWa napisał:

Można odpowiedzieć, czy słodsza jest gruszka czy jabłko. Podobnie mógłbym zrobić ranking, która kochanka najlepiej robiła loda i tutaj mam swoje faworytki. Ale nie potrafię ocenić, która kochanka jest lepsza. Te o których myślę wszystkie są cudowne.

Pomyśl, że jest x odmian grusz i jabłoni. Każda z nich charakteryzuje się zespołem cech. Jedne odmiany mają owoce słodkie i kruche, drugie słodkie i twarde, inne kwaśne i kruche itd. Ponadto, są odmiany jesienne, zimowe i letnie. Każdą inaczej się pielęgnuje, inaczej zbiera i przechowuje owoce. Owoce jednych odmian są najlepsze do wypieków, inne do zjedzenia na świeżo itd. Inaczej pachną, mają inny kolor, inną strukturę, inną paletę nut smakowych.

I właśnie teraz jako specjalista i degustator, miałbyś skonstruować ranking najlepszych owoców grusz i jabłoni. Biorąc pod uwagę wszystkie cechy odmian i zestawiając je z osobistymi, subiektywnymi preferencjami.

Nadal każdy owoc jest jednakowo cudowny?

Czy też owoc jest cudowny dla Ciebie tylko z tego tytułu, że po prostu dał się skonsumować?

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

a Lula jak iko uparta :D

dobrze, bardzo dobrze :)

a Ty w jakich owocach gustujesz i dlaczego te uważasz za najlepsze?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, iko napisał:

a Lula jak oko uparta :D

dobrze, bardzo dobrze :)

a Ty w jakich owocach gustujesz i dlaczego te uważasz za najlepsze?

Po prostu chciałam dosadnie wytłumaczyć, o co mi tak naprawdę w tym temacie chodziło. Śmieszy mnie, gdy ktoś twierdzi, że każdy jego partner seksualny był boski.

W skrócie, ode mnie...

Są znajomości, które były ciekawe, pouczające, przyjemne - lecz nie chciałabym do nich wracać. Choć na przykład świetnie spędzało mi się z kimś czas, ktoś przychylał mi orgazmicznego nieba. Takie kontakty znajdą się wysoko w rankingu, ale nie w czołówce.

Na samym dole będą totalne pomyłki, niezgrania oczekiwań i temperamentów. Takie, które postanowiłam obrócić w żart i nauczkę na przyszłość. Ciut wyżej będą przelotne przyjemności, które z góry potraktowałam jako "chwilówki" (z których skorzystałam z ciekawości i potrzeby chwili).

Na samej górze są znajomości, które pragnęłabym odtworzyć jeszcze raz co do sekundy, tak wielkich dostarczały mi emocji. Składa się na to miliard czynników, ale przede wszystkim umiejętność czerpania z mojej uległej natury seksualnej.

Pozostałe miliard czynników to: spojrzenie, głos, sposób wysławiania się, zapach, smak, dyspozycyjność, komunikatywność... No, cała masa cech, które można ze sobą zestawić, choć przecież są tak rożne i mogą mieć totalnie odmienne skale. Gdy jednak zebrać je ze sobą do kupy - wyjdzie osobisty ranking smakosza. Smakosza gruszek i jabłek ;)

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam swojego no 1.

Z kimś innym było super, fajnie, mniej fajnie, albo i całkiem do kitu, ale... nie przyszło mi na myśl, by robić ranking.

Albo chcę się jeszcze spotkać, albo nie. I tyle.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lula - A może kolega ogólnie lubi owoce? Nieważne jakie :lach:

Czy gruszka, czy jabłko, czy bardziej słodkie, czy kwaśne.. Wciąga jak leci :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...