Skocz do zawartości
Sailor&Lula

Osobisty Ranking Kochanek/Kochanków

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Sailor&Lula napisał:

A chciałbyś siebie tu zobaczyć na szarym końcu czyjegoś rankingu? ;)

Lub, co gorsza, nie zobaczyć wcale. ;)

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
41 minut temu, Split_KiM napisał:

Na czele jest oczywiście mój Partner i jest zdecydowanym numer 1 w każdej kategorii (dla mnie) :)

Pozdrawiam

K. 

To po co Ci inni? :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, GrzesznikWędrowny napisał:

To po co Ci inni? :)

Odpowiem w swoim imieniu, bo u mnie Sailor też jest na pierwszym miejscu.

Otóż przez wzgląd na moje upodobania (które Sailor wspiera), nie może mi On dać wszystkiego, czego potrzebuję do kompletnego spełnienia. Proste.

Lula.

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnóstwa osób tutaj (w tym dla mnie) jego własny partner/partnerka jest i był numerem nr 1. Z moich obserwacji wynika, że "brak spełnienia z partnerem" wcale nie jest najczęściej występującym powodem dla którego ktoś decyduje się na ZK, swing i tym podobne układy

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, Wichura napisał:

Dla mnóstwa osób tutaj (w tym dla mnie) jego własny partner/partnerka jest i był numerem nr 1. Z moich obserwacji wynika, że "brak spełnienia z partnerem" wcale nie jest najczęściej występującym powodem dla którego ktoś decyduje się na ZK, swing i tym podobne układy

Czym innym jest spełnianie się w relacji z daną osobą, a czym innym spełnienie seksualne w ogóle. Ja na przykład do kompletnego spełnienia potrzebuję niemonogamii, tak w skrócie ;). A Sailor - tego, że ja Go "zdradzam". I dalej - bez wiedzy Sailora nie mogłabym osiągnąć spełnienia w relacji z kochankiem. Na kompletne spełnienie składa się wiele czynników.

W dyskusji chodziło mi jednak przede wszystkim o "klasyfikację tych trzecich".

Lula.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

nie będę porównywać ani R ani kochanków między sobą, to nie ma żadnego sensu wg mnie :D

mam jedno kryterium: jeśli MARZĘ o kolejnym spotkaniu z daną osobą to jest ZWYCIĘZCA :D

innych kryteriów brak - wystarczy, że MARZĘ :D

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, iko napisał:

nie będę porównywać ani R ani kochanków między sobą, to nie ma żadnego sensu wg mnie :D

mam jedno kryterium: jeśli MARZĘ o kolejnym spotkaniu z daną osobą to jest ZWYCIĘZCA :D

innych kryteriów brak - wystarczy, że MARZĘ :D

Ale o wszystkich byłych nadal marzysz? A jakbyś właśnie ich miała ze sobą porównać?

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
1 minutę temu, Sailor&Lula napisał:

Ale o wszystkich byłych nadal marzysz? A jakbyś właśnie ich miała ze sobą porównać?

Lula.

nie marzę o żadnym byłym

każdy z nich ofiarował mi wiedzę o sobie, te doświadczenia budowały moje potrzeby wobec relacji zk, jak i osoby kochanka

zatem, każdy były jest byłym, bo poczyniłam kolejne kroki... dla siebie te kroki czyniłam, nie dla nich...

jeśli porównywać to tylko wolą mojego czekania i pragnienia spotkania z daną osobą...  a one bardzo zależą od tego jak dana osoba jest bliska moim potrzebom 

nie będę porównywać "umiejętności", jakkolwiek to tu zabrzmi...one są drugorzędne :)

na pierwszym miejscu stawiam to jak ja danej osobie chcę się "ofiarować" i jak wiele może ze mną uczynić...

zatem, ranking mój jest przesubiektywny i nie da się go dogonić ;) wiesz... ten moment... ten czas... TEN CZŁOWIEK :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak może tylko po chwili zastanowienia, to chyba nie chciał bym porównywać kobiet, z którymi było mi dobrze. Może dlatego, że każda była inna i trudno porównać, może też trochę ze względu na szacunek do każdej z nich.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
35 minut temu, iko napisał:

nie marzę o żadnym byłym

każdy z nich ofiarował mi wiedzę o sobie, te doświadczenia budowały moje potrzeby wobec relacji zk, jak i osoby kochanka

zatem, każdy były jest byłym, bo poczyniłam kolejne kroki... dla siebie te kroki czyniłam, nie dla nich...

jeśli porównywać to tylko wolą mojego czekania i pragnienia spotkania z daną osobą...  a one bardzo zależą od tego jak dana osoba jest bliska moim potrzebom 

nie będę porównywać "umiejętności", jakkolwiek to tu zabrzmi...one są drugorzędne :)

na pierwszym miejscu stawiam to jak ja danej osobie chcę się "ofiarować" i jak wiele może ze mną uczynić...

zatem, ranking mój jest przesubiektywny i nie da się go dogonić ;) wiesz... ten moment... ten czas... TEN CZŁOWIEK :)

Mój też jest przesubiektywny, lecz da się go dogonić - poprzez rozłożenie na czynniki pierwsze. I chociażby zastanawiając się, kogo z danej puli bym wybrała, gdybym z jakichś przyczyn musiała to zrobić.

To zbiór wszystkich cech, które sprawiają, że ktoś jest do Ciebie dopasowany. Że pragniesz więcej. Że możesz mu więcej dać od siebie. To czasem subtelne szczegóły. I owszem, one składają się na całokształt. O zestawienie tych subtelności pytam właśnie.... Bo wiadomo, że nie idzie wszystkich jedną miarą zmierzyć.

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...