Skocz do zawartości
Sailor&Lula

Osobisty Ranking Kochanek/Kochanków

Rekomendowane odpowiedzi

Moi Drodzy,

Sprowokowana wczorajszą dyskusją na czatboxie, postanowiłam założyć temat stanowiący jej kontynuację.

Gdybyście w swoim prywatnym pamiętniku mieli skonstruować ranking wszelkich Waszych Kochanek/Kochanków, jakie kryteria klasyfikacji byście przyjęli? Podchodząc do tematu nie tyle zabawowo, ile sentymentalnie. Niby żartem, ale jednak serio.

Jakie czynniki wpływają na to, że kogoś możecie uplasować w czołówce, a innego na szarym końcu?

Jakie cechy partnera seksualnego są dla Was na tyle istotne i miarodajne, by dzięki nim móc swoje kontakty usystematyzować pod względem jakości? Co sprawia, że ktoś generalizując, w ostatecznym rozrachunku - będzie dla Was gorszy lub lepszy od pozostałych członków rankingu?

Bo w końcu każdy z nas ocenia i na podstawie tych ocen wybiera...

Zapraszam do dyskusji.

Lula.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Sailor&Lula napisał:

Jakie czynniki wpływają na to, że kogoś możecie uplasować w czołówce, a innego na szarym końcu? 

Jakie cechy partnera seksualnego są dla Was na tyle istotne i miarodajne, by dzięki nim móc swoje kontakty usystematyzować pod względem jakości?

Całokształt. Dopasowanie, zgranie, to jak się z kimś czułem, ogólne wrażenia warunkujące to jak długo po spotkaniu chodziłem jeszcze z uśmiechem na twarzy na samo jego wspomnienie. Dla mnie te subiektywne odczucia są dużo ważniejsze niż cechy policzalne, mierzalne i dające się sklasyfikować ;)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Wichura napisał:

Całokształt. Dopasowanie, zgranie, to jak się z kimś czułem, ogólne wrażenia warunkujące to jak długo po spotkaniu chodziłem jeszcze z uśmiechem na twarzy na samo jego wspomnienie. Dla mnie te subiektywne odczucia są dużo ważniejsze niż cechy policzalne, mierzalne i dające się sklasyfikować ;)

Poziom subiektywnych odczuć również można sklasyfikować ;) W końcu to osobisty ranking, a nie tworzenie jednego dla całego forum :P

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Sailor&Lula napisał:

Poziom subiektywnych odczuć również można sklasyfikować ;) W końcu to osobisty ranking, a nie tworzenie jednego dla całego forum :P. 

Lula.

Tak. Sklasyfikować w osobistym rankingu  na zasadzie, że tu czułem pełne zgranie a gdzie indziej niekoniecznie. Nie są to jednak wciąż cechy policzalne, mierzalne itd 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Wichura napisał:

Tak. Sklasyfikować na zasadzie, że tu czułem pełne zgranie a gdzie indziej niekoniecznie. Nie są to jednak wciąż cechy policzalne, mierzalne itd 

...ale to właśnie dzięki tym subiektywnym odczuciom możesz "uporządkować" kochanki od miejsca 1 do 10, na przykład.

Bo wątpię, że kluczowym kryterium tu poruszanym okażą się cechy rzeczywiście uniwersalnie mierzalne, w centymetrach chociażby.

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, GrzesznikWędrowny napisał:

Ale podajemy konkretne nicki? ;)

A chciałbyś siebie tu zobaczyć na szarym końcu czyjegoś rankingu? ;)

Lula.

• Lubię 3
  • Haha 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myśle ze znajdzie się tu paru rogaczy których kręci fakt że są „gorsi”

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, mój ranking zaczęłabym od tego, żeby spisać tych, których imiona w ogóle pamiętam. Cała reszta zostaje zdyskwalifikowana. 

A tak serio to myślę, że w pierwszej dziesiątce znaleźliby się ci, którzy wzbudzili najwięcej emocji, z którymi połączyło mnie coś więcej niż tylko sex - może to być tzw. chemia, mogą być jakieś szczególne okoliczności wydarzenia, czy "nadzwyczajne" zdolności Kochanka... Najmilej wspominam tych, z którymi dobrze układało mi się dłużej niż raz.  

Na czele jest oczywiście mój Partner i jest zdecydowanym numer 1 w każdej kategorii (dla mnie) :)

Pozdrawiam

K. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
31 minut temu, TomekAdv napisał:

Myśle ze znajdzie się tu paru rogaczy których kręci fakt że są „gorsi”

Tomku, ale paradoksalnie w rankingu stworzonym przez kobietę, którą podnieca upokarzanie rogacza - taki delikwent mógłby się znaleźć na pierwszym miejscu :) .

Lula. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...