Skocz do zawartości
Uniquewomen?

Szukam Bulla dla dziewczyny

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Bawię się z moją dziewczyną w zdradę kontrolowaną. Aktualnie jestem na studiach więc mnie nie ma. Nie chce aby doskwierała jej samotność, plus często żali mi się że wiecznie chodzi napalona. Faceci których poznaje na tinderze to zazwyczaj miękkie cipki którzy obiecują gruszki na wierzbie a gdy przychodzi co do czego to wstydzą się nawet spotkać. Dlatego uznałem, że może na tym forum znajdzie się ktoś kto chętnie by się nią zajął. Wymagania to nie więcej niż 34 lata, 175 cm wzrostu i w górę (ma fioła na tym punkcie), przystojny albo chociaż ładny, otwarty, komunikatywny, posiadający snapchata. Dziewczyna to Śliczna 22 latka z boskim ciałem i niesamowitym charakterem. Prawdziwa diablica w łóżku. Zrobi dosłownie wszystko choćby nie wiadomo jak pokręcony byłby to fetysz. Nie posiada żadnych granic jeśli o to chodzi. Dużym atutem byłoby posiadanie gotówki, dobrego auta, bo ułatwi to bardzo sprawę (chociaż nie jest to wymagane). Jeśli spełniasz wymagania i cię zaakceptuje to z moją pomocą masz zagwarantowane najlepsze ruchanie na świecie. Proszę tylko zdecydowanych panów którzy są w stanie podjąć się takiego wyzwania.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...