Skocz do zawartości
cavren

Jak przekonać do delikatnego początku

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, cavren napisał:

Chciałbym żeby ktoś sie wypowiedział.  

Wypowiedziałem się i nie odpowiedziałeś na pytanie. Konkretnie to nr 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Parę miesięcy temu czytałem.Ale  Kazdy temat jest sprawa indywidualna.  No ale przeczytam jeszcze raz skoro ma pomóc 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie odsyłam Cię bez powodu. Twoje wątpliwości i pytania są bardzo typowe i wiele osób miała podobne podobne (zarówno wątpliwości jak i pytania). Odpowiedzi na nie i to jak to dalej szło u innych znajdziesz właśnie tutaj. Miłej lektury. A jak będziesz miał jeszcze jakieś wątpliwości po tym to pytaj oczywiście

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

pierwsze - jeśli rozmawiasz z nią na raptusa i tak chaotycznie jak próbujesz, ważny dla siebie temat poruszyć tu na forum, z doskoku siedząc w pracy - to wnoszę że rozmowa ta jest średnio konstruktywna

drugie -  w bzyliardzie wątków "jak zrealizować fantazje", o ile faktycznie te wątki czytałeś, jest napisane, że co innego rozmowa w trakcie erotycznych igraszek a co innego na trzeźwo 

17 minut temu, cavren napisał:

Boję się jej reakcji....

wóz albo przewóz; albo zdecydujesz się na normalny dialog na temat, ze świadomością, że nie będzie to jedna rozmowa a dopiero początek Waszego komunikowania się na ten temat to będzie pierwszy sensowny krok

trzy - co jej się podobało po alkoholu i w amoku emocji, na trzeźwo może się wydać właśnie nieetyczne, niemoralne.. nie.. nie bo nie....

jeśli poczyta się w sieci na różnych portalach o zjawisku zdrady kontrolowanej, to z tych treści wyłania się jeden obraz dla związku: bawią się w to chorzy ludzie, którym czegoś emocjonalnie brakuje i takie związki kończą się rozpadem

zastanawiałeś się skąd w niej się mogło to NIE pojawić? rozmawiałeś z nią o tym? a może ona z kimś o takim zjawisku rozmawiała, z kimś kto ma na nią wpływ i na podejmowane przez nią oceny, może też właśnie nieco w sieci poczytała....

weź się chłopie mniej chaotycznie za temat:

1. poczytaj co tu w innych tematach jest (jeszcze raz i jeszcze raz)

2. potem z nią porozmawiaj o zjawisku jako takim a nie swojej potrzebie

3. a potem  powoli dojdziecie i do tego co Ty czujesz na ów temat, nie zapominając o milionie wątpliwości które ona może mieć - i o tych kobiecych wątpliwościach też znajdziesz treści (są one również zawarte w historiach prawdziwych tutaj pokazywanych)

masz sporą lekcję do odrobienia, popatrzeć na temat z punktu kobiecej psychiki i tak do tego próbować podejść - w dialogu.... potencjalne wywieranie presji, szybciej zakończy Twoje męki jednym krótkim NIE BO NIE

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Teraz, cavren napisał:

Bardzo wam dziękuję :dobre:

zaraz... zaraz... jak już tu poczytasz w tematach... to wróć i opowiedz, jakie wnioski sam dla siebie znalazłeś :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
20 godzin temu, cavren napisał:

Chciałbym żeby ktoś sie wypowiedział. 

To może ja, tak po swojemu metodycznie.

Choć pytania, które zadajesz są rzeczywiście bardzo typowe i powszechne a dylemat jak przekonać partnera partnerkę był wałkowany po wielokroć, sadzę że Twoja sytuacja jest jednak wyjątkowa i oryginalna. moje spostrzeżenia opieram jedynie o raczej lapidarne treści, które przedstawiłeś w Swoich postach, zdaję sobie sprawę iż nie mam oglądu na całość wydarzeń i zapewne nie znam wszystkich subtelności Waszego związku. Niemniej śmiem wnioskować, że Twój problem jest o wiele bardziej złożony niż Ty sam sobie z tego zdajesz sprawę. Na podstawie Twoich opisów:

W dniu 9.10.2018 o 14:08, cavren napisał:

założyliśmy konto na znanym portalu erotycznym Z.    ----  BYł to moj pomysl, jej się spodobało że tylu facetów ją podziwia

czy:

Podczas wyjazdu na wakacje i przy pomocy alko, moja pani zaczeła odważnie pisać  z facetami z ww. portalu, Bardzo mocno mnie to nakręciło... powiedziałem jej o tym .
Gdy wróciliśmy z urlopu temat ucichł całkowicie. Pojawił się dopiero przy erotycznych zabawach gdy była nakrecona i.... znowu powtórka ona kusiła tam a ja mocno podniecony.
Ostatnio podczas seksu byłem w niej od tyłu a ona z telefonem w ręce pisała z jakims facetem z portalu po chwili dała mi telefon i powiedziała zebym zrobil zdjecie bo chce mu wysłac jak sie bawimy .
zrobiła to wysłała

Zakładam, że Twoja dziewczyna nie jest pruderyjna i pozbawiona erotycznej fantazji. Nie gorszą Ją nieszablonowe relacje czy pozanormatywna aktywność seksualna. Nie jest też jedynie uczestniczką, bierną odbiorczynią ale wykazuje się także inicjatywą własną. Sytuacje, które opisujesz na pierwszy rzut oka można by uznać za sprzyjające realizacji fantazji o związku cuckold. Moim zdaniem, dla Ciebie niestety, tylko na pierwszy rzut oka. Problem jaki ja zauważam to Wasza - Twoje i Partnerki rozmycie oczekiwań.  Ty Jej aktywność na "portalu" odbierasz jako gotowość na krok w stronę zdrady kontrolowanej, na chęć oddania się innemu mężczyźnie choć sam jednocześnie zauważasz, że:

jej się spodobało że tylu facetów ją podziwia

Zastanów się czy dla Niej ważna jest potrzeba seksualnej relacji z innym czy stymuluje ją bycie pożądaną. To blisko siebie leżące wątki ale jednak implikujące zupełnie inne rozstrzygnięcia. Każda kobieta lubi być podziwianą, pożądaną czy adorowaną jednak to nie oznacza z automatu, że jednocześnie chce seksu z każdym adoratorem.

Uważam, ze błędnie odczytujesz jej zachowania, choć prowokujące i bliskie Twoim oczekiwaniom mogą być skorelowane na coś zupełnie innego niż zakładasz. Tak dla przykładu coś co mi się rzuciło w oczy:

i pytała co bym zrobił gdyby np do niego pojechała

To pytanie z Jej strony wydaje mi się bardzo ważne, niemal fundamentalne dla sprawy.

( chyba chciała mnie wziąc pod szpic )

To, to na pewno. Tylko ja uważam, że nie w sensie w jaki Ty to odebrałeś gdyż:

jak powiedziałem ze nic nie wiem to sie oburzyła strasznie i powiedziałą ze nigdy by tak nie chciała ..

Jak myślisz dlaczego oburzyła Ją Twoja reakcja, Twoja odpowiedź? Zastanów się czego zatem mogła oczekiwać?

Może zazdrości, takiej samczej znaczącej zaangażowanie zaborczości, oznaki, że dla Ciebie jest najważniejsza, że wyjątkowa, i tylko Twoja? Co Ty zrobiłeś? Ano nic, "Hej spoko leć to fajny pomysł jest". Trochę kiepsko.

pytanie do was co mam o tym wszystkim mysleć .. czy ma jakies zalążki  ( juz wiem ze chciałbym zeby weszła w ten temat )

Co masz myśleć... wiesz myślenie ma przyszłość jednak jedynie samodzielne. Ty znasz wszystkie aspekty, doświadczasz reakcji, przemyśl to zatem rzeczowo i bez czynienia zbędnych założeń. Fajnie, że Ty wiesz czego byś chciał, spróbuj zrozumieć czego Ona by chciała, jakie są jej pragnienia.

22 godziny temu, cavren napisał:

Po tym jak sama przejęła pałeczkę i podpytywala w seksie czy bym ja puścił do innego,  zauważyła u mnie ogromne podniecenie  i lekka zgodę. To ja wkurzyło i temat zamarl.  Jak go dalej ruszyć żeby np flirt był. ?

Możliwe, że temat wcale nie ruszy w stronę, której oczekujesz. Jeszcze raz apeluję zastanów się co oznaczają Jej reakcje, czego Ona oczekuje od Ciebie. Niemniej powinieneś z dziewczyną rozmawiać, daruj sobie jednak mówienie co Ciebie kręci i rajcuje a skup się na kwestiach dlaczego tak jest i jak Ją postrzegasz, co będzie dla Ciebie znaczyła w tym wszystkim. Kim jest dla Ciebie, jak bardzo jest ważna i jakie emocje będą Tobie towarzyszyły w związku ze zdradą kontrolowaną.

Dlaczego sama się lekko nakrecila a teraz nagle zła jest.

Właśnie, dlaczego? Pytanie stawiasz słuszne ale może zbyt mocno chcesz je powiązać z cuckold by dostrzec jego właściwą odpowiedź. Poszukaj na nie rzetelnej odpowiedzi, zapytaj.... nie tu Nas, ale Jej, bez wyrzutów, bez oczekiwań, szczerze.

Ciężko w pracy pisać

Wiem i doskonale rozumiem, że rozemocjonowanie i braki w swobodzie mogą wpływać na precyzję wypowiedzi. Zwłaszcza jeśli emocje są osobiste i silne. 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziewczyna się przestraszyła trochę tego w jakim kierunku to idzie - ale wyraźnie temat ją kręci. Może potrzebuje trochę czasu aby się oswoić. Nie naciskaj -  ciesz się tym co masz :) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na proste pytanie jak przekonać partnerkę do klimatu, mam prostą odpowiedź. Nie da się.

Na bazie moich własnych doświadczeń uważam, że  z klimatem jest tak, że albo ktoś go sam poczuje albo nie. A warunkiem jest przede wszystkim to co siedzi w głowie. Albo kogoś kręcą takie sprawy, fantazjuje o nich, jest w stanie dopuścić w swojej głowie ewentualną realizację albo nie. 

Myślenie, że jakikolwiek człowiek jest w stanie ulepić swojego partnera  zgodnie ze swoją fantazją jest skrajną naiwnością. Jedyne co da się  osiągnąć taką droga to opór, który może być otwarty lub podświadomy. Przyciskanie drugiego człowieka, manipulowanie nim, czy wreszcie mobilizowanie go o tego, żeby zrobił coś czego sam naprawdę nie pragnie, to prosta recepta na rozpieprzenie relacji i związku.  

Nie odnoszę się bezpośrednio do waszego wieku, bo nie mogę oceniać Ciebie czy twojej partnerki, ale zdecydowanie uważam, że cuckold to zabawa dla dojrzałych ludzi, którzy wiedzą czego chcą, są bardzo pewni swojego związku, i mają do siebie ogromne zaufanie. W przeciwnym wypadku, to trochę taka rosyjska ruletka, może być zabawowo, ale zakończenie może też być inne niż planowaliśmy. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...