Skocz do zawartości
cavren

Jak przekonać do delikatnego początku

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, Tak jak w temacie.. może macie jakies porady lub pomysły
Jestem z dziewczyną rok czasu, dziewczyna ma 25 lat ( 3 partnerów seksualnych wczesniej) od około 3 miesiecy zauwazylem ze bardzo jej się podobają filmy typu cuckold, threesome itp BBC.
w tym czasie założyliśmy konto na znanym portalu erotycznym Z.    ----  BYł to moj pomysl, jej się spodobało że tylu facetów ją podziwia
Podczas wyjazdu na wakacje i przy pomocy alko, moja pani zaczeła odważnie pisać  z facetami z ww. portalu, Bardzo mocno mnie to nakręciło... powiedziałem jej o tym .
Gdy wróciliśmy z urlopu temat ucichł całkowicie. Pojawił się dopiero przy erotycznych zabawach gdy była nakrecona i.... znowu powtórka ona kusiła tam a ja mocno podniecony.
Ostatnio podczas seksu byłem w niej od tyłu a ona z telefonem w ręce pisała z jakims facetem z portalu po chwili dała mi telefon i powiedziała zebym zrobil zdjecie bo chce mu wysłac jak sie bawimy .
zrobiła to wysłała ... i pytała co bym zrobił gdyby np do niego pojechała ( chyba chciała mnie wziąc pod szpic ) bo jak powiedziałem ze nic nie wiem to sie oburzyła strasznie i powiedziałą ze nigdy by tak nie chciała ..
pytanie do was co mam o tym wszystkim mysleć .. czy ma jakies zalążki  ( juz wiem ze chciałbym zeby weszła w ten temat )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wyłapałem pytania w Twoim poście. Nie wiem czy coś Cię martwi czy o coś pytasz. Z tego co piszesz to wygląda dosyć "normalnie" i u wielu osób rozwijało się w podobny sposób.

Tytuł tematu brzmi "Jak ją przekonać". Z tego co piszesz nie widzę żeby nie była przekonana. Musisz więc tak czy inaczej doprecyzować.

Polecam też lekturę tego działu. Większość pytań zostało już tu zadane a studium przypadków tu opisanych także da Ci wiele informacji

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm. 

1. Co o tym myślicie wszystkim. 

2. Po tym jak sama przejęła pałeczkę i podpytywala w seksie czy bym ja puścił do innego,  zauważyła u mnie ogromne podniecenie  i lekka zgodę. To ja wkurzyło i temat zamarl.  Jak go dalej ruszyć żeby np flirt był. ?  Dlaczego sama się lekko nakrecila a teraz nagle zła jest.  Ciężko w pracy pisać

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. A co mamy myśleć? Początki jak początki - tu nie wyglądają źle

2. ile tematów w tym dziale przeczytałeś ? Bo takie pytania i odpowiedzi na nie padły w prawie każdym ;)

3. Skoro nakręca Cię wizja Twojej dziewczyny z innym to wybrałeś złą grupę preferencji

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Teraz, cavren napisał:

Ciężko w pracy pisać

to nie pisz z pracy, poczekaj i zrób to na spokojnie gdy będziesz mógł konstruktywnie się wypowiadać... forum poczeka :D

Teraz, cavren napisał:

Po tym jak sama przejęła pałeczkę i podpytywala w seksie czy bym ja puścił do innego,  zauważyła u mnie ogromne podniecenie  i lekka zgodę. To ja wkurzyło i temat zamarl. 

bo może jej się w głowie po prostu najzwyczajniej w świecie nie mieścić, że możesz czerpać przyjemność z tego, że ona będzie spełniała się z innym mężczyzną

ja do tej pory nie rozumiem rogatej natury, mimo wielu wielu rozmów z osobami, które takową mają

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Grupa kiedyś była dobra.  Teraz poszło trochę inaczej właśnie przez partnerkę forum już trochę czytam od paru lat.   Jak na chłodno pytam chociaż o flirt to awantura powstaje a przy nakreceniu widzicie wyżej.  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam chwilę może uda mi sie bardziej wyjaśnić.  Otóż... 

Pisząc wcześniej, informowałem was że podczas gorącej atmosfery sama dawała takie znaki i jej się to podobało. W Kołobrzegu po alko nawet pisała do kogoś  żeby się na szybko spotkać,  a teraz jest zdecydowane nie. Ale do sedna jak jej to powiedzieć w taki sposób żeby to dobrze przyjęła... że to zaczyna mnie podniecać. Boję się jej reakcji.... 

Drugi aspekt? Hmmm na wczasach nawet miała w głowie jakieś spotkanie z kimś a teraz sobie nie wyobraża tego i mówi jak tak można że to zle. 

Chciałbym żeby ktoś sie wypowiedział.  

Dziękuję 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...