Skocz do zawartości
Ninka20

Symbole Hotwife - jak się pokazać?

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, Wichura napisał:

Zawieszka z symbolem o którym piszesz jest jednoznaczna ale nie neutralna dla postronnych i wg mnie szlag Cie prędzej trafi od pytań ciekawskich. 

Dobrze pisze facet polać mu!!!

Flirtująca mężatka jest jednoznacznym symbolem dla mnie i innych nie potrzebuję ;)

Tak. Jednoznacznym symbolem, że flirt ma niezerowe prawdopodobieństwo zakończenia się w inny niż tylko rozmowa sposób.

5 godzin temu, iko napisał:

zdarzyło mi się flirtować i to nie raz, zanim poznałam fantazje R i nie zamierzałam iść ani pół kroku dalej ...

I dobrze. @Ninka20 też nie zamierza oznakować się w stylu "dam się każdemu", chce spontanicznego rozwoju sytuacji. Flirt jest bezpiecznym otwarciem, pozwala zacząć i nie obliguje końca. 

Przecież najbardziej oczywisty znak rozpoznawczy nie będzie oznaczał automatycznie zgody na seks a co najwyżej otwartość na dane relacje.

Nosz mądre to i słuszne powiadam i oczywiste.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Ninka20 napisał:

To powiedz mi, gdybyś zobaczył hotkę z łańcuszkiem z "HW" na kostce, miałbyś 100% pewności? :)

Wtedy żartobliwie rzuciłbym coś w tym temacie, odnośnie łańcuszka i jeśli uznałbym, że jednak Pani ma wiedzę odnośnie znaczenia tego łańcuszka to zacząłbym działać :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od siebie powiem że zwracam uwagę na łańcuszki na kostce i nie raz widziałem Panie, które nosiły ten symbol HW, ale zawsze nie miałem odwagi zagadać dwuznacznie, właśnie przez obawę iż ta ozdoba bywa pospolicie noszona przez panie nie znające tego co ona oznacza.

Za duże ryzyko dostania w papę, przez panią, która po prostu założyła łańcuszek, bo tak ładniej noga wygląda.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, delikatny82 napisał:

Za duże ryzyko dostania w papę, przez panią, która po prostu założyła łańcuszek, bo tak ładniej noga wygląda.

Bez przesady, zależy jak zapytasz. Gdy spytasz "ooo widzę że masz łańcuszek hotki - jakich kochanków lubisz?" to pewnie faktycznie dostaniesz w papę. Możesz jednak się wysilić i zapytać bardziej neutralnie np "przepraszam, mam pytanie - czy łańcuszek na kostkę to ozdoba czy symbol czegoś?"  i w tym wypadku ryzykujesz co najwyżej otrzymanie odpowiedzi na zasadzie "o co Ci koleś chodzi". 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na innych forach ich użytkownicy projektują różne (nazwijmy to ogólnie:) "gadżety" związane bezpośrednio z daną dziedziną której poświęcone jest forum.

Sądzę że tutaj można pomyśleć nad zaprojektowaniem jakiś symboli dla HW czy rogacza np. wykonanymi w srebrze.

W przypadku hotek mogłyby one trafić na łańcuszek, bransoletkę (na rękę czy nogę).

W przypadku facetów widziałem wiele bransoletek noszonych obok zegarka, więc dany symbol mógłby tam wisieć.

Najciekawszy motyw jaki widziałem to grawer "cuckold" na wewnętrzej stronie obrączki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, gentleman napisał:

Na innych forach ich użytkownicy projektują różne (nazwijmy to ogólnie:) "gadżety" związane bezpośrednio z daną dziedziną której poświęcone jest forum.

Sądzę że tutaj można pomyśleć nad zaprojektowaniem jakiś symboli dla HW czy rogacza np. wykonanymi w srebrze.

W przypadku hotek mogłyby one trafić na łańcuszek, bransoletkę (na rękę czy nogę).

W przypadku facetów widziałem wiele bransoletek noszonych obok zegarka, więc dany symbol mógłby tam wisieć.

Najciekawszy motyw jaki widziałem to grawer "cuckold" na wewnętrzej stronie obrączki.

I ile osób będzie ten symbol kojarzyć ? Kilkudziesięciu aktywnych użytkowników przeglądający to forum i ten konkretny temat ? Oni się zwykle i tak mniej lub lepiej znają osobiście chociażby ze zlotów. Gadżety same w sobie są ok, ale nie oszukujmy się, że to miałby być jakikolwiek rozpoznawalny a przy tym neutralny symbol dla kogoś z zewnątrz

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
12 minut temu, gentleman napisał:

a Ty jaki symbol dla siebie byś wybrał jako amator cudzych żon? ;)

takie to mamy czasy, że i kobiety są proaktywne....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najbardziej zgadzam się z Wichurą. Flirt jest w mojej ocenie kluczowy. Jest początkiem, który daje szansę na coś więcej. 

Ponieważ piszesz, że jesteś osobą nieśmiałą, to zapewne nie jest to twoje naturalne zachowanie. Ale jak wszystko w życiu to kwestia treningu. Głęboko wierzę, że prawie wszystkiego można się nauczyć, gdy jest taka wola i determinacja.

My faceci patrzymy na znaki, jakie daje nam kobieta, a więc uśmiech, prowokacyjne spojrzenie, zmniejszanie dystansu fizycznego czy drobne gesty typu bawienie się włosami. W tym upatruję dla Ciebie potencjalnej szansy na spełnienie jako HW niż w jakimś widocznym symbolu. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, delikatny82 napisał:

@Wichura dobrze napisał. Można zapytać subtelnie czyniąc z tego początek flirtu, a nie wywalać kawę na ławę.

Parę miesięcy temu wraz ze @skrzatem i znajomymi byliśmy na koncercie w małym warszawskim klubie. Obok naszego stolika siedział przy kontuarze młody przystojny mężczyzna. Na jednym przedramieniu miał wytatuowaną piękną dużą głowę jelenia. Bez oporów podeszłam i zalotnie zapytałam "Czy ten piękny tatuaż coś oznacza?"

Nie dostałam w papę. A znajomi nie zdziwili się moim zachowaniem, gdyż są już przyzwyczajeni, że zaczepiam obcych ludzi, którzy mnie ciekawią.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
42 minuty temu, Grey79 napisał:

My faceci patrzymy na znaki, jakie daje nam kobieta, a więc uśmiech, prowokacyjne spojrzenie, zmniejszanie dystansu fizycznego czy drobne gesty typu bawienie się włosami. W tym upatruję dla Ciebie potencjalnej szansy na spełnienie jako HW niż w jakimś widocznym symbolu. 

Jednak to są zachowania behawioralne, to rozszerzenie źrenic, nieświadoma zabawa włosami, zmniejszenie dystansu fizycznego i inne gesty z mowy ciała.

Myślisz, że to możliwe by czynić to świadomie? Zwłaszcza, przy nieśmiałej naturze?

A przecież są i takie postawy, że im bardziej ktoś nam się podoba a my staramy się pokazać jak najlepiej, to z naszych ust wychodzą jakieś głupoty tudzież słowa, których nie chciało się powiedzieć... i chcąc uwieść pogrążamy się we własnych oczach w coraz większym bezsensie postawy....

Flirt to słowa. Mowa ciała to ich potwierdzenie bądź zaprzeczenie.

No chyba, że ktoś umie i chce manipulować. Tylko czy to wtedy jest prawdziwe?...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...