Skocz do zawartości
Sem.

Pilne- Będzie częściowo po staremu

Rekomendowane odpowiedzi

Moi mili,

Niestety, ale kurwa to nie chce działać.  Mówię o ZKF ONE. Zainwestowałem czas i wiele energii w tworzenie komunikatora opartego o rozwiązania Cometchat w chmurze (Cloud) a to wszystko jest o kant dupy potrzaskać i po prostu nie działa, nie będzie działać tak, żeby wszyscy z tego rozwiązania byli zadowoleni. Aplikacje mają być niezawodne, tym czasem Cometchat on demand, po prostu nawala. Spowalnia stronę. Ładuje się minutę. Resetuje uprawnienia. Raz się ładuje innym razem się nie ładuje.

Ci goście, po prostu nie mają integracji dla rozwiązań IPS pomimo tego że od miesiąca zaklinali się że integrację mają. I pomimo tego, że też są ze Stanów Zjednoczonych tak samo jak nasz skrypt.  Gówno mają i wystawię im stosowną opinię na Facebooku. To co dzisiaj przeżyłem z tak zwanymi specami od integracji (nie wiem skąd ich wzięli, chyba z Afryki) to przechodzi już ludzkie pojęcie. To jest strata czasu i śmiech na sali.

Lepiej wrócić do starych rozwiązań i usprawnić je, niż ładować się w jakieś gówno które działa w zależności od kaprysu jakiegoś serwera, chyba mają te serwery w Iranie albo w Kambodży . Nie chcą mi dać wersji PHP Self Hosted (takiej którą sam mógłbym sobie zainstalować na naszym szybkim serwerze) tylko chcą to gówno w chmurze wciskać.

Będzie więc z powrotem ZK Czat, ten stary zwykły pasek na dole, oraz to co zostało już wdrożone, czyli cały nowy serwis cuckoldplace wraz z nowymi funkcjami. Bo i tak miałem robić upgrade, więc na pewno ZK Czat, oparty o Arrowchat (Self Hosted a nie gówno w chmurze) będzie działał o wiele wydajniej.

To wszystko. Zapisy dotyczące uprawnień w tematach "Jak zdobyć i co to jest konto podstawowe" oraz "Jak zdobyć i co to jest konto VIP" zostaną ponownie skorygowane. Nie musicie swoich skrzynek prywatnych szykować do usunięcia.

ZKF Administrator,

Sem

• Lubię 5
  • Smutny 3
  • Zmieszany 2
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...