Skocz do zawartości
slodkahotkapoz92

zwykłe związki, to nie dla mnie.. Rogacz potrzebny :)

Rekomendowane odpowiedzi

Hej.

Wracam z powrotem.. ja nie wiem, co to się dzieję, ale trafiam na samych mężczyzn, którzy na początku nie mają nic przeciwko związkowi cuckold, jednak.. docelowo, po głębszym poznaniu i nawiązaniu relacji wycofują się z tego, wymagając wierności... Sprawia to, że wchodzę w kolejne waniliowe związki, które nie dają mi satysfakcji,, a wręcz zabijają w zarodku.. Aktualnie mam 26 lat. Po związku troszkę kg za dużo (tak, już mam, że trafiając na zakazy, rozleniwiam się), jednak z nabytą kartą na siłownię, rozpoczętą dietą i... pragnieniem, pragnieniem poznania tego odpowiedniego rogacza. Proszę nie zaczynać ze mną konwersacji PW, gdy ktoś ma tylko takie "fantazje", których nie chce wdrożyć w życie. Nie chcę już tracić czasu na kolejne dziwne związki... nie chcę zdradzać w ukryciu.. chciałabym się z tym dzielić z partnerem, który podzielałby moją radość, przed którym nie musiałabym się kryć i który.. nosiłby dla mnie pas cnoty. Czy to aż tak wiele?...

• Lubię 11
  • Przytulam 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...