Skocz do zawartości
Nieświadoma

Witam ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Hej ;) Jestem tu nowa. Jestem młoda 22letnia kobietą. Moj partner 30 lat doswiadczony w cucklingu chce na nowo poznac to uczucie. Ja mloda niedoswiadczona ale pragne poznac te tematy rozwiac swoje wątpliwości i swiadomie podjac decyzje o realizacji upodoban partnera.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej ;) Jestem tu nowa. Jestem młoda 22letnia kobietą. Moj partner 30 lat doswiadczony w cucklingu chce na nowo poznac to uczucie. Ja mloda niedoswiadczona ale pragne poznac te tematy rozwiac swoje wątpliwości i swiadomie podjac decyzje o realizacji upodoban partnera.

Dzień dobry,

Płynie z Twojego tekstu niesamowita ilość altruizmu. Musisz zbadać w sobie czy masz własny egoizm, który sprawi to czy wstapisz w ZK, czy tylko zostanie w świecie fantazji...

Miłego odkrywania życzę :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To nie tylko fantazje ;) dopóki się czegos nie sprobuje to nie bede miala pewnosci czy to lubie czy tez nie. ;) i to nie sam altruizm. Bo oboje lubimy sie dobrze bawic lubie prowokować mezczyzn zobaczymy gdzie nas to doprowadzi. Pozdrawiam ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To nie tylko fantazje ;) dopóki się czegos nie sprobuje to nie bede miala pewnosci czy to lubie czy tez nie. ;) i to nie sam altruizm. Bo oboje lubimy sie dobrze bawic lubie prowokować mezczyzn zobaczymy gdzie nas to doprowadzi. Pozdrawiam ;)

Tylko takie próbowanie, różnie się kończy.

Z twoich słów wynika, ze to Twój partner ma ciśnienie na rogi, a Ty to robisz dla niego... znajdź swój egoizm o którym wspomniałem, a w ZK znajdziesz przyjemności również dla siebie. Takich przypadków na forum było wiele, gdzie to partner chciał, a ona miala wątpliwości... często tych przypadków już tutaj nie ma z nami... (tego Wam nie życzę oczywiście)

Puentując życzę Wam bardzo dużo rozwagi i pomyślnych wiatrów.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dopóki się czegos nie sprobuje to nie bede miala pewnosci czy to lubie czy tez nie. ;)

A ja się z tym nie zgadzam. Nie w takich sprawach. Podchodzenie do tego jak do zupy nie nosi nic dobrego. Tutaj facet oddaje Cię innemu.

Pewność musisz mieć, ale w tym,ze tego chcesz, a nie na zasadzie dobra będzie fajnie to w to wchodzę, a jak chujowo to się wymiksuje....

Chłodna głowa tutaj jest potrzebna ;)

Nie mniej jednak witam Cię i życzę bys znalazła odpowiedzi na swoje pytania i rozwiła wątpliwości, które masz.

Powodzenia i pozdrawiam

/Ona.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masz racje. Chodzilo bardziej o to ze chce tego tylko mam pewne wątpliwości ktorych bym chciala sie pozbyc dlatego tu trafilam. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się z tym nie zgadzam. Nie w takich sprawach. Podchodzenie do tego jak do zupy nie nosi nic dobrego. Tutaj facet oddaje Cię innemu.

Pewność musisz mieć, ale w tym,ze tego chcesz, a nie na zasadzie dobra będzie fajnie to w to wchodzę, a jak chujowo to się wymiksuje....

Chłodna głowa tutaj jest potrzebna ;)

/Ona.

Były i takie sytuacje,

Facet chciał...

Ona nie chciała...

Po pierwszym razie facet już nie chciał...

Aaaa ona chciała...

:)

@Nieswiadoma

Życzę wam dojrzałego obustronnego chciejstwa :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj, ja Ci życzę miłego i przyjemnego odkrywania siebie oraz poznawania nowego świata marzeń i fantazji ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...