Skocz do zawartości
rita

Sex chaty

Rekomendowane odpowiedzi

Praktykowałam , nawet swego czasu światowy chat . Ciekawe doświadczenie .

On nie praktykuje

Nie traktuje to jako zdrady ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Praktykowałam , nawet swego czasu światowy chat .

światowy? ;)

znaczy się w obcym języku? :P

czy daje coś więcej? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

światowy? ;)

znaczy się w obcym języku? :P

czy daje coś więcej? ;)

No w obcym to zrozumiałe :D

A co daje .... ojjjj bardzo dużo ... Włosi faktycznie są tymi , którzy potrafią czarować .

Jedna znsjmosc utrzymuje się od ponad roku . Nawet było spotkanie w realu . Więc jak wszędzie trzeba trafić na kogoś normalnego ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No w obcym to zrozumiałe :D

A co daje .... ojjjj bardzo dużo ... Włosi faktycznie są tymi , którzy potrafią czarować .

Jedna znsjmosc utrzymuje się od ponad roku . Nawet było spotkanie w realu . Więc jak wszędzie trzeba trafić na kogoś normalnego ;)

próbuję zrozumieć czym się wyróżnia światowy od krajowego? dalej nie wiem ;)

hmmmm w dzisiejszych czasach, władanie obcym językiem nie jest unikalne

a w dobie internetu... kontakty możliwe z niemalże z dowolnym miejscem na świecie...

normalność to pojęcie względne ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mi o to pierwsze. Ostatnio doszłam do wniosku, że takie siedzenie bez pozwolenia "drugiej połowy" a wręcz w tajemnicy przed nią stanowi dla mnie dostateczny argument do rozwodu lub rozstania się. Zwłaszcza jeśli miałoby charakter przewlekły bez widoków na zmianę.

A czy seks Twojego partnera z inną kobietą jest dla Ciebie argumentem do rozwodu?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@iko no przepraszam Cię bardzo jak to czym ??? Chociażby kulturą. Jest mnóstwo Arabów , którzy jak wiesz w wiekszosci mają inne poglądy oczywiście nie wszyscy .

I niestety w wiekszosci przypadków głównie jeśli chodzi o mezczyzn są to fałszywe ludziki , którzy próbują wyłudzić pieniądze .

Dotyczy to biednych afrykanskich krajów .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A czy seks Twojego partnera z inną kobietą jest dla Ciebie argumentem do rozwodu?

było tu napisane o czatowaniu w tajemnicy ;)

to zahacza o kategorię kłamstwo

u mnie byłby to powód do rozwodu, gdybym to odkryła... przez kłamstwo a nie przez wirtualny seks bym się rozejść chciała...

Krufka. :D

Potrzebujesz pisemne referencje?

tak, bo nie wierzę w "podobno" :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

@iko no przepraszam Cię bardzo jak to czym ??? Chociażby kulturą. Jest mnóstwo Arabów , którzy jak wiesz w wiekszosci mają inne poglądy oczywiście nie wszyscy .

I niestety w wiekszosci przypadków głównie jeśli chodzi o mezczyzn są to fałszywe ludziki , którzy próbują wyłudzić pieniądze .

Dotyczy to biednych afrykanskich krajów .

no właśnie Cię naciągam na te smaczki i różnice kulturowe... ja wirtualnie się nie sekszę - dlatego pytam...

przykłady, zdarzenia, nieporozumienia, preferencje etc..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tak, bo nie wierzę w "podobno" :P

Nie bawię się ani w seks telefony ani w seks pogaduchy z osobami, których nie znam osobiście.

A Ciebie nie znam :)

Co do reszty... cóż... każdy ma prawo do odrobiny prywatności. To jednak też kwestia indywidualnego podejścia i odbioru

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...