Skocz do zawartości
rita

Sex chaty

Rekomendowane odpowiedzi

Cztery pytania w temacie.

Czy praktykujecie, czy Wasi partnerzy praktykują, czy odnajdujecie w tym wspólną przyjemność, czy tego typu pisanie bez wiedzy partnera traktujecie jako zdradę?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. nie

2. nie wiem i nawet mnie to nie interesuje :P:facepalm:

3. nie

4. nie

a nie lepiej było z tego zrobić ankietę?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. Czasami tak

2. Z tego co wiem, a dobrze wiem, to nie

3. Zgodnie z poprzednim punktem - nie

4. Odpowiem tak - partnerka wie, to raczej nie zdrada?

Mam nadzieję, że wyczerpująco odpowiedziałem :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdarza się.

Zdarza się także trafić tam kogoś fajnego.

Jak wszędzie.

Miejsce dobre jak każde inne na poznanie kogoś fajnego jak i kompletnie zrytego.

Ja czasem praktykuje, Pani Małże tego nie lubi. Zresztą generalnie ona nie lubi wirtualności.

Lubi efekty takich działań, poszukiwań, kiedy coś z takiego kontaktu wyjdzie :D

Czy lubię pisać i tam bywać ?

Lubię.

Łapię się jednak na tym, że mam coraz mniej cierpliwości do tego: "cześć, co tam, kogo szukasz, jak wyglądacie, ile macie lat, jakie doświadczenie, jakie oczekiwania" .... potem sporo czarowania i jeb, wylogował się :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To czaty jeszcze w ogóle istnieją?

Z drugiej strony, miliony ludzi na świecie do dziś nie przełączyło się z modemów 56k mimo technicznej możliwości, więc nic nie powinno dziwić.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1.Czasami,nienałogowo.

2.Nie,jeszcze się nie naumiał... chyba że ze mną :D To się nie liczy ;)

3.No nie, bo On woli wiedzieć jak najmniej. Broni się przed moją dosłownością. To mu tego oszczędzam w miarę możliwości.

4.Tak...w pewnym sensie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale w sensie, że co?

Chodzi o specjalne miejsca na seks wirtualny czy pisanie z kochanką/kochankiem jako forma gry wstępnej/zastępczej?

Bo ja w tym pierwszym nie uczestniczę, ale jeśli chodzi o drugą wersję to jak najbardziej... i nieźle to nawet podobno wychodzi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Bo ja w tym pierwszym nie uczestniczę, ale jeśli chodzi o drugą wersję to jak najbardziej... i nieźle to nawet podobno wychodzi.

poka te certyfikaty :lach: 

muuusiałam :P 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale w sensie, że co?

Chodzi o specjalne miejsca na seks wirtualny czy pisanie z kochanką/kochankiem jako forma gry wstępnej/zastępczej?

Chodzi mi o to pierwsze. Ostatnio doszłam do wniosku, że takie siedzenie bez pozwolenia "drugiej połowy" a wręcz w tajemnicy przed nią stanowi dla mnie dostateczny argument do rozwodu lub rozstania się. Zwłaszcza jeśli miałoby charakter przewlekły bez widoków na zmianę.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...