Skocz do zawartości
psotny

Chastity Cage - Pas Cnoty

Rekomendowane odpowiedzi

Witam z pytaniem do bardziej doświadczonych użytkowników tego cuda. Obecnie posiadam cb6000, ze średnicą 35mm... i ta średnica jest problemem. Muszę się na siłę wpychać i niemożliwe jest długotrwałe noszenie, chociażby za względu na higienę - brak dostępu powietrza, nie mówiąc o wodzie. Jako, że moja Pani wyraziła życzenie, ażeby klateczka była na stałe, muszę znaleźć coś co będzie spełniało te wymagania. Zwracam się zatem z prośbą o podpowiedź, jaki model wybrać? Spotkał się ktoś z modelami o większej średnicy? Silikonowy bon4 wydaję się nieco wygodniejszy do dłuższego noszenia, ale średnica to również 35mm... i z tego co zauważyłem 35 to norma. Ma ktoś jakiś pomysł, sugestię? 

Pozdrawiam i z góry dziękuję za każdą odpowiedź i radę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za odpowiedzi. We wspomnianym wątku, niestety nie znalazłem rozwiązania problemu, przeglądałem go już wcześniej. Mimo wszystko dziękuję, za zainteresowanie. Swoją drogą, uznałem, że mój problem jest nieco węższy i mógłby się rozmyć we wspomnianym wątku i z tego względu pozwoliłem sobie założyć osobny temat.

Na houseofdenial, mimo dużego wyboru, niestety również nic dla mnie...

Jedyne do udało się znaleźć do tej pory, to pas poniżej:

https://www.ebay.pl/itm/jail-house-chastity-device-with-3-rings-45mm-50mm-55mm-plus-safety-pouch/283156772422?hash=item41ed757646:g:GEkAAOSw-OFa4bhK

Spotkał się ktoś z produkcją Jail House? Jakieś doświadczenia? 

Również prosiłbym o podpowiedź, ile powinno być różnicy miedzy średnicą pasa, a średnicą penisa, tak aby z jednej strony zachować higienę, a z drugiej nie było zbyt dużego luzu? Chciałbym dobrze wybrać, tym razem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W wątku podrzuconym przez Iko znajdziesz odpowiedź. :)

O ile pamiętam to powinno się dać wsunąć mały palec, ale w tamtym wątku masz praktyków - oni najlepiej Ci to wyjaśnią. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wracając do tematu... po cb, przyszedł czas na pas stalowy. Niska cena, produkt bez pudełka, a w materiałowym woreczku..bez metek i loga, chińczyk. Nie wiadomo czego się spodziewać. O dziwo, pozytywne zaskoczenie. Jakość bardzo dobra, wykonanie, brak ostrych krawędzi. Niestety rozmiar ringu za duży. Smutek i rozczarowanie... bolały te smutne oczy mojej Pani. Stąd szybka decyzja, zamawiamy kolejny, z mniejszym ringiem. Dostawa w 24h, Oczekiwania i emocje. I mimo, że w ring ledwo się wciskałem sytuacja się powtórzyła - w nocy, przypuszczam, że ze względu na ciężar klatki. Ponownie żal i poszukiwania. Wczoraj wjechał zestaw stalowy ring +  silikonowa klatka. I liczę, że w końcu to będzie trafiony wybór. Siedzi od wczoraj. Pierwsze wrażenia, to wygoda. Zapewnia również higienę. Wydaję się wręcz stworzony do noszenia na stałe...a jak będzie, czas pokaże. Liczę, że kolejne będą kupowane już na zasadzie kaprysu, a nie dlatego, że ten nie spełnia swojej funkcji. Czułem i chęć i obowiązek, podzielenia się swoimi przemyśleniami, stąd ten post. Pozdrawiam. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...