Skocz do zawartości
ShyCatt

Witam wszystkich cieplutko :)

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo miło mi Was powitać :).

Nie wiem co miałabym napisać, zatem powiem kilka słówek o sobie - młoda mama, o dużym temperamencie, która ostatnio kompletnie o sobie i swoich fantazjach zapomniała...

Chciałabym poznać kogoś, z kim mogłabym pogadać i nie wyjść na zboka... w końcu nic co ludzkie nie jest mi obce ;).

Chetnie poznałabym też dziewczyne, która mi opowie o swoich przeżyciach i wahaniach :)

To tak na wstępie...

Ciekawa jestem rowniez czy znajdzie się tu ktoś z moich okolic ;)

Pozdrawiam i ślę gorące buziaki :)

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu na pewno nie wyjdziesz na zboka. Możesz pisać o wszystkim i znajdziesz zrozumienie swoich potrzeb, pragnień.
Ktoś z Twoich okolic powinien się też znaleźć, a jeśli nie to do Poznania nie masz aż tak daleko, a tu dość spora reprezentacja :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry,

Młoda mamo... ;)

tymi słowami przypomniałaś mi jak moja żona po urodzeniu dziecka otworzyła się na świat, zboczyła, stala się moim zbokiem :)

Ciekawa jestem rowniez czy znajdzie się tu ktoś z moich okolic ;)

Tu na pewno nie wyjdziesz na zboka. Możesz pisać o wszystkim i znajdziesz zrozumienie swoich potrzeb, pragnień.

Ktoś z Twoich okolic powinien się też znaleźć, a jeśli nie to do Poznania nie masz aż tak daleko, a tu dość spora reprezentacja :)

Zabardzo nie rozumiem po co się zawężać do ścisłe określonych okolic. Jeżeli ktoś ma ochotę kogoś poznac, i wszystkie współczynniki chemiczno fizyczne współgrają to żadna odległość nie powinna stanowić problemu...

no może nie żadna... dla mnie problemem byłby innym kontynent :)

Pozdrawiam i życzę miłej zabawy :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy wita nową :) tutaj nie ma zboków, z tego co zauważyłem są tu sami otwarci ludzie. Otwarci na nasz wspólny mały fetysz :) powodzenia i pozdrawiam, Łukasz

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Zabardzo nie rozumiem po co się zawężać do ścisłe określonych okolic. Jeżeli ktoś ma ochotę kogoś poznac, i wszystkie współczynniki chemiczno fizyczne współgrają to żadna odległość nie powinna stanowić problemu..."

Nie chcę zawężać, jak najbardziej. Ale jednak mając dziecko nie tak łatwo się wyrwać z domu, a właśnie tego mi teraz trzeba... jakiś drink,rozmowy bez maski, zboczone żarty..., zrobić coś dla siebie i odkryć się na nowo :).

To forum polecił mi znajomy, który nad morzem mieszka... Nadal mnie nie odwiedził :P. Życie codzienne i kilometry to czasami spore ograniczenie.

Do Poznania 2h jazdy, bywam dość często u rodziny ;)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chętnie bym odpowiedziała na wiadomości, ale nie mam vipa. Proszę o wyrozumiałość, dopiero tu zwiedzam i się zapoznaje z obyczajami ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witamy serdecznie młoda damo. Czytaj, poznawaj doświadczenia innych, baw się, korzystaj, pisz, dyskutuj, poznawaj. Zboki od zboków wyzywać Cię nie będą ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Baw się tu dobrze.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Klimat miejsca tworzą ludzie o określonym "stanie ducha". Od Ciebie zależy, czy będziesz partycypować czy korzystać ;)

Witaj, znajdź to czego szukasz i baw się dobrze :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...