Skocz do zawartości
Wichura

Stały kochanek - Kim właściwie jest i co się z tym wiąże

Rekomendowane odpowiedzi

Natomiast wiem, że nieporządane uczucie w ZK

Czepne się bo lubię ;) Uczucia to też ekstaza, euforia a to już raczej w seksie jest czymś pożądanym, a seks jest czymś mocno związanym z ZK jak by nie było ;)

Jak tu gdzieś sugerowała może? sięgnijmy do słownika. Stały to trwający bez przerwy, no ale może chodziło o stały w sensie stojący a to w przypadku kochanka jak by nie było jest wskazane :P

Chciałem Was też trochę pogodzić. Dla każdego stały kochanek/kochanka może być kimś  innym, dla jednych wystarczy kilka spotkań, dla innych jakieś "uczucia", taka emocjonalna chemia, która potrzebuje więcej czasu niż kilka wizyt w sypialni. Dla innych, jak napisała IKO, ktoś taki na tą chwilę nie istnieje choćby nie wiadomo ile razy się bzykać. Każdy takiego określenie może użyć w innym momencie bo każdy ma inne "potrzeby". Są i tacy co nie potrzebują stałych kochanków/kochanek, tak samo jak nie każdy lubi robić loda, anala, hiszpana, blondynki, brunetów, grubych czy przypakowanych.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Cytat

Chciałem Was też trochę pogodzić. Dla każdego stały kochanek/kochanka może być kimś  innym, dla jednych wystarczy kilka spotkań, dla innych jakieś "uczucia", taka emocjonalna chemia, która potrzebuje więcej czasu niż kilka wizyt w sypialni. Dla innych, jak napisała IKO, ktoś taki na tą chwilę nie istnieje choćby nie wiadomo ile razy się bzykać. Każdy takiego określenie może użyć w innym momencie bo każdy ma inne "potrzeby". Są i tacy co nie potrzebują stałych kochanków/kochanek, tak samo jak nie każdy lubi robić loda, anala, hiszpana, blondynki, brunetów, grubych czy przypakowanych.

kułaaa Salomon

zabił temat na 5 stronie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ wcale nie zabił, przecież tu chodzi właśnie o subiektywne postrzeganie. :)

To, że widzimy to w odmienny sposób jest naturalne i oczywiste. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, iko napisał:

kułaaa Salomon

zabił temat na 5 stronie

Też to zauważyłaś? :O

Ale ja tylko prawdę napisałem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie tak po dyskusji w innym temacie, no nie pamiętam, czy o tym pisałam - ze stałym kochankiem możliwe są przeróżne numery, na które nie pozwoliłabym sobie z przygodnym, czy "kilkurazowym" partnerem. 

Znacznie więcej też we mnie wyrozumiałości co do niedogodności wszelakich - czy to czasowych, czy miejsca dotyczących.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Zouza napisał:

Znacznie więcej też we mnie wyrozumiałości co do niedogodności wszelakich - czy to czasowych, czy miejsca dotyczących

Super.... tylko czy ta wyrozumiałość jest skutkiem stałokochankowania, czy zdobywszy ją wpierw zasłużył na status stałego?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdobył zaufanie, stałokochankowanie i wyrozumiałość. Kolejność nieprzypadkowa. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Zouza napisał:

stałokochankowanie i wyrozumiałość. Kolejność nieprzypadkowa. 

Czyli wyrozumiałość Twoja nie jest powodem dla którego On stał się kochankiem stałym a zaszczytem lub też przywilejem nabytym przez fakt bycia stałym kochankiem. Co zatem było/jest elementem decydującym, że On stał się kochankiem stałym? Jakie cechy, warunki musi spełnić pretendent?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nadajemy na tych samych falach, chyba pod każdym względem. 

I nie chodzi tu o to, że we wszystkim się zgadzamy, bo tak nie jest.

Zdobył moje zaufanie - a tu więcej rozpisywać się nie będę. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Zouza napisał:

Zdobył moje zaufanie - a tu więcej rozpisywać się nie będę.

Mi nie chodzi o szczegóły... to tylko moja ciekawość. Być może nie całkiem precyzyjnie postawiłem pytanie...

Chciałem wiedzieć czy miałaś potrzebę nawiązania stałej relacji i z tego powodu zaczęłaś szukać kandydatów czy raczej wyszło to w drodze ewolucji, że jeden mężczyzna stał się dla Ciebie kochankiem o statusie wyjątkowym?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...