Skocz do zawartości
Wichura

Stały kochanek - Kim właściwie jest i co się z tym wiąże

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, iko pisze:

ja już mówiłam kiedyś, gdyby wszystko było łatwe, bezbolesne to nie wiedzielibyśmy kiedy jesteśmy szczęśliwi bo całość byłaby wiecznie jednaka

Ja nie z tych, co nie potrafią cieszyć się dniem codziennym.

Stałość to wpisanie w codzienność, piękną codzienność. Gdy pewien ważny element umyka z radosnej codzienności, robi się luka.

Nie cierpię pustki.

Stąd nienawidzę żałoby. Nie znoszę być smutna.

A jednak trzeba to przetrwać, by prędzej czy później zanurzyć się w kolejnych mniej lub bardziej stałych stałościach.

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

żałoba to nie pustka Lula...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, iko pisze:

żałoba to nie pustka Lula...

Pustką jest umykający element stały. 

Żałoba żegna stare i przygotowuje na nowe (bo zawsze jest coś nowego).

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej mieć kilku stałych 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.07.2019 o 01:07, Sailor&Lula pisze:

Żałoba żegna stare i przygotowuje na nowe (bo zawsze jest coś nowego).

Ten temat to co rusz moje nowe teorie, ale może właśnie na tym polega stałość - na ewolucjach przeplatanych rewolucjami.

Nowe bywa starym. Stałość to czasem też rozstania i powroty :P .

Lula. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...