Skocz do zawartości
Tedik

Prezent na urodziny - Najciekawsze pomysły

Rekomendowane odpowiedzi

Hej. Długo się zastanawiałemi wpadłem na genialny pomysł aby zapytać użytkowników forum. Jest to jedyne poważne forum które znam i którego jestem użytkownikiem.

Zapewne każdy często się zastanawia jaki prezent na urodziny sprawić swojej wybrance (przypuszczam, że użytkownicy tego forum sprawili by żonie/dziewczynie jakiegoś byka ale ta wersja u mnie odpada)

Wiadomo, że każdy ma jakiś pomysł i ja różnież go mam i nie pisze posta tylko po to abyście mi napisali "KWAITY, BIŻUTERA" bo to jest oczywiste ale są rzeczy jeszcze ciekawsze i które cieszą jeszcze bardziej.
Przykładem może być ciekawa gra którą sam stworzyłem na poprzednie święto. Polegała na wykonywaniu różnych zadań, rozwiązywaniu zagadek i tym podobnych. Gra koniec końców sprowadzała się do seksu ale kilku godzinna zabawa była mega ciekawa i podniecająca.

Dlatego pytam czy ktoś wpadł może na jakąś ciekawą zabawe/ smieszny prezent / coś zabawnego i tak dalej.

Obecnie na ten moment mam troszkę czasu więc nie muszę myśleć nad prezentem na ostatnią chwile.

Z rzeczy które mam przygotowane to:
- Bielizna (bardzo seksowna)
- Biżuteria 
- Kwiaty (będą to oczywiście mocno czerwone różne w ilości zgadzającej się z wiekiem)
- Romantyczny Weekend w hotelu ze SPA  i ciekawymi atrakcjami w okolicy
a to Wszystko dopełnione winem i miłością.

Ktoś ma jakieś dodatkowe pomysły? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej. Długo się zastanawiałemi wpadłem na genialny pomysł aby zapytać użytkowników forum

Szkoda, że nie wpadłeś na tak genialny pomysł, aby poszukać już w istniejących tematach... :)

Ooo popatrz taki pierwszy lepszy

https://www.cuckoldplace.pl/topic/26032-prezenty-pomys%C5%82y/?hl=%2Bpomys%C5%82+%2Bprezent&do=findComment&comment=371835

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ojejku ale tam spam, naprawdę jest z czego wybierac :o Pachnące majtki?  tylko skąd dla mojej wybranki znajde pachnące majtki zapachem innej kobiety... genialne :) mozę dla faceta temat jest typowo o prezentach dla Kobiety. Dziękuje za opowiedź i próbę naprowadzenia ale to nie to czego szukałem :) Pozdrawiam :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To kup jej np. koło ratunkowe :)

Jak zapyta po co jej to, to powiesz ze jak wrzucisz ja na głęboka wodę ZK to może być jej to potrzebne aby się nie utopiła :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To zróbmy tak aby każdemu było miło i wygodnie, Ty omijasz ten temat, ja omijam Twoje. Ciebie nie będzie szczypać, że temat się według Ciebie powielił mnie, że piszesz posty które dla mnie są bez znaczenia okej ? :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...