Skocz do zawartości
LadyMystic

Dobry wieczór ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Nadeszła nareszcie ta dłuższa chwila wolnego czasu, zatem w towarzystwie kanapek z mozzarelą i pomidorkami, przywitam się z intrygującą społecznością tego forum. 

Dobry wieczór ;) 

Po raz pierwszy trafiłam "w takie miejsce", to mój kompletnie dziewiczy rejs po zupełnie nowej erotycznej tematyce. Kilka dni temu natknęłam się na pewien bardzo interesujący film, który otworzył przede mną drzwi prowadzące właśnie tutaj. Wystarczył jeden post na dość popularnym forum, by dostać konkretne informacje co z czym, i gdzie mogę dowiedzieć się wiele więcej. Więc jestem. Jak to ktoś ładnie określił "nie jesteś zindoktrynowana, sama się wyklułaś" ;)

Chciałabym zaznaczyć, że jeśli popełnię jakieś faux pax przeciw zwyczajom bądź kulturze tutaj, absolutnie nie mam nic złego na myśli, jest to jedynie efekt mojego raczkowania. Oczywiście zapoznałam się z regulaminem, jednak moim mottem jest "nigdy nie wiesz" ( ;p ) 

Jestem absolutnie oszołomiona całkowitą swobodą rozmów. Oczywiście, rozmawiam i to dużo o seksie, z różnymi osobami na różne sposoby, jednak ta świadomość braku oceny, jest na prawdę warta spędzenia kilku bądź kilkunastu chwil na czytaniu/pisaniu. 

Okey... Mam się tu przedstawić...

Nie mam jeszcze 30 lat, i jestem dość zapracowaną dziewczyną. Posiadam ukochanego od lat kilku, wspaniały człowiek jako partner w życiu, jak i partner w łóżku. Tutaj warto wspomnieć, że jestem niesamowitą szczęściarą. Facet jest absolutnie fantastyczny w te klocki. Dopasowaliśmy sie idealnie, potrafi doprowadzić mnie do szczytowania kilkukrotnie podczas jednej sesji. Co istotne, siła i rodzaj tychże orgazmów jest różnoraki. Zależny od pozycji, techniki... Chodzi mi o to, że czuję je inaczej i inaczej na nie reaguje... Mam nawet swoje ulubione ;D 

Co lubię... Jestem bardzo namiętną kochanką. Uwielbiam też całą otoczkę panującą wokół tematu. Lubie tańczyć, lubię się przebierać, bawić sie. Mam fantazje, jak każdy i staram się wcielać je w życie. To jest chyba tak, że powoli dorastam do pewnych spraw, i to co wydawało mi się kiedyś "nie tak", teraz powoli mnie ogrzewa. Jedną z moich najnowszych, sprowadzających mnie tutaj, jest właśnie seks z kilkoma partnerami. Chciałabym ekstatycznych pieszczot kilku skupionych tylko na mnie strażaków. Albo panów w garniturach. Albo policjantów, ponieważ ups... jechałam zbyt szybko...

Więc witam ;) a teraz, idę poszperać w Waszych fantastycznych opowieściach <3

• Lubię 15

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć i szperaj do woli. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam mozzarellę. Trudno sobie wyobrazić fajniejsze i obszerniejsze powitanie ;) Masz tak wiele lektury przed sobą, że przeczytanie tego wszystkiego, zajmie Ci sporo czasu :) Nie zapomnij też pisać! :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Uwielbiam takie przywitania.

Piękne, esencjonalne i wzmagające ciekawość Ciebie...

witaj w tym lubieżnością wypełnionym świecie...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ładne przywitanie. Lubimy tu takie.

Witaj, rozgość się, czytaj, pisz, baw się korzystaj ;) Pomyślnych wiatrów na forum i nie tylko ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@LadyMystic, bardzo lekko się Ciebie czyta. Cieszy mnie fakt, że trafiła tu tak ciekawa osoba. Mam nadzieję poczytać Cię jeszcze.

Pozdrawiam :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawdę interesujące powitanie. Mam nadzieję, że będziesz często się udzielała na forum :) powodzenia!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No proszę, mamy kolejną dobrze rokującą Użytkowniczkę. :)

Widzę, że masz lekkość pisania - cieszy mnie to. Mam nadzieję, że to wykorzystasz. ;)

Rozgość się i baw się dobrze, realnie też :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zwykle nie mam czasu stale pisać, więc rzadko witam nowoprzybylych. Ale to powitanie przykuło moją uwagę.

Jak to Zouza określiła masz zadatki na dobrze rokującą uzytkowniczkę tego forum, a może i spełnienia w realu.

Fantazja, aż kipi z Twych rozpalonych zmysłów. Cenię też osoby, które potrafią tak słowotwórczo wyrażać swoje emocje.

A więc witaj mistyczna Pani. Baw się tu dobrze. Z mężem, we własnych myślach i spełniaj swoje pragnienia. Powodzenia  :rolleyes:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...