Skocz do zawartości
Dawidow

Siema

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba pierwsze miejsce typu forum jakie znam gdzie można przeczytac coś coś rzeczowego od anonimowych ludzi. Dzięki.

Takie zdanie rzucone przez moją kobietę napewno nie jest jednoznacznym pozwoleniem. Za długo się znamy i za dużo nas łączy, by cokolwiek mogło doprowadzić do rozłamu.

Jesteśmy świadomi różnicy temperamentow.

U mnie już jakieś akcje typu agencja były.

I oczywiście o niczym nie zamierzam jej mówić. Wiem też, że w fantazjach tez chciała by zobaczyć jak jest z innym facetem. Ale wątpię by doszło do czegoś w realu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za rzeczowe podpowiedzi, dają do myślenia.

Napewno nie zamierzam z żadnymi przygodami dzielić się z moją kobietą ale oczywiście o fanrazjach rozmawiamy. Miałem już jakieś przygody typu agencja, podczas jakichś wyskokow z kolegami na tzw. piwo ale napewno nie doprowadziło by to żadnego rozłamu.

Myślę, że nastąpiło jakies "znudzenie materiału" w sprawach seksu przez to, że tyle lat jedno i drugie nie miało innych partnerów. Moja kobieta przyznała sie do ciekawosci jak to jest z innym.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba pierwsze miejsce typu forum jakie znam gdzie można przeczytac coś coś rzeczowego od anonimowych ludzi. Dzięki.

Takie zdanie rzucone przez moją kobietę napewno nie jest jednoznacznym pozwoleniem. Za długo się znamy i za dużo nas łączy, by cokolwiek mogło doprowadzić do rozłamu.

I oczywiście o niczym nie zamierzam jej mówić. Wiem też, że w fantazjach tez chciała by zobaczyć jak jest z innym facetem. Ale wątpię by doszło do czegoś w realu

I oczywiście o niczym nie zamierzam jej mówić. Wiem też, że w fantazjach tez chciała by zobaczyć jak jest z innym facetem. Ale wątpię by doszło do czegoś w realu

Dlaczego wszystko do Ciebie wpada?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Tak serio czy tu jest szansa pozać kogoś na realne spotkania?

bez szans :lach:

a tak na serio

zapoznaj się z regulaminem

z systemem rang

działem złotowym

poskładaj te klocki i sobie odpowiedz :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak serio czy tu jest szansa pozać kogoś na realne spotkania?

Tak serio pytasz ? ;)

P.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak serio to rzeczywiście trochę głupie pytanie :) Wybaczcie dopiero zaczynam z tego typu portalami.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...