Skocz do zawartości
pi_razy_drzwi

Hej wam ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim!

Na dobry początek mogę powiedzieć że jestem dziwnym człowiekiem, o podwójnej naturze. Z jednej strony czasami czuję się słodkim, naiwnym romantykiem, a czasami ogromnie pociągają mnie fantazje z cuckoldem i inne, złe rzeczy. 

Jestem dobrym słuchaczem, potrafię sprawić że dziewczyna otworzy się i swobodnie potrafi opowiadać o jednonocnych historiach z portali społecznościowych, bo kręci mnie taki typ dziewczyn - zawsze mi było blisko do nimfomanek, dość dobrze rozumiem ich skomplikowaną naturę...I z zadatkami na psychologa potrafię też pięknie kusić do złego - nie ukrywam że jestem dumny że jedną dziewczynę poznaną przez internet namówiłem do złamania własnych zasad i pójścia do łóżka z kolegą. ;) 

Osobiście kręci mnie wizja związku z dziewczyną która miała bogate życie łóżkowe, przez pryzmat charakteru i opieki, ale jednocześnie nie potrafiłbym utrzymać jej wiernej i chętnie słuchał o jej zdradach. 

Oprócz tego lubię też pisać, często dostaję sugestię że powinienem książki pisać :D Wrzucę zaniedługo coś co kiedyś udało mi się napisać, ale mam z tym problem - nie potrafię pisać "do zeszytu", uwielbiam czuć kontakt z drugą stroną, słuchać reakcji, badać granice. Wtedy widzę, że pisanie ma sens. ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

pokaż tę naturę

choć tutaj jesteśmy ogólnie tolerancyjni

to jednak... hmmm... nie zawsze jesteśmy uprzejmi gdy natura wykracza poza poszanowanie jednostki :)

pokaż się więcej a ja wtedy będę wiedziała czy Cię witać czy unikać :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No fakt, gadane to Ty masz :D

Witaj i baw się dobrze ;)

/Ona.

Dziękuję i wzajemne życzenia składam! :D

@iko: W sumie jakieś najważniejsze rzeczy zapunktowałem - doskonale zdaję sobie sprawę że ludzie są absolutnie różni i wiem że nie ma miejsca w "przekonywaniu" bądź "namawianiu" osób które nie czują tej chemii. W sumie powiedzmy że dość długo byłem w relacji gdzie byłem kimś na wzór rogacza, obserwującym tylko przez zdjęcia jak odrobinę emocjonalna partnerka ulegała swojej naturze i spodobało mi się na tyle, że trafiłem tutaj. 

Z takich innych, zabawnych faktów o mnie - dość dużo spędzałem czasu niegdyś na pewnej stronie z kamerkami ale w dość specyficzny sposób, bo kręciło mnie wpływanie słowem na dziewczynę która kusiła swoim ciałem. Nie rajcowało mnie porywanie na prywatne transmisje, tylko rozpalanie emocji tak, żeby wszyscy mogli widzieć...I korzystać ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pociągają mnie fantazje z cuckoldem i inne, złe rzeczy.

Aż jestem ciekaw jakie to złe rzeczy...

Wszechstronnie uzdolniony, wygadany i do tego skromny. Zweryfikujemy. Witaj ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Z takich innych, zabawnych faktów o mnie - dość dużo spędzałem czasu niegdyś na pewnej stronie z kamerkami ale w dość specyficzny sposób, bo kręciło mnie wpływanie słowem na dziewczynę która kusiła swoim ciałem. Nie rajcowało mnie porywanie na prywatne transmisje, tylko rozpalanie emocji tak, żeby wszyscy mogli widzieć...I korzystać ;)

i to brzmi zarówno i groźnie i intrygująco - bo wszak zależy od tego na jaką osobowość trafi się po drugiej stronie czy to będzie zgoda na owo wpływanie (w tym czerpanie z tego radochy) czy uleganie nieświadome

żeby nie było, ja Cię nie oceniam na "dzień dobry"

wszystko co o sobie napisałeś brzmi dobrze... o ile.. to już napisałam tu w pierwszym zdaniu

kiedy zacznę Cię poznawać czyli gdy się rozgadasz w innych tematach wszelakich to będzie mi łatwiej coś więcej wiedzieć o Tobie z wyrażanych myśli i poglądów

jestem Ciebie ciekawa, z wysokiego C ładnie się witasz, otwarcie

dlatego i ja szczerze mówię, że Ci się przyjrzę a i porozmawiam - lubię jednostki, które trącą niebanalnością, lubię jednostki o których się mówi że są trudne

to nic personalnego, to tylko ja i moje "zboczenie" :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Wygaduj się na forum, opowiadaj - z chęcią poczytam :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...