Skocz do zawartości
Jakub_Secret

Romantyczny weekend, spa itp.

Rekomendowane odpowiedzi

Apropos masażu pośladków...dlatego polecam wybrać stringi ;) pełne gacie oznaczaja, że te okolice masażysta ma ominąć :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba to wszystko zależy od tego co i jak lubicie. Dla niektórych będzie to domek z kominkiem na totalny odludziu i wszelkie atrakcje we własnym zakresie dla innych np. Gołębiewski w Mikołajkach. 

Nie mniej jednak z fajne miejsca, gdzie idziesz na łatwiznę to ;) : Apartamenty w City Park w Poznaniu, Hotel Polesie w lubelskim, Czarny Potok w Zakopanym 

Miejsca gdzie będzie skromniej lecz przyjemniej to Krynica Zdrój i Osada nad Słotwinką, wszelkie domki na wynajem z kominkiem na Mazurach( w Starych Sadach przy Mikołajkach jest tego trochę) i górach, Roztoczu, Podlasiu-trzeba googlać i sprawdzać  ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba to wszystko zależy od tego co i jak lubicie. Dla niektórych będzie to domek z kominkiem na totalny odludziu i wszelkie atrakcje we własnym zakresie

Domek z kominkiem i Kochankiem na odludziu. Zima, minus dwadzieścia, ale w środku jadła i węgla na kilka dni odcięci od świata. Kochanek przyszedł w środku nocy zbłąkany wędrowiec. Teraz nie da się wyjść, bo drzwi jak i cały świat, zasypane.

Sprzyjające warunki! :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla niektórych będzie to domek z kominkiem na totalny odludziu i wszelkie atrakcje we własnym zakresie

Pan bierze łopatę i romantycznie wykopuje dla Pani basen. ;)

A serio - Jakubie, ja ostatnio też szukałam.

Tylko moim wymaganiem było, by dało się tam dojechać ogólnodostępną komunikacją, bo chcemy na ten czas zupełnie odstawić samochód, a w związku z tym, by odległość nie była zbyt daleka.

Dla mnie żadną frajdą byłoby umęczyć się 6 godzin w pociągu, dojechać zmordowaną w piątek wieczorem, w sobotę się relaksować, po czym w niedzielę zapomnieć o relaksującej sobocie ponownie męcząc się w drodze powrotnej. ;)

Gdyby nie to, to jest całe mnóstwo SPA, bardziej na uboczu (gdzie bezproblemowo dojedziesz tylko autem), albo w dużych miastach.

Musisz przemyśleć, czego konkretnie chciałbyś. :)

Relaks w ciszy i spokoju, czy raczej tłum ludzi.

Na uboczu, wśród przyrody, czy w gwarze miasta.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z pewnością ma to być elegancki hotel, z ofertą masaży bo na to ma ochotę partnerka. Może być na uboczu, może być w dużym mieście - to nie jest tak istotne. Szukam polecanych miejsc gdzie masaż będzie zrobiony z nutką erotyzmu chętnie przez fajnego masażystę ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

gdzie masaż będzie zrobiony z nutką erotyzmu chętnie przez fajnego masażystę ;)

Musisz się zdecydować jakiego masażu szukasz. Profesjonalny masaż relaksacyjny czy to kompleksowy czy nie nie będzie miał "nutek erotyzmu" tylko nutki profesjonalizmu bo jedno z drugim nijak się nie łączy. Jeżeli szukasz natomiast masażu erotycznego lub zbliżonego to raczej szukaj innych profesjonalistów niż Ci zatrudnieni do masaży w dobrym SPA
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

OK, racja - może źle się wyraziłem. Chodzi o profesjonalny masaż tylko wykonany w fajnym miejscu i przez fajnego masażystę lub masazystkę. To ma być ta nutka ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Weekend z partnerką, która zna moje upodobania ale nie ich nie podziela. Generalnie ma to być dla niej prezent, ma być przyjemnie, erotycznie ale nie nachalnie. Ma to ją zachęcać i otwierać na nowe doświadczenia

Ja polecam Aquapark Druskienniki na Litwie. Dostaniesz tam właśnie to czego szukasz dla swojej Pani.

Na mnie i żonę działa to miejsce jak afrodyzjak.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My polecamy

https://www.arlamow.pl/oferta-pobytowa/

Jedziemy 20 grudnia. Jak co roku i nam się nie nudzi. 

Poza tym tłumów nie ma a przed świętami klimat cudowny. Można przesiedzieć cały dzień na mrozie w jackuzi na golasa i nikt nic nie mówi.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wybieramy się z żoną na weekend do Warszawy. Gdzieś się chętnie wieczorem wybierzemy , może jakieś propozycje ciekawych ale i niegrzecznych  klubów do odwiedzenia, nie koniecznie swingers.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...