Skocz do zawartości
Jakub_Secret

Romantyczny weekend, spa itp.

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Podpowiedzcie proszę gdzie w Polsce warto wybrać się na romantyczny weekend we dwoje? Chodzi o miejsce, gdzie można skorzystać z basenów, saun, masażu. Miejsce, które ma pobudzić zmysły, zachęcać kobietę do przełamywania wstydu, odprężenia. Ma być miło, subtelnie, odprężająco i zachęcająco do kolejnych kroków ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zalezy co i z kim chcesz osiągnąć. Osobiście w inne miejsce zabrałbym żonę a w inne kochankę, a w jeszcze inne obie naraz ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Miejsce, które ma pobudzić zmysły, zachęcać kobietę do przełamywania wstydu, odprężenia.

to nie miejsce sprawia, że kobieta się otwiera - to towarzysz sprawia, że przestaje zauważać co jest doookoła :)

osobiście polecam http://www.herbariumhotel.pl/

nie wiem jakie zabiegi tam są, bo nie korzystałam - lecz samo miejsce bardzo lubię i okolica ciekaw do zwiedzania https://hotelpodklasztorze.pl/spa/

był też taki temat: https://www.cuckoldplace.pl/topic/25598-dyskretna-miejsc%C3%B3wka-na-po%C5%82udnie-od-warszawy-a%C5%BC-po-radom-i-dalej/

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Weekend z partnerką, która zna moje upodobania ale nie ich nie podziela. Generalnie ma to być dla niej prezent, ma być przyjemnie, erotycznie ale nie nachalnie. Ma to ją zachęcać i otwierać na nowe doświadczenia

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Weekend z partnerką, która zna moje upodobania ale nie ich nie podziela. Generalnie ma to być dla niej prezent, ma być przyjemnie, erotycznie ale nie nachalnie. Ma to ją zachęcać i otwierać na nowe doświadczenia

Tak jak Iko napisała nie miejsce lecz partner wpływa na całość odbioru.

Hmmm a może popatrz na to odwrotnie, może motel przy ruchliwej drodze może zadziałać pobudzająco zmysły otwartości na innych? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że miejsce nie zrobi atmosfery samo. Mam tego świadomość ;)

Motel odpada. Tak jak pisałem: to ma być romantyczny weekend, prezent, relaks i przyjemność. Szukam ładnych okoliczności do udanego weekendu, które pomogą zbudować atmosferę ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bazuny SPA w Kościerzynie. Bardzo przytulny i raczej kameralny tak jak sama Kościerzyna. Nie mają jedynie własnego basenu ale zaraz obok jest Aquapark. Ogólnie (wg mnie) miejsce godne polecenia. Jeśli o zabiegi chodzi...polecam masaż równoległy(mnie masowala kobieta a Zone facet ;) )

PS. Jeśli się zdecydujecie...na masaż...zakładajcie stringi :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My lubimy wisle i golebiewskiego tam Jest wszystko sauny jacuzzi masaze fajna dyskoteka... polecamy jeszcze tak z kochankiem na week pojechac to byloby cos...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Masaż będzie na 100% ;) Mam nawet nadzieję, że bez strojów :P:)

zależy jaki zamówisz i na co zgodzi się partnerka, pełen masaż obejmuje również biust i pośladki

obyś jej nie postawił w niezręcznej sytuacji to lepiej dopytać o szczegóły w wybranym przez siebie miejscu :)

i to jest masaż a nie pieszczoty erotyczne ;) przynajmniej w zwykłym spa

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...