Skocz do zawartości
Turbo

Ujawniamy jak wyglądamy :)

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzie lubią mi robić zdjęcia z zaskoczenia. Tu ja jak wypakowuję talerze ze zmywarki ( jeszcze przed tragicznym incydentem z nosem ? ). Wcale nie pozowałem ?

dyskobol.thumb.jpg.58fb49b31776172a7b8f3c358ba4a7ec.jpg

• Lubię 1
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, Apollo pisze:

wypakowuję talerze ze zmywarki

Już teraz wiem,dlaczego tak lubię ,kiedy to mężczyźni zmywają, czy też po prostu załadowują zmywarkę ... :D

Boskość w Was wszystkich wstępuje wtedy, Apollo zdradziłeś odwieczną tajemnicę... panowie(niektórzy) Ci tego nie wybaczą.

Masz jeszcze jakieś zdjęcia ujawniające istotne fakty...np.z odkurzaczem...hmm? ?

• Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat zdjęć z odkurzaczem nie mam ale mam takie, które z odkurzaczem mają element wspólny a mianowicie dłuuugą rurę ??

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Złota Rybka w lekkim wydaniu?

Capture+_2022-05-16-20-03-04.png

• Lubię 3
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odwracasz spodek a tam @Widar

:) 

widar.jpg

• Lubię 2
  • Haha 6
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po nagłym zniknięciu w niewyjaśnionych okolicznościach został odnaleziony @Jann

Wieść gminna niesie, że zażywał kąpieli błotnych i innych zabiegów odmładzających - ale chyba trochę przesadził :lach: 

Krzysztof Ibisz poszukuje numeru telefonu do Jann-a żeby się z nim rozmówić ;)

JAnn-Klose-Masthead.png

• Lubię 1
  • Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nikcie, nie napieprzaj się ze mnie publicznie. 

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, Jann pisze:

Nikcie, nie napieprzaj się ze mnie publicznie. 

Kuźwa jakie publicznie?? Przecież tu sami swoi ;)

Jakie "napieprzaj" - straciłeś poczucie humoru??

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, _nikt_ pisze:

Kuźwa jakie publicznie?? Przecież tu sami swoi ;)

Jakie "napieprzaj" - straciłeś poczucie humoru??

Proszę, a przed chwilą dał mi przytulaska... myślałem, że ze współczucia ? tak się fajnie poczyłem, ale zaraz się zreflektował???

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...