Skocz do zawartości
Turbo

Ujawniamy jak wyglądamy :)

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 23.09.2018 o 16:27, Dragonfly pisze:

Lubię praktycznie wszystkie owady. Modliszki należą do grupy ulubionych.. tych naj :)

Przepraszam ze napisze tylko taka mala rzecz.. ja wiem hlupek ze mnie, bo cale lata niemyslalem ze nick Modliiishka oznacza cos  konkretnego a myslalem ze to jakis fajnie wymyszlony nick.. no trudnos takim jak ja.. przperaszam..

a jak Dragonfly napisala, ze to owad,  bylem w szoku i juz dowiedzalem sie za pomocy wyszukiwarki, ze to po czesku Kudlanka, czasami i Kudlanka nábožná, ta zyje w czechach... i.. no.. widzicie, caly czas bylem zaslepiony, teraz sie jje bede bac jescze bardziej.

przperaszam za taki ot post

klaniam sie subi

• Haha 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Próba cytowania. Jeśli się nie uda, proszę o usunięcie

Nawet podobna, zwłaszcza gdyby się cofnąć ze 20 lat

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W zwiazku z dłuższym chorobowym mam czas na seriale i ostatnio ogadajac Suits  zauważyłem ze jedna z aktorek jest bardzo podobna do naszej pieknej Zlotej Rybki  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Widar przeniósł swoją lokalizację nad morze, o czym informował w swoim statusie, chyba już teraz wszystko jasne dlaczego :D

widar-met-druck.jpg

• Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i kto by powiedział, że @aragorn umie się mieciem posługiwać no kto? :D no chyba, że jednak chodzi o pochwę, a nie o miecia... :lach:

aragorn-deluxe_the-lord-of-the-rings_gallery_5c4baec1152f9.jpg

• Lubię 3
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Widar pisze:

A no wydalo sie

Przed Kojakiem ciężko cokolwiek ukryć :lach: nawet wiadomo z kim żeś się tam zaszył :D

csm_1387454846_karte-3-mc_b028f3a33a.jpg

• Lubię 1
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@sumito a coś Ty się tak tej rybki uczepił? :lach: jeszcze żeby Złota była to bym zrozumiał :D

club-franquicia-peru-sumito-1503939560.png

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...