Skocz do zawartości
Turbo

Ujawniamy jak wyglądamy :)

Rekomendowane odpowiedzi

Fun nie tylko zwisających cycuchow

Nie zwisających tylko wibrujących, popraw się bo się myszkamini obrazi... :P

I biorąc pod uwagę cały Twój poprzedni post, odpowiedź "ja to mam w dupie" byłaby nie na miejscu...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zwisających tylko wibrujących, popraw się bo się myszkamini obrazi... :P

I biorąc pod uwagę cały Twój poprzedni post, odpowiedź "ja to mam w dupie" byłaby nie na miejscu...

Nie mam możliwości edycji swoich postów :(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam możliwości edycji swoich postów :(

Pozostaje się modlić ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pozostaje się modlić ;)

Nadciąga...

post-330-0-89787700-1536009003_thumb.jpg post-330-0-93442300-1536009114_thumb.jpg

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak trzeba to wykarmi ... :facepalm:

A jak najdzie ochota to nawet można się przelecieć.... ekhmmm znaczy się poszybować z możliwością autostartu  :redevil:

post-133-0-53586400-1536298987_thumb.jpg

post-133-0-40983000-1536299153_thumb.jpg

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Nie lubię lateksowych, ale doskonale je pamiętam. Kupowałem w kiosku na balony i bomby wodne ;)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętam minę sprzedawczyni z wiejskiego kiosku, jak ze znajomymi kupiliśmy z 10 sztuk bo pani nie miała balonów. A my chcieliśmy tylko udekorować pokój na osiemnastkę kolegi.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...