Skocz do zawartości
on333

Czy ona ma potencjał

Rekomendowane odpowiedzi

Nie zgadzam się z tą myślą.

Uważam, że jedynie sam autor może sobie pomóc bądź zaszkodzić.

My jestesmy od tego aby przedyskutować jego problem, i na tym kończy się nasza rola. ;)

Zgadza się, On ma wyciągnąć wnioski z naszych postów i wybrać to co dla nich jest najlepsze. 

A nie sugerować się nami:) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś jaja nad czołem mnie nie irytują ;).

Żeby ten pan był bi ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki wszystkim za treściwą psychoanalizę.

Na psychoanalizę możesz liczyć leżąc na kozetce w gabinecie u psychologa. Tutaj masz opinie ot drobna różnica...;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, ja mam slabe doswiadczenie w temacie ale rozumiem Twoje rozterki.

Wydaje mi sie ze jednak chcesz i za szybko, i za latwo. Czytajac caly topic wylania mi sie obraz dwojki ludzi, ktorzy zwyczajnie wstydza sie swoich fantazji/orientacji ale przede wszystkim wzajemnie boja sie reakcji partnera.

Naprawde nienawidze kedy ktos daje mi rade "porozmawiaj z nia o tym" ale prawda jest taka, ze nie ma innego wyjscia. Mysle tez ze albo jedno z Was albo moze nawet obydwoje do tej rozmowy musicie jeszcze dojrzec. Wydaje mi sie ze poruszasz kwestie techniczne ale przydaloby sie jeszcze zastanowic nad tym czy Ona udzwignelaby to psychicznie bo mi troche wyglada na to ze byc moze dopuszcza taka fantazje ale niekoniecznie moze dopuszczac do siebie mysl o jej realizacji.

Lampka wina dla odwagi i wieczorne Polakow rozmowy... ;)

Sorry za przynudzanie ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawa dyskusja i szczerze kibicuje autorowi bo sam mam podobne dylematy. Jestem o mały krok dalej bo ja nie ukrywam swoich fantazji ani orientacji. Czy to dobrze czy źle trudno powiedzieć bo jak stałem w miejscu tak stoję

Jednak niezależnie od dalszego biegu wypadków warto być szczerym choć nie każda kobieta jest w stanie udźwignąć te „chore” fantazje jak i biseksualne skłonności partnera.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Racja kolego.

Z wiekiem ludzie rozumieją więcej a ich fantazje się rozwijają, więc może to co teraz jest nie do przełknięcia w przyszłości będzie normalną sprawą ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak wyciągnąć od niej najskrytsze podniety. Jak wyciągnę to sie otworze

Dla mnie może marzyć o koniach, nie istotne , chce wiedzieć że jesteśmy podobni

Z tym uważaj. Jest zasadnicza różnica pomiędzy "chcę się dowiedzieć" a "chcę jej wtłoczyć". Otóż, zabawa polega na tym, by się dowiedzieć i nie wtłoczyć. Chłopcy często mylą obydwie zabawy sądząc, że nie ma innej możliwości jak tylko ta jedyna słuszna, że ich fantazje muszą znaleźć odzwierciedlenie w jej głowie. Gdy ich tam nie ma, wkładają im do głów te fantazje usilnie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...