Skocz do zawartości
on333

Czy ona ma potencjał

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek

Głupio to chodzić i klepać na lewo i prawo . A może sam fakt tajemnicy jest tym co czyni wszystko bardziej fascynujacym

Nie na lewo i prawo - choć tutaj to właśnie zrobiłeś ;) lecz swojej partnerce - czujesz różnicę co do odbiorcy? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym mógł to powiedzieć swojej partnerce to raczej zalogował bym się jako para .uważam że ocena moralnego zachowania nie powinna mieć wogóle miejsca na tym forum . Jest to poszanowanie cudzej prywatności . Takie fora istnieją bo ludzie chcą porozmawia z ludźmi którzy to rozumieją . Nikt tutaj nie musi niczego tłumaczyć . Otwiera się bo wie że z drugiej strony jest ktoś kto czuje podobnie albo jest na tyle tolerancyjny że nie wchodzi z butami

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Gdybym mógł to powiedzieć swojej partnerce to raczej zalogował bym się jako para .uważam że ocena moralnego zachowania nie powinna mieć wogule miejsca na tym forum . Jest to poszanowanie cudzej prywatności . Takie fora istnieją bo ludzie chcą porozmawia z ludźmi którzy to rozumieją . Nikt tutaj nie musi niczego tłumaczyć . Otwiera się bo wie że z drugiej strony jest ktoś kto czuje podobnie albo jest na tyle tolerancyjny że nie wchodzi z butami

1. pytasz czy ma potencjał

2. dostajesz subiektywną ocenę plus zdziwienie, że Twoja partnerka nie wie o tym, że jesteś bi

3. dopowiadasz, że jest konserwatywna to raz, a Tobie głupio się przyznawać do bycia bi

4. teraz idziesz w stronę poszanowania prywatności  - gdzie sam zacząłeś pisząc o sobie i pytając 

zatem czego konkretnie oczekujesz, jeśli zwykły dialog - taki jak w wielu innych tematach powoduje u Ciebie reakcję jak powyżej

5. ja Cię nie oceniam moralnie - odpowiadam, na treści które Ty uzupełniasz - patrząc wciąż przez pryzmat zadanego przez Ciebie pytania

i co widzę? na razie widzę wielką niekonsekwencję w postawie - subiektywnie to widzę i ostro :D

edit: zatem milknę i niech inni forumowicze zabiorą swój głos (nie urażam się bynajmniej, nie chcę Cię jedynie wystraszyć :) )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co ma do tego bi. Chodziło mi czy ma potencjał do trójkąta . Tak było w poście . Ale oczywiście obrona jest atak ;). Wystarczyło nie rozpisywać się i napisać poprostu " powiedz swojej żonie że chcesz żeby ktoś ją bzyknol z tobą na raz " chyba było by prościej . Równie dobrze mógłbym pujsc i się zapytać " część kotku chciałbym cię zdradzić jutro , co ty na to ?" ;).

Więc wszytko sprowadzilas do swojej indywidualnej sytuacji do czego oczywiście masz prawo .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

A co ma do tego bi. Chodziło mi czy ma potencjał do trójkąta . Tak było w poście . Ale oczywiście obrona jest atak ;). Wystarczyło nie rozpisywać się i napisać poprostu " powiedz swojej żonie że chcesz żeby ktoś ją bzyknol z tobą na raz " chyba było by prościej . Równie dobrze mógłbym pujsc i się zapytać " część kotku chciałbym cię zdradzić jutro , co ty na to ?" ;).

Więc wszytko sprowadzilas do swojej indywidualnej sytuacji do czego oczywiście masz prawo .

zupełnie mnie nie rozumiesz i zupełnie niepotrzebnie czujesz się zaatakowany,

ano

uważam, że w tak drażliwych sprawach jak życie intymne, warto w związku rozmawiać szczerze a dwoistość Twojej natury jest przecież elementem Twojej seksualności - tak, i to mnie dziwi, że Twoja partnerka tego nie wie... 

i kolejnym elementem w związku jest również umiejętność i znalezienie drogi do przyznania się do swoich fantazji... o to pytałeś i na to Ci odpowiedziałam

szczerość - jest trudna, czasami boli lecz przynajmniej w pewnym momencie można się dowiedzieć na czym się stoi? tego chyba właśnie chcesz? wiedzieć, czy kiedykolwiek dane Ci będzie z nią współuczestniczyć w trójkącie? (choć nie zawarłeś tego w swoim pierwszym poście i zrozumiałam, czy ona ma potencjał do bycia hw - a nie każda hw zaraz musi się w trójkątach z partnerem i kochankiem spełniać :) )

edit: powiedziałeś, a ja i tak przeczytałam to czy ma potencjał do bycia hw - w ogóle nie skupiłam się na trójkącie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję ci za wyczerpującą odpowiedz . ;)

Może kiedyś się zapytam . Na razie będę delikatnie drążył skalę. Pytał się jej czy jej podnieca sytuacja gdy w filmach jest dwóch panów . Czy wyobraża sobie mnie i kogoś innego naraz . Najlepiej gdy będę wiedział że ma ochotę

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

On333 myślę że Iko chodziło o to że, jak chcesz takiego związku ze swoją partnerką, to musisz być z nią w 100% szczery. 

Uważam że tylko związek oparty na zaufaniu i szczerość, dwojga ludzi jest w stanie przetrwać zdradę kontrolowaną i późniejszą jej kontynuację. Może brzmi to górnolotnie ale tak jest. Sam uczyłem się tego, jak i żony by mówić otwarcie o swoich pragnieniach. 

Ty musisz mieć pewność że Ona jest w tym razem z Tobą, że jako żona będzie akceptować Cię takiego jaki jesteś i na odwrót!

Bo co jeśli się okażę nagle że polubi sex z inną kobietą? Albo powie Ci że chce mieć nie jednego czy dwóch panów w łóżku, a cały pluton? I najlepiej jak by Cię przy tym nie było.

Czy Ty byś to wtedy zaakceptował? pozwolił byś jej na to? A może byś był na nią zły za takie fantazje, zastanawiając się z tyłu głowy "z kim ja się ożeniłem" Zawsze trzeba postawić się na miejscu tej drugiej osoby i być krytycznym dla samego siebie. 

Nie oczekujmy akceptacji nas samych, jeśli my nie akceptujemy innych za ich zboczenia czy fetysze. 

Masz ciężki orzech do zgryzienia, a ludzie tu na forum Cię nie oceniają a chcą Ci coś doradzić. Zadbaj najpierw i zbuduj solidne podstawy w swoim związku by potem przejść na wyższy level. Mi to zajęło nie mało czasu ale teraz wiem że było warto:) W naszych relacjach zmieniło się wiele na plus! A nawet nie spełniliśmy jeszcze swoich fantazji. 

Btw. czytałeś mój post na pierwszej stronie ;p

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję ci za wyczerpującą odpowiedz . ;)

Może kiedyś się zapytam . Na razie będę delikatnie drążył skalę. Pytał się jej czy jej podnieca sytuacja gdy w filmach jest dwóch panów . Czy wyobraża sobie mnie i kogoś innego naraz . Najlepiej gdy będę wiedział że ma ochotę

Kolego @iko napisała wszystko to co ja również zauważyłem. Postawienie tezy czy ona ma potencjał jest dla mnie conajmniej śmieszne, na podstawie kilku zdań etc oczekujesz porady? Zejdź na ziemie.

Skała o której wspomniałeś jest w Tobie a nie w niej, wiec musisz sam się wydrążyć a dostaniesz w odpowiednim czasie odpowiedzi na nurtujące Ciebie pytania.

Wiesz co zauważyłem? że najmniejszy potencjał to masz Ty....

Ps. To nie ujma, to ocena.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki wszystkim za treściwą psychoanalizę.

To nie jest tak że ja niechce jej powiedzieć wszystkiego. Chciałbym . Wymuszam celowo pytania by z nich coś wywnioskować . Szukam czego w stylu " czy ciebie kręci ..." Nie musimy mieć tych samych podniet . Poprostu razem jakieś miejmy

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

a może lepiej nie wymuszać pytań lecz lekko o sobie opowiedzieć, dać jej możliwość zapoznania się z Twoimi myślami, fantazjami i na tym zbudować dialog a nie próbować wycisnąć coś czego w jej głowie nie ma

a jak pozna Twoje, to będzie miała duuuuży obszar do przemyślenia, przedyskutowania z Tobą i sama ze sobą

a może powiedz jej o forum i sobie poczyta albo Ty jej opowiedz jakie treści tu znajdujesz

przecież nic grzesznego jeszcze tu nie poczyniłeś :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...