Skocz do zawartości
Tom3366

Konta na seksportalach

Seks portale  

331 użytkowników zagłosowało

1. 1. Seks portale

• Nie mam konta na zbiornik
    • Mam konto na zbiorniku
    • Poznałem parę/kobiete na zbiorniku
    • Poznałem parę/kobietę na innym portalu
    • Mam konta na innych portalach (proszę w komentarzach podac jakie)

Rekomendowane odpowiedzi

Przez kilka lat działałem dość prężnie na Zbiorniku, więc zdążyłem wyrobić sobie zdanie na temat realności tamtejszej społeczności. Moim zdaniem osób faktycznie nastawionych na spotkania jest garstka – to głównie ‘zbiornikowi celebryci’, którzy funkcjonują tam od lat, zbierając admiratorów, często ukierunkowani na kwestię finansowe ale realnie przebić się do nich graniczy z cudem. Wiele profili to raczej ozdobniki lub konta-widma, które tylko podtrzymują iluzję dużej aktywności.

Nie znaczy to jednak, że wszystko jest stracone – przez te lata udało mi się poznać kilka wartościowych osób, ale wymagało to cierpliwości, zdrowego dystansu i pewnej selektywności w podejściu. Jeśli ktoś liczy na szybkie efekty, to może się rozczarować, ale jeśli traktować to jako długodystansową grę, to czasem trafiają się naprawdę ciekawe znajomości.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2025

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...