Skocz do zawartości
Tom3366

Konta na seksportalach

Seks portale  

315 użytkowników zagłosowało

1. 1. Seks portale

• Nie mam konta na zbiornik
    • Mam konto na zbiorniku
    • Poznałem parę/kobiete na zbiorniku
    • Poznałem parę/kobietę na innym portalu
    • Mam konta na innych portalach (proszę w komentarzach podac jakie)

Rekomendowane odpowiedzi

Stary, poczciwy zbiornik - mam tam konto i jest to portal, na którym najwięcej osób poznałem w realu. Najwięcej czyli hmmm 4 - 5 na przestrzeni wieeeeeluuu lat, ale da się. Zresztą moja aktualna kochanka, z ktorą utrzymuje relacje od prawie roku jest właśnie stamtąd.

fetflife- mega mnie intryguje ten portal mam tam konto, ale obsługa go i użytkowanie jest całkiem dla mnie nie zrozumiała. Więc mam tam konto, lecz nie korzystam.

datezone najbardziej nierealna platforma ever haha. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nadal posiadamy z Wredną Wiedźmą konto na zbiorniku.

Na przestrzeni lat udało nam się poznać, spotkać, jak i zawiązać krótko/długoterminowe relacje.

Niestety z czasem zaczęliśmy napotykać problem z poznaniem realnych ludzi :(

Dla ludzi którym jak uda się zorganizować wolny czas, i zostaną wystawieni jest to mega irytujące. A wiecie jaka Wiedźma może być groźna, jak jest zła 😉

Najlepszym rozwiązaniem okazały się dla nas swinger cluby. Tam przynajmniej, jak ktoś już się zjawi to w wiadomym celu.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 15.11.2024 o 19:15, Glock16 pisze:

Stary, poczciwy zbiornik - mam tam konto i jest to portal, na którym najwięcej osób poznałem w realu. Najwięcej czyli hmmm 4 - 5 na przestrzeni wieeeeeluuu lat, ale da się. Zresztą moja aktualna kochanka, z ktorą utrzymuje relacje od prawie roku jest właśnie stamtąd.

fetflife- mega mnie intryguje ten portal mam tam konto, ale obsługa go i użytkowanie jest całkiem dla mnie nie zrozumiała. Więc mam tam konto, lecz nie korzystam.

datezone najbardziej nierealna platforma ever haha. 

Mam dokładnie takie same zdanie jak Ty:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też mam konto na zbiorniku i udało mi się poznać parę,  niestety od jakiegoś czasu zbiornik opanowały "kamerkowe panienki "  i coraz trudniej tam o realne osoby, ale cierpliwi mają szanse 🙂

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...