Skocz do zawartości
Tom3366

Konta na seksportalach

Seks portale  

315 użytkowników zagłosowało

1. 1. Seks portale

• Nie mam konta na zbiornik
    • Mam konto na zbiorniku
    • Poznałem parę/kobiete na zbiorniku
    • Poznałem parę/kobietę na innym portalu
    • Mam konta na innych portalach (proszę w komentarzach podac jakie)

Rekomendowane odpowiedzi

Mamy tam konto. Przyznam rację Wichurze, że faceci tam to istny dramat. Olewają czytanie opisu w profilu, 90% zdjęć przedstawia ptaka i myślą, że pary mają tam profil tylko po to aby się bzykać... 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zbiornik to coś obleśnego z mojego punktu widzenia. Dawno temu z ciekawości założyłem konto i szybko usunąłem. Sama nazwa jest odpychająca i wszędzie w profilowych obleśne pytongi... Szczerze mówiąc brzydziłbym się spotkać z kimś z tego portalu, bo odpycha mnie społeczność która go buduje.

• Zmieszany 1
  • Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Manara pisze:

Szczerze mówiąc brzydziłbym się spotkać z kimś z tego portalu, bo odpycha mnie społeczność która go buduje.

A co powiesz na to, że bardzo wiele osób z tego forum ma także konta na Zbiorniku ?

• Lubię 5
  • Przytulam 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Wichura pisze:

A co powiesz na to, że bardzo wiele osób z tego forum ma także konta na Zbiorniku ?

Oczywiście mam taką świadomość - zdaję sobie sprawę, że wśród tej tuszy są też osoby ciekawe, normalne, które szukają czegoś więcej niż szybkiej podniety i zapewne wśród takich osób jest wielu naszych forumowiczów i forumowiczek. Zbiornik jednak stwarza dla mnie odpychające wrażenie i trudno byłoby odnaleźć takie osoby w tym gąszczu sterczących pał. Dlatego też jestem tutaj, bo tutaj jest inaczej, a to też forum o erotycznej tematyce... 

• Lubię 2
  • Zmieszany 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Manara pisze:

a to też forum o erotycznej tematyce... 

Nie, nie "to też", bo Zbiornik nie jest forum. To jest portal randkowo-seksualny. 

3 godziny temu, Manara pisze:

wśród tej tuszy są też osoby ciekawe, normalne, które szukają czegoś więcej niż szybkiej podniety

Wszędzie są osoby ciekawe i wszędzie nieciekawe. 

A normalne? A jakie są te normalne? Bo większość społeczeństwa cuckold uzna za nienormalny. 

• Lubię 5
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
29 minut temu, Zouza pisze:

Wszędzie są osoby ciekawe i wszędzie nieciekawe. 

A normalne? A jakie są te normalne? Bo większość społeczeństwa cuckold uzna za nienormalny

Każdy ma inną tolerancję i definicję normalności, czyli tego co uznaje za jakiś rozsądny kompromis... Chciałbym podkreślić, że wypowiadając się brałem pod uwagę moją definicje normalności, której nie chciałbym tutaj rozpisywać, bo to zbyt złożone (to wypadkowa wielu czynników) . Powiedzmy, ze na zbiorniku społeczność wydaje sie być mocno niedojrzała, nie panującą nad swoimi instynktami, co odchyla szale normalności (przypominam wg. mojej skali) w stronę zaburzeń seksualnych.. . Dlatego ja się w tym zbiorniku nie odnalazłem. I jeszcze raz podkreślam, to ja, moja skala normalności i tyle

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że nie chcesz napisać o swojej definicji normalności, bo to by wiele wyjaśniało. 

Póki co wygląda to tak - ja jestem normalny, inni (którzy czynią inaczej) są zaburzeni seksualnie. 

Oczywiście w Twojej skali, która na bank moją skalą nie jest. 

Nie znoszę takiego podejścia, wg mojej skali, ofc. ;) 

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kwestia normalności jest mocno subiektywna i uproszczając - zbiornik nie jest miejscem dla mnie. Może źle dobrałem słowa - z pewnością nie chciałem nikogo urazić. I nie uważam, że moja skala normalności jest jedyna i właściwa i trzeba się jej trzymać, ale to jest część mnie, mój punkt odniesienia, który pozwala mi odpowiedzieć na pytanie, czy sie na cos godzę, czy nie. Czy podoba mi sie to, czy nie.

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Manara, dziękuję Ci za tę odpowiedź. Teraz brzmi to zupełnie inaczej. :) 

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na ZB jestem od 2004 roku.I poznałem tam wiele fajnych par i kobiet  z Podkarpacia.   Troszkę ten portal teraz różni się jak niegdyś...Ale to tylko cierpliwość popłaca.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...