Skocz do zawartości
Tom3366

Konta na seksportalach

Seks portale  

315 użytkowników zagłosowało

1. 1. Seks portale

• Nie mam konta na zbiornik
    • Mam konto na zbiorniku
    • Poznałem parę/kobiete na zbiorniku
    • Poznałem parę/kobietę na innym portalu
    • Mam konta na innych portalach (proszę w komentarzach podac jakie)

Rekomendowane odpowiedzi

24 minuty temu, napisano:

I tak, i nie :D

Wyobraź sobie teraz, że szukam panów na GB. Nawet tylko kilka godzin rozmów wirtualnych z każdym i chyba odechciałoby mi się GB. ;)

Nigdy nie organizowałem GB więc się nie znam. Ale czy nie chodzi w nim o element zaskoczenia, kto bedzie w nim uczestniczył? Jak bym znał z wyglądu i anatomi wszystkich uczestników przed GB, to ekscytacja tym wydarzeniem była by mniejsza i stricte wyreżyserowana?

To tak odbiegając od tematu przepraszam:)

Kris

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
33 minuty temu, napisano:

I tak, i nie :D

Wyobraź sobie teraz, że szukam panów na GB. Nawet tylko kilka godzin rozmów wirtualnych z każdym i chyba odechciałoby mi się GB. ;)

Dlatego mi się odechciało :lach:

Lula.

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, napisano:

Nigdy nie organizowałem GB więc się nie znam. Ale czy nie chodzi w nim o element zaskoczenia, kto bedzie w nim uczestniczył? Jak bym znał z wyglądu i anatomi wszystkich uczestników przed GB, to ekscytacja tym wydarzeniem była by mniejsza i stricte wyreżyserowana?

To tak odbiegając od tematu przepraszam:)

Kris

Kris, no każdy robi tak, jak lubi. ;)

Ja, nauczona doświadczeniem, nie bardzo chcę aż takiego elementu zaskoczenia.

Raz trafiłby mi się kolega ze studiów, straszna papla, a udało się tego uniknąć. :D

A poza tym jednak nie każda sylwetka, czy twarz musi mi odpowiadać. I co wtedy? Pozwolić popatrzeć? Wyprosić z imprezy? 

Elementy zaskoczenia nadal będą, choć nieco inne. ;) 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Elementy zaskoczenia to mi wystarczą za każdym razem jak idziemy z Mrs.K do klubu, niekoniecznie na GB.

Przed umówieniem się na kawki, kolki czy inne konsumpcje i całą czasową logistyką z tym dla mnie związaną, z absolutnie obcą mi osobą ja potrzebuję jakiegoś tygodnia wirtualnego chodzenia ze sobą żeby ocenić czy jest szansa na zgranie potrzeb i charakterów.

Bardzo nie lubię już rozczarowań :)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 godzin temu, napisano:

Kris, no każdy robi tak, jak lubi. ;)

Ja, nauczona doświadczeniem, nie bardzo chcę aż takiego elementu zaskoczenia.

Raz trafiłby mi się kolega ze studiów, straszna papla, a udało się tego uniknąć. :D

A poza tym jednak nie każda sylwetka, czy twarz musi mi odpowiadać. I co wtedy? Pozwolić popatrzeć? Wyprosić z imprezy? 

Elementy zaskoczenia nadal będą, choć nieco inne. ;) 

Fakt, trudno się tu nie zgodzić z takimi argumentami:)

Ale kłóci mi się to z tym co pisałaś wcześniej że od rozmów wirtualnych odechciało by Ci się a szybka kawka jest ok. I tak trzeba zrobić jakąś weryfikację i wymienić chyba kilka wiadomości by dostać twarzową. Bo inaczej na kawę umówiła byś się z kolegą ze studiów. I poznał by on Twoje upodobania;)

Kris

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.12.2019 o 02:30, napisano:

Mnie zresztą też wieczne wirtualne znajomości też nie odpowiadają. 

Kris, zacytuję samą siebie, by zwrócić uwagę na słowo WIECZNE. Nie napisałam, że żadnych rozmów. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, napisano:

I tak trzeba zrobić jakąś weryfikację i wymienić chyba kilka wiadomości by dostać twarzową.

Twarzowa, taka zupełnie neutralna, jest jednym z warunków, by dostać zielone światło. Jeśli ktoś nie chce... no cóż, nie ma obowiązku brać udziału w moim GB. ;)

4 godziny temu, napisano:

pisałaś wcześniej że od rozmów wirtualnych odechciało by Ci się a szybka kawka jest ok.

Nie napisałam, że bez żadnych rozmów i że z każdym, kto ma dziurę w dupie ;) na kawę pobiegnę. 

Podtrzymuję swoje zdanie - nie interesują mnie wirtualne rozmowy w nieskończoność. Albo jest w rozmowie flow, albo go nie ma i wtedy żadnych kawek, nie mówiąc o czymś więcej. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytając forum to stwierdzam że nie łatwo zorganizować GB:( 

Więc może jest tu nisza na rynku portali randkowych? Portal na którym są profile pań i panów, gdzie można przebierać w ogłoszeniach. Czy to nie było by atrakcyjne dla osób które marzą o GB, albo chciały by częściej przeżywać tego typu przygody...

Chyba że już istnieje coś podobnego;)

Kris

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, napisano:

Chyba że już istnieje coś podobnego;)

Istnieje, istnieje ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, napisano:

Istnieje, istnieje ;)

To ja nie znam:) 

Poproszę o linka albo nazwę;p

P.S.

Kurde zawsze tak mam że jak wymyślę pomysł na biznes, to okazuje się że ktoś był pierwszy:(

Też tak macie xDxDxD

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...