Skocz do zawartości
Tom3366

Konta na seksportalach

Seks portale  

315 użytkowników zagłosowało

1. 1. Seks portale

• Nie mam konta na zbiornik
    • Mam konto na zbiorniku
    • Poznałem parę/kobiete na zbiorniku
    • Poznałem parę/kobietę na innym portalu
    • Mam konta na innych portalach (proszę w komentarzach podac jakie)

Rekomendowane odpowiedzi

Ja dopiero od niedawna wkręcam się w ten styl życia, więc specjalnie doświadczeń wielkich nie mam z innymi portalami. Zdecydowanie rozczarowany jestem tymi "randkowymi" pokroju Tindera czy Badoo, gdzie nawet z przejrzystym opisem i jasno zarysowanymi oczekiwaniami, okazuje się, że większość ludzi urywa się z choinki i nie potrafi czytać.

Z portali "w klimacie" mam konto na Zbiorniku, ale głównie do obserwacji, tamtejsza społeczność wydaje mi się dość specyficzna póki co, ciężko mi się w nią wgryźć. No i jeszcze od niedawna mam założone też konto na Fetlife, ale tam też dopiero raczkuje.

Póki co najprzyjemniej mi się weszło w to forum właśnie, gdzie od razu przy przywitaniu zostałem zalany ciepłymi reakcjami. Tego mi brakowało w tych większych portalach, takiego bardziej osobistego podejścia :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, napisano:

Zdecydowanie rozczarowany jestem tymi "randkowymi" pokroju Tindera czy Badoo

Ja na Badoo nie narzekam, ale z pozycji kobiety. :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kobiety zawsze mają trochę łatwiej pod tym względem na takich portalach. :P Przynajmniej jeżeli szukają relacji bardziej seksualnych, a nie miłości. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale też muszą się mierzyć z chamami, natrętami i analfabetami. Trzeba mieć cierpliwość, ale koniec końców chyba ponad 90% moich kochanków to były znajomości z neta.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, napisano:

Ale też muszą się mierzyć z chamami, natrętami i analfabetami.

Jak zerkam przez ramię na Twoje konta internetowe to doceniam moje sporadyczne wiadomości od innych samców czy par :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.10.2019 o 18:45, napisano:

Myślę że warto zwrócić uwagę na zwykłe strony z ogłoszeniami. Tylko tam trzeba być bardzo ostrożnym i zawsze żądać weryfikacji telefonucznej spotkania zapoznawczego

99 procent ogłoszeń na "zwykłych stronach" gdzie każdy może za darmo dodać sex  ogłoszenie, to naciąganie na reflinki prowadzące do płatnych miejsc. "To ja piękna Karolcia, zobacz mój profil z nagimi foteczkami". Karolcia, czyli smętny burak który dostaje procent, psi grosz, od skutecznych rejestracji w miejscu w które odsyła referrer linkiem. Albo próba oszustwa na doładowanie konta skarbonki, "Jestem realna ty udowodnij że poważnie myślisz o spotkaniu, nie jesteś fantastą, to przelej mi niewielką kwotę, wtedy się spotkamy!" Albo ogłoszenia zwykłych burdeli. Ewentualnie kolesie, podszywający się pod małolaty które chcą "sprzedać swoje zdjęcia". Kurwa jakie to żałosne. Strata czasu. 

Aha, ten 1 procent to naiwniacy którzy piszą takie ogłoszenia: "Uwaga na Profil Karolcia-sex! To oszustka" :) Czyli panowie, nie wiedzący nawet o tym że w chuja, zrobił ich jakiś inny chuj, który udaje że nie ma chuja. W tym miejscu aż prosi się by zapytać, jakim cudem ktoś się jeszcze na to nabiera? By zaraz przypomnieć sobie, że przecież to nie ważne co napiszesz w Profilu, co zaznaczysz, i o czym wspomnisz. Zawsze znajdą się tacy, którzy odpowiedzą, jeśli treść sex oferty, jest chociażby w minimalnym stopniu atrakcyjna. Zazwyczaj jest tak, że treść sex oferty brzmi wspaniale. Tak dobrze, że to nie mogłaby być prawda. I nie jest :)

W dniu 10.10.2019 o 22:33, napisano:

wiele nicków, kont jest jak ja to nazywam "walikoników". Zabawa polega na wyłudzaniu fotek, filmików, podszywaniu się pod osoby którymi w ogóle nie są. Nie wiem co chcą tym udowodnić, bo póki rozmowa jest o gdybaniu co by było gdyby to jest jakiś kontakt, jak się przechodzi do rozmów dotyczących przysłowiowego spotkania zapoznawczego to kontakt się urywa.

Czego się spodziewałeś w internecie? Na każdym sex portalu, tylko niewielka jego część, stanowi "trzon" ludzi, którzy chcą się spotykać i rzeczywiście to robią. Im większe miejsce, tym procentowo większy jest ten trzon, a jednocześnie więcej jest  fikcji. Po co w ogóle rozumować w ten sposób i nastawiać się na cokolwiek, dopóki nie poznasz na żywo. Wysyłasz zdjęcia, nie dostajesz nic w zamian, umawiasz się, kontakt się urywa, to było milion razy i jeszcze milion razy będzie. 

W dniu 10.10.2019 o 11:56, napisano:

Pomyślcie też o tym, że niestety tak,  są tam pary i kobiety, które kręci sam ekshibicjonizm. Poprzestają oni na wrzucaniu wyuzdanych fotek i filmików, a spotkań na "zabawy" nie biorą pod uwagę. I mają do tego prawo.

O, to, to, właśnie. Tylko dlaczego "niestety"? To chyba całe szczęście. Np ja sobie nie wyobrażam zlotu w Krakowie, Poznaniu czy Łodzi, na cztery tysiące osób. U nas też jest strefa dla "ekshibicjonizm only". 

W dniu 10.10.2019 o 13:43, napisano:

Ba! ja w moim samotnym profilu mam wyraźnie zaznaczone, że nie szukam mężczyzn, a i tak piszą do mnie  w większości single.

Piszą, bo mogą. Przerabialiśmy już wielokrotnie temat pod tytułem "jeżeli da się coś zrobić, to prędzej czy później ktoś to zrobi". Możesz ozdobić Profil tłustą czcionką i zbluzgać tam nawet całą rasę singli, i tak znajdzie się "procentowo" od wielkości miejsca jeden, stu, albo pięciuset, którzy będą uważali się za innych niż wszyscy pozostali i tym argumentując będą do Ciebie pisać. Zaczną na przykład od "wiem że nie interesują Cię samotni panowie, ale ja...". A co mamy na cuckoldplace? Prosiłem wielokrotnie by w działach ściśle tematycznych nie robić offtopów. Ale zawsze znajdzie się dziesięć postów w temacie na czterdzieści stron "sorry za offtop, ale nie mogłam, nie mogłem się powstrzymać". 

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, napisano:

Tylko dlaczego "niestety"?

"niestety" dla tych panów, którzy wciąż narzekają, że na portalach erotyczno-randkowych są pary oraz samotne kobiety które wrzucają swoje wyuzdane zdjęcia i filmiki tylko dla samego funu z ich wrzucania  -bez ochoty na randki, kawki czy np. szybki seks w aucie.

33 minuty temu, napisano:

Piszą, bo mogą. Przerabialiśmy już wielokrotnie temat pod tytułem "jeżeli da się coś zrobić, to prędzej czy później ktoś to zrobi". Możesz ozdobić Profil tłustą czcionką i zbluzgać tam nawet całą rasę singli, i tak znajdzie się "procentowo" od wielkości miejsca jeden, stu, albo pięciuset, którzy będą uważali się za innych niż wszyscy pozostali i tym argumentując będą do Ciebie pisać

Wiem o tym bardzo dobrze. Nawet mnie to już nie dziwi, bo to jest wpisane w tzw. ryzyko bycia na takich portalach.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niedawno założyłam konto na pewnym portalu. Nie w TYCH celach, ale ja nie o tym.

Profil pusty jak bęben turecki, a w ciągu 6 minut miałam 14 propozycji :lach: 

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, napisano:

Niedawno założyłam konto na pewnym portalu. Nie w TYCH celach, ale ja nie o tym.

Profil pusty jak bęben turecki, a w ciągu 6 minut miałam 14 propozycji :lach: 

Kobiety w pewnych kategoriach to uprzywilejowana płeć :D

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mnie to zadziwia, choć wiedziałam, że tak będzie. W życiu bym nie napisała do mężczyzny, o którym nie wiem absolutnie NIC. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...