Skocz do zawartości
Tom3366

Konta na seksportalach

Seks portale  

315 użytkowników zagłosowało

1. 1. Seks portale

• Nie mam konta na zbiornik
    • Mam konto na zbiorniku
    • Poznałem parę/kobiete na zbiorniku
    • Poznałem parę/kobietę na innym portalu
    • Mam konta na innych portalach (proszę w komentarzach podac jakie)

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Martin87 pisze:

Nie ma tam zbyt wielu dyskusji na temat zmysłów, odczuć emocji.

Przez co zapewne niektórym użytkownikom Zbiornika przydałoby się odwiedzenie ZK Forum.

Spotkałam się z opinią, że na Zbiorniku pełno ludzi wyuzdanych i odważnych, którzy już po seksualnych akcjach mają emocjonalne jazdy, także te dotyczące zazdrości. Są po prostu zagubieni we własnej gmatwaninie intensywnych odczuć. (Podkreślę, uprzedzając ewentualne zarzuty - na pewno nie dotyczy to wszystkich użytkowników Zbiornika i nie jest to absolutnie mój cios wymierzony w ich stronę. Wszak ową opinię usłyszałam właśnie od użytkowników Zbiornika).

Nasze forum byłoby dla nich kopalnią wiedzy.

Dlatego, tak jak napisał @riccardo78 - bardzo dobrze, że istnieją różne portale. One się w pewien sposób uzupełniają.

Lula.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To forum jest dobre na początki takich relacji, by zrozumieć siebie. Nauczyć się swojej nowej natury, okiełznać ją i oswoić się we własnych fantazjach, poczuć się w swoich zmysłach naturalnie. Można tu podyskutować o wątpliwościach, rozterkach, preferencjach, swoich odczuciach.

Na Zbiorniku mimo, że występują osoby niezdecydowane to większości wie czego chce. Myślę, że doświadczenie nie ma tak wielkiego znaczenia, jak zdecydowanie. To dobre miejsce do aranżacji spotkań. Można poznawać prywatnie dużo ludzi, nie tylko na zlotach, co jest w bardziej przystępnej formie. A pozycjonuje to specyfika portalu.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Sailor&Lula pisze:

Spotkałam się z opinią, że na Zbiorniku pełno ludzi wyuzdanych i odważnych, którzy już po seksualnych akcjach mają emocjonalne jazdy, także te dotyczące zazdrości. Są po prostu zagubieni we własnej gmatwaninie intensywnych odczuć. (Podkreślę, uprzedzając ewentualne zarzuty - na pewno nie dotyczy to wszystkich użytkowników Zbiornika i nie jest to absolutnie mój cios wymierzony w ich stronę. Wszak ową opinię usłyszałam właśnie od użytkowników Zbiornika).

i wlasnie dokladnie to w 1 poscie chcialem podzielic... :)

Dlatego mam nadzieje bedzie tu kopalnia wiedzy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Sailor&Lula na zazdrość żadne forum nie pomoże . Albo się jest zazdrosnym albo nie . 

A kwestia jazd to chyba bardziej może wynikać z niedigadania się z partnerem na ile można sobie pozwolić . Zasady rzecz święta.  I tego trzeba się trzymać a nie jazd po akcjach zbiornikowych ?‍♀️

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Niutka pisze:

@Sailor&Lula na zazdrość żadne forum nie pomoże . Albo się jest zazdrosnym albo nie . 

A kwestia jazd to chyba bardziej może wynikać z niedigadania się z partnerem na ile można sobie pozwolić . Zasady rzecz święta.  I tego trzeba się trzymać a nie jazd po akcjach zbiornikowych ?‍♀️

Ajć, nie uściśliłam. Chodziło mi o zazdrość o... kochanków ;) .

Czy ktoś tu zrobił jazdę na akcje zbiornikowe? Nie zauważyłam. Nikt nie podważył sensu istnienia tego portalu. Po prostu dla niektórych lepiej jest najpierw przyjść tutaj, poczytać, pomyśleć... a dopiero potem szaleć. I nadal czytać i nadal myśleć, ponieważ...

4 minuty temu, Martin87 pisze:

To forum jest dobre na początki takich relacji, by zrozumieć siebie. Nauczyć się swojej nowej natury, okiełznać ją i oswoić się we własnych fantazjach, poczuć się w swoich zmysłach naturalnie. Można tu podyskutować o wątpliwościach, rozterkach, preferencjach, swoich odczuciach.

...ja wcale nie jestem na początku cuckoldowej relacji, a nadal lubię podyskutować o tym wszystkim, co wyżej napisane. Zbyt szeroki temat, by nauczyć się jego raz na zawsze.

Lula.

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Sailor&Lula

Zdania są podzielone jak wszędzie . Bo znam ludzi z zk do których zbiornik nie przemówił jak i na odwrót . A tą tematykę w kimatach często poruszamy . 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zabrzmi to dziwnie ale Przerobiłem: erodate, zbiornik, bdsm.pl, datezone, lovely, na wszystkich jest masa osób których być niebpowinno.  Tłum napalonych facetów zaśmieca skrzynki kobiet bezsensownymi wiadomościami nie czytając nawet opisów,  na dziesiątki wysyłanych wiadomości (nawiązujących do opisu, kulturalnych, bez błędów ortograficznych, oczywiście profil miał zdjęcia opis i był czytelny) odzew był niemal zerowy, z czego 90% kobiet nawet nie przeczytało wiadomości. Przez 2 letnią przygodę z w/w portalami udało poznać się kilka naprawdę interesujących osób, aczkolwiek trzeba było się sporo naszukać i na wypisywać ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja zapytam ile osob na konto na datezone?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
57 minut temu, Longer pisze:

A ja zapytam ile osob na konto na datezone?

datezone w materiałach reklamowych podaje że jakieś 700 000 - 840 000 ma u nich konto

:lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, iko pisze:

datezone w materiałach reklamowych podaje że jakieś 700 000 - 840 000 ma u nich konto

:lach:

W szczycie zalogowanych jest 22 000 osób, a cała masa profili to założone i nigdy nie używane konta, ta reklama troszkę przesadzona 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...