Skocz do zawartości
Tom3366

Konta na seksportalach

Seks portale  

323 użytkowników zagłosowało

1. 1. Seks portale

• Nie mam konta na zbiornik
    • Mam konto na zbiorniku
    • Poznałem parę/kobiete na zbiorniku
    • Poznałem parę/kobietę na innym portalu
    • Mam konta na innych portalach (proszę w komentarzach podac jakie)

Rekomendowane odpowiedzi

Po kilku latach wróciłam na Fetlife. Poprzednie konto skasowałam.

Jak wszędzie - odsiewać trza mozolnie ziarno od plew.

Wprawdzie rzygać mi się chce od potykania się co krok o chwalenie się fotkami spranych tyłków, ale cóż... cel uświęca środki.

Lula.

• Lubię 6
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też wróciłam na FL po długim czasie nieobecności. Poza tym korzystam z Erodate okazjonalnie. Ale zarówno Erodate jak i Zbiornik szybko wyczerpują moje i tak już niewielkie pokłady cierpliwości. :)

• Lubię 4
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 14.11.2018 o 20:00, SplitKiM pisze:

Też wróciłam na FL po długim czasie nieobecności. Poza tym korzystam z Erodate okazjonalnie. Ale zarówno Erodate jak i Zbiornik szybko wyczerpują moje i tak już niewielkie pokłady cierpliwości. :)

Broniłam się od powrotu na FL ręcami i nogami, ale okazało się, że nie da się inaczej. To bodaj największe skupisko zboków wszelkiej maści. Nawet mi wydaje się czasem, jak przeglądam FL, że dotarłam na sam kraniec internetów.

Lula.

• Lubię 2
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Musze podzielic zdanie przedmowcow... niewiele sie dzieje na zbiorniku. jest tam pewna grupa VIPów ktora nakreca sie sama soba... a reszta jest pomijana i nie zauwazana...

Mysle ze zarowno jako para jak i samotny facet niewiele mozna tam znalesc... (bylem tam najpierw jako para potem samotnie....) i realnie jako para zlapalismy jeden kontakt ktory urwal sie po 2 spotkaniu...

Samotnie w sumie poznalem 4 osoby w realu tam... z 2 utrzymuje czesty kontakt... a reszta znikła w niewyjaśnionych okolicznościach,.... i z portalu i z życia  ;/

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
48 minut temu, riccardo78 pisze:

Musze podzielic zdanie przedmowcow... niewiele sie dzieje na zbiorniku. jest tam pewna grupa VIPów ktora nakreca sie sama soba... a reszta jest pomijana i nie zauwazana...

Mysle ze zarowno jako para jak i samotny facet niewiele mozna tam znalesc... (bylem tam najpierw jako para potem samotnie....) i realnie jako para zlapalismy jeden kontakt ktory urwal sie po 2 spotkaniu...

Samotnie w sumie poznalem 4 osoby w realu tam... z 2 utrzymuje czesty kontakt... a reszta znikła w niewyjaśnionych okolicznościach,.... i z portalu i z życia  ;/

A ja się zgodzić z Tobą nie mogę.

W każdym miejscu są osoby które mają pogląd taki jak Ty. U nas na forum też pojawiają się co jakiś czas osoby narzekające że nie można u nas nikogo znaleźć. A to gówno prawda.

My nawiązaliśmy na zbiorniku bardzo fajne znajomości, które ciągną się dalej.

Wszystko to jest kwestia tego jakie się ma podejście do innych osób, jak się jest w stosunku do innych elastycznym, i przede wszystkim, co sobą się prezentuje. Jeśli facet jedyne co potrafi pokazać to swojego kutasa w 150 różnych odsłonach, a w profilu wpisuje tekst w stylu: na razie zdobyłem się jedynie na to żeby pokazać Wam kutasa, albo jest całkowicie anonimowy, beż żadnych o nim informacji, do tego nie umie rozmawiać "listownie" a tylko tak jak na czacie w czasie rzeczywistym - krótkimi zdaniami, to co się dziwić? Sory ale z takimi osobami nie chce nam się rozmawiać.

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 minut temu, Druh. pisze:

A ja się zgodzić z Tobą nie mogę.

W każdym miejscu są osoby które mają pogląd taki jak Ty. U nas na forum też pojawiają się co jakiś czas osoby narzekające że nie można u nas nikogo znaleźć. A to gówno prawda.

My nawiązaliśmy na zbiorniku bardzo fajne znajomości, które ciągną się dalej.

Wszystko to jest kwestia tego jakie się ma podejście do innych osób, jak się jest w stosunku do innych elastycznym, i przede wszystkim, co sobą się prezentuje. Jeśli facet jedyne co potrafi pokazać to swojego kutasa w 150 różnych odsłonach, a w profilu wpisuje tekst w stylu: na razie zdobyłem się jedynie na to żeby pokazać Wam kutasa, albo jest całkowicie anonimowy, beż żadnych o nim informacji, do tego nie umie rozmawiać "listownie" a tylko tak jak na czacie w czasie rzeczywistym - krótkimi zdaniami, to co się dziwić? Sory ale z takimi osobami nie chce nam się rozmawiać.

Oczywiscie zgadzam sie z toba w 100%. Bo wiekszy odsetek tak jak mowisz zdjecie ornitologiczne i kopiowany text wklejany do wiadomosci PM do limitu... 

ale sa ludzie ktorzy sie staraja i maja dobre podejscie a i tak pewna bariera jest nie do pokonania... tak jak mowilem udalo nam sie / mi takze kogos spotkac i kontynuowac znajomosc... ale bylo to pare lat temu i mam wrazenie ze teraz jest tylko gorzej... 

Ale tak jak pisze to moja ocena a nie wyrok nie kazdy musi sie z nia zgadzac :) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, riccardo78 pisze:

ale sa ludzie ktorzy sie staraja i maja dobre podejscie a i tak pewna bariera jest nie do pokonania...

Ja to nazywam pewnego rodzaju fatum ;) . Nadchodzi zazwyczaj wtedy, gdy ma się największe ciśnienie na znalezienie kogoś - a jednocześnie nie potrafi się bardzo rzeczowo określić, kim się właściwie jest i czego się oczekuje od osoby poszukiwanej. Łatwo wówczas popaść w swoisty marazm. Wiem, bo też taki miewałam (choć nie przez Zbiornik - z niego nigdy nie korzystałam).

Zbiornik jest tak wielkim "zbiornikiem" ludzi, że zapewne każdy znajdzie kogoś dla siebie.  Lecz żeby skutecznie szukać, trzeba wiedzieć czego  - drążyć, zagadywać ciekawe osoby, jednoznacznie dziękować nieciekawym, samemu prezentować się tak, jak uważamy, że jesteśmy tego godni.

Lula.

• Lubię 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, riccardo78 pisze:

ale bylo to pare lat temu i mam wrazenie ze teraz jest tylko gorzej... 

A na ilu imprezach byłeś, zwykłych zapoznawczych piwkach w większym gronie (tak, na zbiorniku też organizują takie zloty jak my).

Powtórzę swoje słowa raz jeszcze:

24 minuty temu, Druh. pisze:

Wszystko to jest kwestia tego jakie się ma podejście do innych osób, jak się jest w stosunku do innych elastycznym, i przede wszystkim, co sobą się prezentuje.

Jeśli chcesz poznać nas realnie, nas którzy znamy się tu dość dobrze, widujemy na zlotach itd, to musisz się do nas dopasować. I jest duża szansa , że na "Twoje" ogłoszenie o chęci poznania kogoś, jeśli nie będzie Cie widać w wypowiedziach na forum, profil będziesz mieć pusty, itd odpowiedzi nie otrzymasz żadnej.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
29 minut temu, Druh. pisze:

A wiadomość od "narzekaczy" zazwyczaj ogranicza się do "cześć", "hej", itp. ;)

• Lubię 3
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, Druh. pisze:

A na ilu imprezach byłeś, zwykłych zapoznawczych piwkach w większym gronie (tak, na zbiorniku też organizują takie zloty jak my).

Ja w pełni rozumiem, że ktoś może nie mieć ochoty (z różnych przyczyn) chadzać na zloty. Jednakże rzetelne uzupełnienie swojego profilu, umieszczenie konkretnego ogłoszenia, cierpliwość, umiejętność zagadywania do ciekawych osób (oraz prowadzenia z nimi konwersacji, również w dyskusjach), a także gotowość do wałkowania pierdyliarda zapoznawczych kaw - już czyni ogromną różnicę i otwiera mnóstwo perspektyw.

Lula.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...