Skocz do zawartości
Tom3366

Konta na seksportalach

Seks portale  

315 użytkowników zagłosowało

1. 1. Seks portale

• Nie mam konta na zbiornik
    • Mam konto na zbiorniku
    • Poznałem parę/kobiete na zbiorniku
    • Poznałem parę/kobietę na innym portalu
    • Mam konta na innych portalach (proszę w komentarzach podac jakie)

Rekomendowane odpowiedzi

Może to dyskryminacja mężczyzn, ale takie są moje doświadczenia, niestety. Faceci dużo częściej nie przychodzą, nie odpisują, pieprzą głupoty itd. Kobiety rzadziej. Dlatego chwała paniom :-)

Kilka koleżanek mi o tym mówiło czego sam nie rozumiałem bo kobiety raczej przychodzą.

Zatem słuszna uwaga

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tym bardziej to jest ściema i erotoman gawędziarz.

to się nazywa chujoplot……..

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam zdjęć kutasa, w wiadomości wstawiam swoj opis. Z propozycją spotkania zapoznawczego, wszyscy szukają kulturalnych panów a sami nie dają rady odpisać,

Ja Ci mogę powiedzieć kiedy my nie odpisujemy, może to będzie dla Ciebie wskazówką.

Nie odpisujemy, gdy konkretna osoba/para jest kompletnie nie takim/-ą jakiego/-ej szukamy.

Mamy dosyć dokładny opis "wymagań", a i tak mnóstwo osób go nie czyta.

A skoro nie poświęca tych 2 minut na jego przeczytanie, to dlaczego my mamy poświęcić swoje dwie na odpisanie? ;)

Btw. na forum poznałam już grubo ponad setkę osób.

W innych miejscach będzie ok. kilkadziesiąt - pań, panów, par.

Oczywiście nie wszystkie (a nawet zdecydowana mniejszość) zakończyły się "konsumpcją" ;)

Z naszych doświadczeń też wynika, że najbardziej niesłowni są mężczyźni.

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam konto na zbiorniku i dzięki temu znalazłem ciekawe miejsce spotkań. Ale osób ze zbiornika nie poznałem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy konto na zbiorniku. Do znajomych dodajemy tylko osoby poznane realnie. Panom bez zdjęć nawet nie odpisujemy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja Ci mogę powiedzieć kiedy my nie odpisujemy, może to będzie dla Ciebie wskazówką.

Nie odpisujemy, gdy konkretna osoba/para jest kompletnie nie takim/-ą jakiego/-ej szukamy.

Mamy dosyć dokładny opis "wymagań", a i tak mnóstwo osób go nie czyta.

A skoro nie poświęca tych 2 minut na jego przeczytanie, to dlaczego my mamy poświęcić swoje dwie na odpisanie? ;)

Btw. na forum poznałam już grubo ponad setkę osób.

W innych miejscach będzie ok. kilkadziesiąt - pań, panów, par.

Oczywiście nie wszystkie (a nawet zdecydowana mniejszość) zakończyły się "konsumpcją" ;)

Z naszych doświadczeń też wynika, że najbardziej niesłowni są mężczyźni.

U nas dokładnie tak samo.

Na zbiorniku poznaliśmy osoby z którymi spotkania są opisane w dziale historii prawdziwych. Zarówno singli, jak i pary.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem konto na zbiorniku ale okazało się ono tylko i wyłącznie stratą czasu dlatego konta tam już nie mam. Mam konto na rogaczu i poznałem tam kilka osób zarówno par jak i singli. Jednak najwięcej znajomości dało mi Nasze forum 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam konto na zbiorniku

Mimo, iż mam tam raptem kilka zdjęć, to właśnie tam zawarłam trochę ciekawych i owocnych znajomości.

Mam bardzo konkretnie w opisie zaznaczone kogo i w jakim celu szukam. Dlatego już nawet nie wysilam się na odpisywanie zwykłego "Nie jestem zainteresowana" osobom, które nawet nie pofatygowały się, by dowiedzieć się jakie są moje upodobania i wymagania. I to one zazwyczaj potem ponownie mnie zaczepiają tekstem w stylu "Czyli nie jesteś realna?", "Sokoro nie odpowiadasz, to po co się ogłaszasz?" itp.

W sumie ze zbiornika obecnie korzystam okazyjnie. 

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również mam konto na zbiorniku . 

Poznałam mnóstwo ciekawych osób . Kochanków , par z którymi nie tylko łączy nas zabawa , ale można powiedzieć ,ze przyjaźń . Owszem jest mnóstwo naprawdę różnych dziwnych typów . Na idiotyczne zaczepki po prostu nie reaguję ;) jeśli chodzi o imprezy to te zbiornikowe u nas na Pomorzu są zajebiste . Potrafimy wspólnie się bawić 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...