Skocz do zawartości
Tom3366

Konta na seksportalach

Seks portale  

315 użytkowników zagłosowało

1. 1. Seks portale

• Nie mam konta na zbiornik
    • Mam konto na zbiorniku
    • Poznałem parę/kobiete na zbiorniku
    • Poznałem parę/kobietę na innym portalu
    • Mam konta na innych portalach (proszę w komentarzach podac jakie)

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem ciekaw ilu osób ma konto np na zbiorniku, a może i na innych portalach, i ilu osobom zwłaszcza facetom udało się tam kogoś poznać. Bo moim zdaniem graniczy to z cudem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mieliśmy konto na Zbiorniku i poznaliśmy tam kilka fajnych osób. Uważam że do szukania relacji para-para sprawdza się nawet jakoś. Szukanie singli tam to dramat. Ostatecznie po zadomowieniu się tutaj usunęliśmy tamtejsze konto bo do niczego nam już nie jest potrzebne.

BTW. Ankieta bardzo uproszczona i ukierunkowana jedynie na samotnych facetów chyba

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mieliśmy ( a może nawet mamy, nie wiem czy L. Je usunął ) konto na zbiorniku. Zresztą to był pierwszy portal na który trafiliśmy. Naprawdę długo byłam cierpliwa i liczyłam, że znajdzie się ktoś na poziomie. Niestety. Po pewnym czasie miałam ochotę rzucic to wszystko i zrezygnować ze spełniania naszych fantazji.

Dopiero gdy trafiliśmy tutaj sytuacja się zmieniła i poczułam, że znalazłam się w odpowiednim miejscu.

Nie tylko facetom ciężko znaleźć na zbiorniku.

P.

• Lubię 16

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. Mam konto na zbiorniku

2. Poznałem parę na zbiorniku

nie jest aż tak dramatycznie, da się poznać fajnych ludzi

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od dawna mamy tam konto na zbiorniku a znajomych tylko tych co realnie poznaliśmy i nie tylko do sexu.:)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam na zbiorniku konto, bez kutasa w awatarze i nic się nie dzieje

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam konta na chyba jeszcze trzech portalach. Tylko jedno miejsce okazało się być w miarę efektywne.

Co ciekawe mimo deklarowane otwartości w sprawach seksu w dwóch pozostałych ludzie są bardzo konserwatywni i takie grupy przejmowały tam prym...

Zatem jestem aktywny tylko tu Plus na innym portalu.. Przy czym tam mam konto...nie nastawione już na szukanie

Odniosę się do uwagi @wichura .... naprawdę wielu facetów sądzi, że pokazując przyrodzenie w setce odsłon zainteresuje kobiety lub pary...i to mnie zadziwia

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mieszkam w bardzo konserwatywnym i chyba zacofanym regionie, ludzi na forach i portalach z okolic można policzyć na palcach dwóch rąk. Miałem konta na 2 portalach i 3 forach, i z portali nie poznałem nikogo, a na forach sporo osób, z tym że jeden warunek, zloty, zloty i przede wszystkim zloty. Poza zlotami poznałem tylko jedną hotkę.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Facet... jestem tu od 3 miesięcy, ale aktywnie może ze dwa. Spotkałem się z kilkoma osobami osobiście. To były naprawdę fajne czy wręcz świetne spotkania o różnym charakterze.

Nie potrzebowałem do tego specjalnego wątku - wystarczyło obecność na forum i wiadomości prywatne.

I trudno mnie nazwać "Elytą CP"...bo sam takich elyt nie trawię..

AAAA...dodam... W Poznaniu we wrześniu będzie zlot. Mykaj tam byle chybko.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, mam konto na zbiorniku, ale prawie tam nie zaglądam z różnych powodów. Napisałem otwarcie, że jestem bi, co spowodowało zero kontaktu od pań/par, jedynie od mężczyzn homo lub niby hetero chcących spróbować, jak to jest z facetem. Takich wiadomości otrzymałem sporo. Z większości spotkań nic nie wyszło, ludzie się umawiali i nie przyjeżdżali itp. Tak, szukam znajomości na różnych forach, portalach, ale biorę poprawkę na większość korespondencji.

Jeśli mogę coś doradzić po różnych doświadczeniach, to doradzę jedno. Im bardziej ktoś jest napalony (w teorii), im ochocej (nie wiem, czy jest takie słowo) :-) Dobra, im bardziej ochoczo pisze, że Cię chce, że już teraz, że zerżnij mnie, natychmiast, o tak, itp... Tym bardziej to jest ściema i erotoman gawędziarz.

Jak ktoś naprawdę chce się spotkać, nie będzie co 2 minuty pisać, prosić o zdjęcia i pytać, jak bardzo jesteś podniecony/podniecona. I wyślij zdjęcie kutasa, TERAZ! Olać coś takiego. :-) 

Szkoda czasu na erotomanów-gawędziarzy. Tego się nauczyłem podczas różnych spotkań z kobietami i z facetami. Choć nie będę ściemniać - faceci przodują w umawianiu się i nie przychodzeniu, pierdoleniu głupot. Tu akurat mogę szczerze stwierdzić, że kobiety są bardziej słowne i rzetelne. 

Może to dyskryminacja mężczyzn, ale takie są moje doświadczenia, niestety. Faceci dużo częściej nie przychodzą, nie odpisują, pieprzą głupoty itd. Kobiety rzadziej. Dlatego chwała paniom :-)

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...