Skocz do zawartości
Z piernika Paź

Witam Wszystkich

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie,

Forum czytam z przerwami od niespelna roku i dopiero teraz, kierowany impulsem, zdecydowalem sie zarejestrowac... i zdaje sobie sprawe ze przekraczajac te granice nie bedzie juz odwrotu... ;)

Mieszkam w UK juz od paru ladnych lat i blizej mi do 40tki niz 30tki, z czym chyba wiaze sie moj "kryzys wieku sredniego" ;), a co za tym idzie, pewna potrzeba zadawania sobie dosyc specyficznych pytan i szukania na nie odpowiedzi.

Czytajac Wasze forum przez dosyc dlugi czas, znalazlem juz calkiem sporo informacji, tak "rzeczowych" jak i bardzo "emocjonalnych" i mam nadzieje na poprowadzenie wielu ciekawych konwersacji.

Prosze wybaczcie mi tez jesli bede "odgrzewal stare kotlety", powracajac do historycznych tematow ale sa rzeczy o ktore jeszcze chcialbym zapytac, albo dodac cos od siebie.

Pozdrawiam,

Z Piernika Paź ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj Paziu z Piernika,

Bardzo miłe przywitanie. U nas nie ma starych kotletów skoro Twoim zdaniem jest coś co zostało nie opowiedziane a powinno się tam znajdować jest to niedosmażone kotlet :) (wiec rozgrzewaj patelnie i zapraszam do smażenia) :D

Baw się szperaj, szukaj, niczym kret, możesz i kopać dołki... pamiętaj tylko, że kto je kopie ten sam w nie wpada :)

Baw się dobrze

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Witaj,

jakże przyjemnie jest czytać takie esencjonalne powitania, to za każdym razem budzi we mnie nadzieję, że znowu dyskusje nabiorą mocy

"ogrzewaj te kotlety" śmiało, czyniłam to samo gdy tu przyszłam, nazwano to "wyciąganiem trupów z szafy" - jednak to ma bardzo ożywcze działanie dla forum a i swoje poglądy można sobie przypomnieć... bo one wraz z doświadczeniem potrafią ulec zmianie

zatem ja z niecierpliwością czekam na Twoje postępki forumowe

i bardzo ale to bardzo podoba mi się Twój nick :D

pozdrawiam serdecznie

iko

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Husband, dziekuje za mile przywitanie. Dolkow nie zamierzam kopac, aczkolwiek niewykluczone ze i tak sie moze zdarzyc... errare humanum est jak to mawiaja ;)

Mam nadzieje na uciecie pogawedki przy najblizszej sposobnosci, gdyz zaciekawilo mnie pare rzeczy o ktorych pisales.

@Iko, rowiez dziekuje za bardzo cieple powitanie... i nie chcac slodzic zbyt mocno, chce tylko napisac, ze strasznie mi schlebia otrzymanie takiego powitania od Ciebie wlasnie. ;)

Ps. Najciekawsze jest to, ze piszecie tutaj o tak wielu intymnych i osobistych sprawach, wyrazajac swoje emocje i uczucia ze... wydaje mi sie ze znam wiekszosc z Was od conajmniej roku. :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Husband, dziekuje za mile przywitanie. Dolkow nie zamierzam kopac, aczkolwiek niewykluczone ze i tak sie moze zdarzyc... errare humanum est jak to mawiaja ;)

Mam nadzieje na uciecie pogawedki przy najblizszej sposobnosci, gdyz zaciekawilo mnie pare rzeczy o ktorych pisales.

@Iko, rowiez dziekuje za bardzo cieple powitanie... i nie chcac slodzic zbyt mocno, chce tylko napisac, ze strasznie mi schlebia otrzymanie takiego powitania od Ciebie wlasnie. ;)

Ps. Najciekawsze jest to, ze piszecie tutaj o tak wielu intymnych i osobistych sprawach, wyrazajac swoje emocje i uczucia ze... wydaje mi sie ze znam wiekszosc z Was od conajmniej roku. :)

Ja tam lubie kopać dołki, czekam aż ktoś się potknie i w niego wpadnie... nie jest to czas ani miejsce na rozszerzanie tego tematu :)

Komplementy od @iko to tylko pozory w rzeczywistości to tez dołki, tylko takie „chytre” a ta czai się niczym czarna wdowa aby obwiązać kogoś w swoją pajęcza sieć i „wyssać” z ofiary wszystkie „soki”...

Oj Paziu, po roku wydaje Ci się, że nas znasz?

Hahaha

Ja grubo po ponad 3 dekadach nie znam samego siebie...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno nie pisze się w powitaniach "witam", dlatego właśnie przyWitam się z Tobą z jakąś taką impulsywną przyjemnością, albowiem tylko zdechłe ryby płyną z prądem.

Serwus!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Serwus Ula!

Nie wiedzialem, ze to tak dziala ale ok, potraktuje to jako moja pierwsza lekcje na forum ;)

Dzieki za przywitanie! :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...